Μου τον χτύπησαν...

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
κανενας δικαστης δεν μπορει να καταδικασει καποιον μονο και μονο επειδη του φαινεται οτι λεει ψεματα χωρις αποδειξεις γιοκ πεταμενα λεφτα. οι δικαστες δικαζουν συμφωνα με τους νομους οχι με την κριση τους

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Κατι τετοια σκηνικα σε βγαζουν απο τα ρουχα σου!!!
και σου κολλαει στο μυαλο και σκεφτεσαι συνεχεια η φωναζεις "Ποσο μαλ@#@#ς εισαι??ΠΟΣΟ????"και τρελαινεσαι!!

Εγω ειχα τυχει μπροστα σε ενα σκηνικο περυσι που πηγε ενας ηλιθιος στο περιπτερο πηρε ενα παγωμενο νερο,φωναξε ενα αδεσποτακι που επαιζε μαζι μου εκεινη την ωρα και του το εριξε πανω του!!!Τρελαθηκα!!!!Και δεν ηταν καλοκαιρι,εκανε ψοφωκρυο!!
Μου την εδωσε τοσο πολυ που τον πλησιασα και του λεω "εισαι Μαλ@#@$#ς???πες μου??!!!!! θα σου αρεσε να σου κανουν το ιδιο??τι σε επιασε??"
Αυτος γελαγε με το και καλα υφος οτι ειμαι μαγκας και τετοια και μου γυρισε το μυαλο και του εριξα το νερο μου πανω του!!!!!με αρχισε σε κατι λιμανιοτικα αλλα ειχα και εγω πολλα τετοια να του πω!!!μας χωρισε ο περιπτερας τελικα γιατι πραγματικα νομιζα οτι θα εκραγω παο τα νευρα μου.
Φαντασου να του εριχνε κλωτσια!!μα κλωτσια????

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
κανενας δικαστης δεν μπορει να καταδικασει καποιον μονο και μονο επειδη του φαινεται οτι λεει ψεματα χωρις αποδειξεις γιοκ πεταμενα λεφτα. οι δικαστες δικαζουν συμφωνα με τους νομους οχι με την κριση τους
κατι τετοιο σκεφτομουν και γω :(

εχω θειο δικαστη και η ολη του ζωη ειναι με μια ''ζυγαρια'' :(

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Λοιπον τον βρηκε ο μπαμπας μου και η δικαιολογια του ηταν οτι "αφηνα το σκυλο ελευθερο και θα δαγκωνε κανενα παιδακι.." Και οτι "ισα που τον ακουμπησε" Εντωμεταξυ τα παιδακια δεν τα πειραζει, τις μαμαδες τους δεν τις πειραζει, ο Diego δεν ειναι καθολου επιθετικος αλλα αυτον τον πειραξε και ήθελε να προστατεψει τα μικρα. Μ@λ@κιες!!!! Και του είπε ο μπαμπάς μου πως αν τολμήσει και μας ξαναπλησιάσει θα του σπάσει τα πόδια σε 10 μεριες :p
Ελεος με τον κάθε ανωμαλο πια!!!!!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Λοιπον τον βρηκε ο μπαμπας μου και η δικαιολογια του ηταν οτι "αφηνα το σκυλο ελευθερο και θα δαγκωνε κανενα παιδακι.." Και οτι "ισα που τον ακουμπησε" Εντωμεταξυ τα παιδακια δεν τα πειραζει, τις μαμαδες τους δεν τις πειραζει, ο Diego δεν ειναι καθολου επιθετικος αλλα αυτον τον πειραξε και ήθελε να προστατεψει τα μικρα. Μ@λ@κιες!!!! Και του είπε ο μπαμπάς μου πως αν τολμήσει και μας ξαναπλησιάσει θα του σπάσει τα πόδια σε 10 μεριες :p
Με την ιδια λογικη επρεπε κι ο μπαμπας σου να του δωσει μια μπουνια στα δοντια με το ενδεχομενο οτι θα μπορουσε κι αυτος να σε εχει χτυπησει.

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Ειναι θεμα νομου, ειμαι φιλοζωος και κυνοφιλος οσο δεν παει. Αλλα αν ημουν δικαστης και ερχοντουσαν 2 ατομα και μου ελεγε ο ενας "στα καλα καθουμενα ηρθε ο ταδε και μου κλωτσησε το σκυλο". Και ο αλλος ελεγε "μου επιτεθηκε ο σκυλος και τρομαξα". Η πρωτη μου ερωτηση θα ηταν αν ηταν ο σκυλος δεμενος αν οχι δεν μπορω να δωσω δικιο απο την στιγμη που ο νομος οριζει οτι ο σκυλος πρεπει να ειναι δεμενος.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Aν θες πάντως έχω γνωστούς στην ομάδα Δίας, να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί.
Μπορεί να μην μπόρεσαν να βρουν τη μηχανή μου ακόμα, αλλά τον τύπο άνετα τον λογικεύουν...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ειναι θεμα νομου, ειμαι φιλοζωος και κυνοφιλος οσο δεν παει. Αλλα αν ημουν δικαστης και ερχοντουσαν 2 ατομα και μου ελεγε ο ενας "στα καλα καθουμενα ηρθε ο ταδε και μου κλωτσησε το σκυλο". Και ο αλλος ελεγε "μου επιτεθηκε ο σκυλος και τρομαξα". Η πρωτη μου ερωτηση θα ηταν αν ηταν ο σκυλος δεμενος αν οχι δεν μπορω να δωσω δικιο απο την στιγμη που ο νομος οριζει οτι ο σκυλος πρεπει να ειναι δεμενος.
Κι αφου δεν υπηρχαν μαρτυρες παρα μονο ανηλικα παιδιακια νηπιαγωγειου αν εγω λεω οτι τον ειχα δεμενο (που κι αληθεια μπορει να ειναι) κι ο αλλος λεει οτι τον ειχα ελευθερο, αντε βγαλε ακρη. Ου μπλεξεις με τρελο!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Στο Μαραθωνα εγινε το περιστατικο η στην Αθηνα;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν πετυχαινουμε κατι λεγοντας ψεματα. Το περιστατικο, δειχνει ατομο με κακη διαθεση και αυθαιρετη συμπεριφορα. Αν πηγαινε η υποθεση στο δικαστηριο, δεν θα ειχε επιπτωσεις ουτε ο σκυλος ουτε η κοπελα. Θα γινοταν μονο συστασεις.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Τα παιδακια νηπιαγωγειου ηταν χωρις τις μαμαδες τους στο παρκο?
Δεν ειναι πάρκο. είναι ένα περιφραγμένο οικόπεδο που μαζεύονται τα απογεύματα κάτι μικρούλια να παίξουν και με φωνάζουν να βγάλω τον Diego γιατι τους αρεσει παρα πολυ να παιζουν μαζι του. Η γειτονια μας γενικα ειναι σε απομερο μερος, σαν χωριο ειμαστε, δεν περνανε αυτοκινητα, γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας οποτε οι μαμαδες αφηνουν μονα τους τα μικρα.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Λοιπον τον βρηκε ο μπαμπας μου...Και του είπε ...πως αν τολμήσει και μας ξαναπλησιάσει θα του σπάσει τα πόδια σε 10 μεριες :p
Δηλωνω χειρουργος ορθοπεδικος και θελω να αναλαβω τον "κυριο"...διοτι το τσιμπουρι δεν αρκει να το λιωσεις...θελει και καψιμο μετα...I Love Surgery :D

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Απλα θελει προσοχη γιατι προφανως ο τυπος δεν παει καλα.
Αναρωτιεμαι τι επιπτωσεις θα εχει αυτο το σκηνικο τοσο στον Diego οσο και στα παιδακια που ειδαν αυτο το σκηνικο.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δηλωνω χειρουργος ορθοπεδικος και θελω να αναλαβω τον "κυριο"...διοτι το τσιμπουρι δεν αρκει να το λιωσεις...θελει και καψιμο μετα...I Love Surgery :D
Θα του δώσω την κάρτα σου να σου κανει μια επίσκεψη...:p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τυχερος ηταν που δεν επεσε σε αλλο Diego που "λατρευει" τις χειρονομιες.... :cool:

Ας ελπισουμε οτι θα αποτελεσει μεμονωμενο περιστατικο και δε θα εχει συνεχειες...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
o diego ξαναβγηκε βολτα στο παρκο με τα παιδακια?
Και αν ναι πως ηταν η συμπεριφορα του?Ακομα μια σημαντικη παραμετρος μετα το συμβαν ειναι και η ψυχολογια της lenaki124
με τα απο αυτο που εγινε.Θα βλεπεις λιγο πιο καχυποπτα ισως τους περιεργους πλεον!
Οπως και να εχει το θεμα ειναι μια τραυματικη εμπειρεια και για τους δυο σας που ελπιζω να ξεπεραστει ανωδυνα.
Το τι μπορεις να κανεις, τα ειπαν οι φιλοι σε ολες τις παραλλαγες.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Καταγγελία άμεσα στη φιλοζωική, θα τον σύρουν στον εισαγγελέα, για να το κάνει αυτό σε δεσποζόμενο σκύλο φαντάσου τι κάνει στα αδέσποτα.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Τον έβγαλα άλλη μια φορα, και έπαιξε κανονικα. Δεν έδειξε να είναι διστακτικός ή να φοβάται. Εγώ φοβάμαι όμως μην ρίξει καμια φόλα γμτ!!!! Δεν θέλω να τον ξαναπαω για λίγο καιρό, και να δούμε τι θα κάνω τώρα που έχει απίστευτη ένεργεια και θελει πολλες ωρες εκτονωση

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ