Μου τον χτύπησαν...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
και μετά λένε να κάνουμε κοινωνικοποίηση στους σκύλους.., για τους ανθρώπους με ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας εκπαιδευτής ??
Αν ήμουν εγώ την κλοτσιά δεν θα την γλίτωνε..και ας με έκανε ένα με το χώμα μετά.., την κλωτσιά θα την έτρωγε..!!!
αυτων η εκπαιδευση προυποθετη ενα σφιχτο σφιχτο προνγκ .. και την λαθος στιγμη ενα ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΑΑΑΚ!! να δω το ξανακανει??
δεν υπαρχει θετικη εκπαιδευση σε τετοιες συμεριφορες! δεν δεχομαι κουβεντα!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Λεγε;Ειναι κανεις απο αυτους στο μαγαζι;...
[video=youtube;hd7l45fwRrE]http://www.youtube.com/watch?v=hd7l45fwRrE[/video]
:D

Σορυ απο τις κοπελιές για τα "Γαλλικα" στο βιντεακι αλλά δεν μπορω να ακουω για δικηγορους και πολιτσία και τετοια... μπαμ κι εξω....καλα...ΕΦΥΓΑ λεμε...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και αν αρνηθει τις κατηγοριες, και το παιξει οτι δεν ξερει τιποτα...:p:D:mad:

[video=youtube;r9r1blSZbQ4]http://www.youtube.com/watch?v=r9r1blSZbQ4&feature=related[/video]

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εδώ υπάρχουν ψυχάκια που τη στήνουν με σφεντόνες στην εθνική κ σημαδεύουν αμάξια με κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές να πούμε,τι να λέμε τώρα ..
Έτσι όπως περιγράφεις την όλη φάση,μοιάζει για τουλάχιστον ασταθής προσωπικότητα ο τύπος.Δεν μιλάμε δηλαδή για νορμάλ άνθρωπο που ξέρεις πως θα αντιδράσει.Γ
Για να κάνει καρατιά στο σκύλο ξαφνικά,πρέπει να κρατάς και καμία πισινή!Καλλύτερα που δεν έκανες τίποτα εκείνη τη στιγμή ..όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει η ώρα λέει μια παροιμία..

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Ρε συ ο ανθρωπος δεν παει καλα.
Επιτεθηκε σε εναν σκυλο που δεν ηταν επιθετικος και ηταν με το αφεντικο του.
Ειναι γνωστος σου απο οτι καταλαβα.
Προσεχε γιατι μπορει να ηθελε να σου πει κατι του στυλ "Την επομενη θα κλωτσησω εσενα".
Καλυτερα να το πας δικαστικά παρα με το να στειλεις καποιον να του πει κατι,ισως να εχεις χειροτερα μπλεξιματα,
Ασχετο τι ηλικια ειναι αυτος που τον κλωτσησε?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
μια σκυλοσυναντηση εξω απο το σπιτι του ισως ?*sick**sick**sick*
Άμα ψηθείτε πείτε μου! Έχω έξι σε διάφορα μεγέθη!! χεχεχε

@lenaki124 Καλά έκανες και δεν έκανες τίποτα (πέραν του να τον βρίσεις) γιατί προφανώς ο άνθρωπος (κατ' ευφημισμόν πάντα) είναι κλινική περίπτωση! Και κατά πάσα πιθανότητα επικίνδυνος, για να μην διστάζει να κλωτσήσει έναν σκύλο (που ό,τι μέγεθος και να έχει, απ' τη στιγμή που δεν τον ξέρει δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει) ειδικά μέρα μεσημέρι με το αφεντικό δίπλα! Δεν ξέρω αν με απειλές ή προειδοποιήσεις θα βγάλεις άκρη (ίσως γίνει πιο επικίνδυνος). Τώρα, αν με την καταγγελία δεν εμπλέκεσαι άμεσα (για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω) να την κάνεις. Αλλά νομίζω το καλύτερο είναι να ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ πως δεν είσαι μόνη σου! Πως αν ο μη γένοιτο κάτι συμβεί σε σένα ή στον σκύλο σου ή γενικά, εσύ έχεις κάλυψη! Να πάρει δηλαδή το μήνυμα πως δεν μπορεί να σου ξανακουνηθεί ο τύπος!!Γιατί ως επί το πλείστον τέτοιοι σιχαμένοι τύποι είναι δειλοί!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να έχω μαζί μου πάντα ενα από αυτά τα συναρμολογούμενα όπλα που πετάν πλαστικές σφαίρες μικρές. Άμα τα φτιάξεις όπως πρέπει φαίνονται σαν αληθινά...και τα σφαιράκια που πετάνε ...τσούζουν λέμε...!!!!!! Είδε ο τρελλός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε που λέει και η ρήση...
Μην το αφήσεις έτσι...γνώμη μου...και πρόσεχε.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
αμα φοβοταν τον σκυλο δε θα ερχοταν στο οικοπεδο σωστα? δεν θα σταματουσε να κοιταξει! αρα υπηρχε γι αυτον λογος! ποιος ηταν? λεσ οτι τον ξερεις, ειναι παλαβος???? καν' τον ρομπα στη γειτονια αφου πρωτα του την πει καποιος ασχημα! μη περασει χρονος σημερα κιολας!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν τον ξερω προσωπικα, δεν εχουμε μιλησει ποτε δλδ, απλα μενει σχετικα κοντα μας και τον βλεπω καποιες φορες. Απ οτι εμαθα ειχε και αυτος σκυλο καποτε και του τον πηραν γιατι τον χτυπουσε ασχημα. (Εδω χτυπουσε και την καρκινοπαθη γυναικα του, μεχρι τελευταια στιγμη) οποτε τι να πω για τον παλιοανωμαλο... Γενικα ειναι απο αυτους τους ψευτομαγκες που κυκλοφορουν.. Μου ειπε σημερα ο μπαμπας μου οτι θα τον πιασει. Μετα απο αυτο δεν θα χρειαστει κατι αλλο.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Πραγματικά όσο το διαβάζω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Πες τον πατέρα σου να μην είναι και πολύ ευγενικός μαζί του. Αυτοί οι τύποι συνήθως είναι ψυχάκια μεν αλλά θρασύδειλα ψυχάκια δε! Για αυτό και τα βάζουν με πιο αδύναμους (ο σκύλος του, η καρκινοπαθής γυναίκα του).

Εύχομαι να μη σας ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Λενάκι πρέπει να δράσεις και γρήγορα. Αυτός έχει μείνει ήσυχος ότι σε κατατρομοκράτησε και δεν πρέπει να περάσει έτσι. Ενημέρωση άμεσα στους γονείς και μετά στην αστυνομία, είναι πραγματικά κρίμα να αφήνουμε τέτοια καθίκια έτσι και να νοιώθουν και κερδισμένοι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ