Βασικά να του προτείνεις τη στείρωση , τέτοια δείγματα δεν πρέπει να αναπαράγονται .
Δεύτερον αν υπάρχουν μάρτυρες κάνε του μήνυση .
Δεύτερον αν υπάρχουν μάρτυρες κάνε του μήνυση .
μα δεν το ξερεις φιλε μου οτι αυτα τα αντρακια κανουν οτι κανουν μοναχα οπου τους περνει ?Δυσκολευομαι...να παρω τα χερια απο το πληκτρολογιο...κατι μου λεει να παραμεινω ηρεμος...αλλά κατι αλλο με σπρωχνει να γραψω...οχι...δεν θα γραψω...θα γραψ....δεν θα γρ...ρε κατι αντρακια που πεφτουν σε λαθος χεριααααα....δεν θα γραψω...φευγω...τον γ@#$...ειπα δεν θα...τον πστ@#@#...οχι..ΟΧΙ!!!Τον κ@ρ#%^#%$@... εφυγα...![]()
εετσι.. ετσι ειναι!μα δεν το ξερεις φιλε μου οτι αυτα τα αντρακια κανουν οτι κανουν μοναχα οπου τους περνει ?
δυστυχως το ξερω γμτ...αλλά ετσι καμμια φορα δεν με βγαζει ο δρομος καπου...ετσι τυχαια ρε γμτ...να δω καποιον να κανει τα δικα του...σε κανενα....αχ!!!Θεε εισαι αδικος.........................μα δεν το ξερεις φιλε μου οτι αυτα τα αντρακια κανουν οτι κανουν μοναχα οπου τους περνει ?
Κυριε-κυριε...ζητουνται μαθηται...και μετά λένε να κάνουμε κοινωνικοποίηση ... για τους ανθρώπους με ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας εκπαιδευτής ??..!!!
Μάλλον είναι δίκαιος ως προς εσένα και σε γλιτώνει από μπλεξίματαδυστυχως το ξερω γμτ...αλλά ετσι καμμια φορα δεν με βγαζει ο δρομος καπου...ετσι τυχαια ρε γμτ...να δω καποιον να κανει τα δικα του...σε κανενα....αχ!!!Θεε εισαι αδικος.........................
Ενα τετοιος μου χρειαζεται!! παμε μαζι στο σπίτι του να του τα πεις αυτα απο κοντα??...παω να φυγω...η καλυτερη αμυνα(μου)σε τετοια τοπικ ειναι η μη αναγνωση γιατι κατι ξυπναει μεσα μου και......χεχε...ΓΜΤ...καλα...ειπα φευγω....με τον που@#$η...εφυαγ λεμεεεε
Υπαρχουν και τετοιοι ''εκπαιδευτες'', αλλα δεν ειναι αναγνωρισμενοι απο το κρατος. Ερχονται ομως με ενα τηλεφωνημα...για τους ανθρώπους με ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας εκπαιδευτής ??
Μες στο μυαλό μου είσαι...Σε κάτι τέτοιες φάσεις σκέφτεσαι πως καλό είναι ο σκύλος να είναι εκπαιδευμένος και για άλλα πράγματα.., να βλέπαμε αν ο τύπος θα το ξανά έκανε στα καλά καθούμενα..
Ε,ρε να μην ειμαι Αθήνα!!!!μια σκυλοσυναντηση εξω απο το σπιτι του ισως ?*sick**sick**sick*
Να...θελω να φυγω και μ'αυτα που γραφουνε...ΦΕΥΓΩ ΤΕΛΟΣ!Με τον κα@@$%#.....που θα παει...εισαι σιγουρος;
όλο εδω σε βλέπω![]()
Εδώ είσαι ακόμη???Να...θελω να φυγω και μ'αυτα που γραφουνε...ΦΕΥΓΩ ΤΕΛΟΣ!Με τον κα@@$%#.....που θα παει...