Καλησπέρα σας... νέα στο forum και σαφώς απεγνωσμένη....Έχω ένα σκυλακο Labrador/Γερμανικό Ποιμενικό mix 11 ετών...Το περασμένο Ιούνιο άρχισε να κάνει κάποιες κρίσεις,οι οποίες αρχικά χαρακτηριστικά ως άτυπες επιληπτικες....Με μια επίσκεψη σε κτηνίατρο όμως, διαπιστώθηκε πως είναι υπογλυκαιμίες και μάλιστα ο σκύλος είχε σάκχαρο 37... Έγινε ένας αιματολογικός έλεγχος καθώς και τσεκαρισμα ινσουλίνης Η οποία ήταν χαμηλή (5.8) και ο γιατρός απέκλεισε Ινσουλινωμα και μου είπε να το αντιμετωπίσουμε με συχνά γεύματα..... Τάισμα ανά 5 ώρες... αλλά από Δεκέμβριο έκανε μια κρίση υπογλυκαιμικη, πεντάλεπτη κάθε εβδομάδα.Αλλαζω κτηνίατρο και επισκέπτομαι κτηνιατρική κλινική στο Πειραιά με φοβερές και τρομερές κριτικές...Ξεσκονιζουν το σκύλο με αιματολογικές....όλα φυσιολογικά... Σάκχαρο 28! Κάνουμε υπέρηχο...όλα φυσιολογικά εκτός από μια άρχουσα ηπατική εκφύλιση και ελαφρά διόγκωση....Μου δίνουν adelcort...Με αρχική δοσολογία 0.8 mg/kg... Την έχω μειώσει πλέον στο 0.4.... Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η ιστορία έχει κοστίσει το αστρονομικό ποσό των 800ευρω....Τρεις κτηνίατροι δε βγάζουν άκρη και τώρα μου προτείνουν να κάνω ΚΑΙ αξονική τομογραφία!350 ευρώ παρακαλώ! Έχουν αποκλείσει τη χειρουργική αντιμετώπιση οποιουδήποτε ευρήματος σε πάγκρεας ή συκώτι (που είναι το πιο πιθανό να καταναλώνει τη γλυκόζη)και μου λένε ότι η αντιμετώπιση πάλι με πρεδνιζολονη θα είναι!Και αναρωτιέμαι...με πόση συχνότητα;σε τι δόση; γιατί τόσες περιττές εξετάσεις επί εξετάσεων;; Εννοείται πως δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα ΚΑΙ για αξονική αυτή τη περίοδο... Γιατί ταλαιπωρούν κι εμένα κι ένα σκύλο 11 ετών έτσι;; Συγγνώμη για το σεντόνι... αλλά είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης....