Μου τον χτύπησαν...

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εγω παντως 2 πραγματα συγκρατησα απο αυτα που ειπωθηκαν:οτι εχουμε μια δικηγορο και εναν θειο δικαστη.....:-\":D
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Και μια μαμά δικαστή επίσης! :) Και η αδερφή μου είναι πανελλήνια πρωταθλήτρια στο TAEKWONDO!Αν χρειαστεί ρίχνουμε και ξύλο για τα τετραποδάκια μας!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οταν ένας...άνθρωπος,τρόπος του λέγειν άνθρωπος,σηκώνει χέρι στη γυναίκα του που έχει καρκίνο και δεν σέβεται τη κατάσταση της, κι όταν βασανίζει και το σκύλο του κατ'αυτόν το τρόπο,απο κει και πέρα μη περιμένουμε να σεβαστεί τους άλλους σκύλους!
Αφού λοιπόν έχει ψυχολογικά προβλήματα το καλύτερο είναι να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο για να μη πω στην ηλεκτική καρέκλα,γιατί κάτι τέτοια
κτήνη είναι πολύ επικίνδυνα και για ανθρώπους και για ζώα!!!
Αντε γιατί τα'χω πάρει!:mad::mad:
Κι έχω παρατηρήσει ότι όποτε γίνονται παρόμοια περιστατικά,το ρίχνουν όλοι στα ψυχολογικά!
Να πηγαίνουν λοιπόν να λύνουν τα προβλήματα τους,κι όχι να ξεσπάνε στα σκυλάκια του κόσμου!!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αλλο να έχεις ένα ζωάκι που πραγματικά θα βοηθήσει κάποιον να ξεπεράσει κάποιο πρόβλημα γνωρίζοντας ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του σκύλου,να το αγαπάει και να το σέβεται,κι άλλο να το βασανίζει και να ξεσπάει πάνω του,πιστεύοντας ότι έτσι θα εκτονωθεί!
Γιατί μετά παθαίνουν ψυχολογικό τα σκυλιά και στη συγκεκριμένη περίπτωση ,ευτυχώς που του πήραν το σκύλο και γλίτωσε το καημένο απο τα βασανιστήρια!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ