Μου τον χτύπησαν...

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βασικά να του προτείνεις τη στείρωση , τέτοια δείγματα δεν πρέπει να αναπαράγονται .
Δεύτερον αν υπάρχουν μάρτυρες κάνε του μήνυση .

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν υπάρχει κανένας. Μόνο εγώ ήμουν εκεί και κάτι μικρούλια του νηπιαγωγείου και του δημοτικού που έτρεχαν με τον Diego..

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Δυσκολευομαι...να παρω τα χερια απο το πληκτρολογιο...κατι μου λεει να παραμεινω ηρεμος...αλλά κατι αλλο με σπρωχνει να γραψω...οχι...δεν θα γραψω...θα γραψ....δεν θα γρ...ρε κατι αντρακια που πεφτουν σε λαθος χεριααααα....δεν θα γραψω...φευγω...τον γ@#$...ειπα δεν θα...τον πστ@#@#...οχι..ΟΧΙ!!!Τον κ@ρ#%^#%$@... εφυγα...:cool:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δυσκολευομαι...να παρω τα χερια απο το πληκτρολογιο...κατι μου λεει να παραμεινω ηρεμος...αλλά κατι αλλο με σπρωχνει να γραψω...οχι...δεν θα γραψω...θα γραψ....δεν θα γρ...ρε κατι αντρακια που πεφτουν σε λαθος χεριααααα....δεν θα γραψω...φευγω...τον γ@#$...ειπα δεν θα...τον πστ@#@#...οχι..ΟΧΙ!!!Τον κ@ρ#%^#%$@... εφυγα...:cool:
μα δεν το ξερεις φιλε μου οτι αυτα τα αντρακια κανουν οτι κανουν μοναχα οπου τους περνει ?

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
μα δεν το ξερεις φιλε μου οτι αυτα τα αντρακια κανουν οτι κανουν μοναχα οπου τους περνει ?
δυστυχως το ξερω γμτ...αλλά ετσι καμμια φορα δεν με βγαζει ο δρομος καπου...ετσι τυχαια ρε γμτ...να δω καποιον να κανει τα δικα του...σε κανενα....αχ!!!Θεε εισαι αδικος.........................

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και μετά λένε να κάνουμε κοινωνικοποίηση στους σκύλους.., για τους ανθρώπους με ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας εκπαιδευτής ??
Αν ήμουν εγώ την κλοτσιά δεν θα την γλίτωνε..και ας με έκανε ένα με το χώμα μετά.., την κλωτσιά θα την έτρωγε..!!!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
...παω να φυγω...η καλυτερη αμυνα(μου)σε τετοια τοπικ ειναι η μη αναγνωση γιατι κατι ξυπναει μεσα μου και......χεχε...ΓΜΤ...καλα...ειπα φευγω....με τον που@#$η...εφυαγ λεμεεεε

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
και μετά λένε να κάνουμε κοινωνικοποίηση ... για τους ανθρώπους με ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας εκπαιδευτής ??..!!!
Κυριε-κυριε...ζητουνται μαθηται...
καλα...φευγω..ειπα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ωραιος τυπος αυτος για να σε κανει τρελο και να μην ξερεις τι κανεις μετα. Ο καθε ανωμαλος κομπλεξικος κυκλοφορει ελευθερος να βγαλει την ανωμαλια του εκει που τον παιρνει. Ακομα και αν υποθεσουμε οτι δεν συμπαθει ή φοβαται τα σκυλια, ειναι πολυ επιβαρυντικο το οτι περνουσε απ εξω, κοντοσταθηκε, ηρθε κοντα, περιμενε να πλησιασει ο σκυλος, και τον κλωτσησε...:mad::mad:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
δυστυχως το ξερω γμτ...αλλά ετσι καμμια φορα δεν με βγαζει ο δρομος καπου...ετσι τυχαια ρε γμτ...να δω καποιον να κανει τα δικα του...σε κανενα....αχ!!!Θεε εισαι αδικος.........................
Μάλλον είναι δίκαιος ως προς εσένα και σε γλιτώνει από μπλεξίματα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
...παω να φυγω...η καλυτερη αμυνα(μου)σε τετοια τοπικ ειναι η μη αναγνωση γιατι κατι ξυπναει μεσα μου και......χεχε...ΓΜΤ...καλα...ειπα φευγω....με τον που@#$η...εφυαγ λεμεεεε
Ενα τετοιος μου χρειαζεται!! παμε μαζι στο σπίτι του να του τα πεις αυτα απο κοντα??:p
Δεν θα τον αφησω ετσι τον βλακα... Μεχρι και σε δικηγορο σκεφτομαι να φτασω

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
για τους ανθρώπους με ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας εκπαιδευτής ??
Υπαρχουν και τετοιοι ''εκπαιδευτες'', αλλα δεν ειναι αναγνωρισμενοι απο το κρατος. Ερχονται ομως με ενα τηλεφωνημα...;):cool:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σε κάτι τέτοιες φάσεις σκέφτεσαι πως καλό είναι ο σκύλος να είναι εκπαιδευμένος και για άλλα πράγματα.., να βλέπαμε αν ο τύπος θα το ξανά έκανε στα καλά καθούμενα..
Μες στο μυαλό μου είσαι...

Αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν να τον ακολουθήσω να δω που πάει, αν πάει σπίτι του και μετά θα πήγαινα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία...

Στο ύπουλο, ύπουλα και παράλληλα έξυπνα φέρεσαι...για να μην σε πατήσουν...γιατί αυτός αυτό που έκανε δεν θέλω να πω πως λέγεται...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ