Μοναξια μου ολα...μοναξια μου τιποτα...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Βγάλτες από το μυαλό σου, αυτές μια χαρά είναι! Σε λατρεύουν (όπως μας λατρεύουν τα σκυλάκια μας) και είναι απίστευτα συμφεροντολόγες ταυτόχρονα (έτσι είναι τα σκυλάκια μας). Ο αρχηγός της αγέλης δεν είναι πάντα καλά, κι εσύ δεν θα είσαι πάντα έτσι. Θα στηριχθείς στα πόδια σου και θα τους προσφέρεις τα πάντα, δεν είναι ΕΚΕΙ το θέμα σου αυτή τη στιγμή :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αν και δεν ζω μόνη μου...ώρες ώρες, όπως όλοι οι άνθρωποι, βιώνω κι εγώ περιόδους μοναξιάς....
Δηλαδή να περιτριγυρίζεσαι από οικείους, οικογένεια, φίλους....και να μην αισθάνεσαι κανέναν κοντά σου...να μη θες να μιλήσεις σε κανέναν...να μη θέλεις να βλέπεις κανέναν...
Έχω κι εγώ δυο σκυλιά...
Εγώ βέβαια δεν αναρωτιέμαι τι θα απογίνουν αν πάθω κάτι εγώ....(δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο ...ακόμα...)
Απολαμβάνω τις βόλτες μαζί τους....μιλάω μαζί τους...και όπως με κοιτούν...είναι σαν να μου μιλάνε κι αυτά...(ξέρω..ξέρω...να το κοιτάξω ΚΑΙ αυτό στο...γιατρό!!);)
Προσωπικά δεν σε ξέρω...και ελάχιστες φορές έχουμε "συνομιλήσει" ενδοφορουμικά...Κάποιες φορές μου αρέσουν αυτά που γράφεις...κάποιες άλλες ούτε που να τα διαβάσω....(σόρυ κι όλας...αλλά δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους...σωστά??).:D

Άκου κι αυτό...
ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.......
Ο καθένας επιλέγει τη ζωή που ζει....είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τα λόγια του ....και λούζεται τις συνέπειες αυτών....
Αν λοιπόν εσύ γουστάρεις τη ζωή που κάνεις...με γειά σου και χαρά σου...
Αλλά απ'ότι κατάλαβα....ΔΕΝ γουστάρεις ....κάνε κάτι να την αλλάξεις ....στο χέρι σου είναι...και..γρήγορα...!!!
Κι επειδή νοιάζεσαι για τα σκυλιά σου περισσότερο από τον ίδιο τον εαυτό σου...Να σε πληροφορήσω...ότι και τα σκυλούνια σου...την ίδια κατάθλιψη με σένα περνάνε τώρα...(αυτό θέλεις???)
Και ...βασικά....

Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α

edit: σορυ για το απότομο ύφος...αλλά καμιά φορά...ουφφφφφφ............

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δυστυχώς τελικά πολλοί έχουμε περάσει αυτη την φάση :( λογικά θα ξεπερνιέται ...
και τα λόγια είναι εύκολα ... το θέμα είναι στην πράξη τ κάνουμε ...
πέρασα μια φάση πολύ χάλια ... μόνο τα ζωάκια μου με βοήθησαν μόνα αυτα ήταν εκεί....
αυτο που περνάς θα κάνει το κύκλο του και θα φύγει αλλα θα πρέπει μα το παλέψεις

(νόμιζα οτι ήμασταν στην ίδια ηλικία αλλα μάλλον είμαι απο τις μικρότερες εδω μέσα :p )

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
... εγω δεν σε ξερω.. μεθαυριο ομως που θα σε γνωρισω.. θα στα πω απο κοντα!
και επειδη το χω με την ζωγραφικη θα φερω λευκο και κοκκινο να βαψουμε το συνεφακι σου ροζ.. η πετρα ή οτι ειναι ;)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Ποσταρω για δυο λογους τωρα:Ο πρωτος για να μπορω να βρω παλι ευκολα το συγκεκριμενο Τοπικ.Ο δευτερος,οχι κατα σειρα σημαντικοτητας ομως,ειναι η συγγραφεας του αφηγηματος ανθρωπινης μοναξιας...Δεν συνηθιζω να διαβαζω σεντονια αλα γιατι με κανουν να χασμουριεμαι,οσο σημαντικα κι αν τα γραφει καποιος...ομως εδω εχουμε μια ιδιαιτεροτητα,ειναι σεντονι που καθισα και το διαβασα;Γιατι;...
Να απαντησω δημοσια ή με ΠΜ....χμμμμμμμμμ....λεω...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Hopsi....αντί για προσωπική σοφία...σου έκανα ένα μαζεματάκι από πράγματα που αναφέρονται σ'αυτό που οι γέροντες της ερήμου λέγαν "ακηδία"

Τα δύο πρώτα είναι περιγραφικά...
Το τρίτο....η λύση...

1)......(βάλ'το να το ακούς όσο διαβάζεις το 2)
http://www.youtube.com/watch?v=oUeQXjWOSn8&feature=related

2)από τον μικρό πρίγκηπα:

Στον επόμενο πλανήτη κατοικούσε ένας μπεκρής.
Τούτη η επίσκεψη στάθηκε πολύ σύντομη, όμως βύθισε το μικρό πρίγκιπα σε μεγάλη
μελαγχολία:
- Τι κάνεις εκεί; είπε στο μπεκρή που τον βρήκε να κάθεται σιωπηλός μπροστά σ' ένα
τραπέζι φορτωμένο μπόλικα άδεια μπουκάλια κι ένα κιβώτιο γεμάτα μπουκάλια, λίγο
πιο πέρα.
- Πίνω, απάντησε ο μπεκρής, με μελαγχολικό ύφος.
- Γιατί πίνεις; τον ρώτησε ο μικρός πρίγκιπας.
- Για να ξεχάσω, αποκρίθηκε ο μπεκρής.
- Να ξεχάσεις τι; ρώτησε ο μικρός πρίγκιπας, που είχε αρχίσει κιόλας να τον λυπάται.
- Για να ξεχάσω πως νιώθω ντροπή, απάντησε ο μπεκρής, χαμηλώνοντας το κεφάλι.
- Για ποιο λόγο ντρέπεσαι; ζήτησε να μάθει ο μικρός πρίγκιπας που θα 'θελε να τον
βοηθήσει.
- Ντρέπομαι που πίνω! είπε ξανά ο μπεκρής, κλείνοντας τη συζήτηση, αποφασισμένος
τελικά να κλειστεί στη σιωπή του.
Κι ο μικρός πρίγκιπας έφυγε. «Σίγουρα οι μεγάλοι είναι πάρα πολύ παράξενοι», έλεγε στο εαυτό του, καθώς συνέχιζε
το ταξίδι.

3)...όπως θα καταλάβεις δεν είμαι των πυξ - λαξ....:D...πάλι Γιαννάκη σου έχω...(δες και το βίντεο-κλιπ)
http://www.youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8

Και όπως έλεγε και η γιαγιά μου....
χαρά μοιρασμένη , διπλή χαρά...λύπη μοιρασμένη, μισή λύπη...

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ρε χοπσι τι διαβαζω απογεματιατικα να ουμ?
μη πεταξω μεχρι εκει περα τωρα και γινει χαμος(κ εχω σχολασει κ δεν πληρωνομαι οβερταιμ).
πουλα το κλε κ παρε ζασταβα αμα ειναι αυτο το προβλημα σου.ασε που για μπανακια ολο και καποιοι πανε με καποιον μπορεις να κουβαλησεις το κοπροσκυλα σου.
μη χαραμιζεσαι μες στη μιζερια.μαζεψε τα κομματια σου κατσε μπροστα στο καθρεφτη αυτοχαστουκισου μεχρι μελανωματος,κ συνελθε
βαλε μπροστα τι θες να κανεις και τι σε γεμιζει και καντο!
αντε γιατι ειμαι κ ευαισθητο παιδι κ στεναχωριεμαι ευκολα
αρπα κ ενα απο μενα
http://www.youtube.com/watch?v=1upCj5AjqHI
αντε κ αλλο ενα
http://www.youtube.com/watch?v=KjL5aBTmjUE&feature=related

υγ. το heart of steele ειναι απλα επος!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άλλαξε ψυχολογία κορίτσι! Δεν είναι εύκολο το ξέρω, θύμωσε αντέδρασε, πάρε τις σκυλίτσες σου και χάσου στους δρόμους, άρχισε να ζεις την ζωή που σου αξίζει και όχι την μαυρίλα που νομίζεις ότι πρέπει να περάσεις, μην αυτομαστιγώνεσαι και μην λυπάσαι την πάρτη σου!
Δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη, κάνε όμως την αρχή και όλα τα άλλα θα έρθουν
" Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος" κοινότυπο αλλά αληθινό!
Άντε κοπέλα μου πάρε τα πάνω σου!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
επισης... και οι 2 σημερα διαλεξαμε τραγουδι για τιτλο..
γιατι κοριτσακι μου ακους πυξ λαξ καλοκαιρατικα????

απαπαπαπα!! χαρακιρι! αλλαξε σταθμο!!! :p
τα λεγα στον αντρα μου καποτε.. δεν μπορω παιδια! δεν μπορω με τιποτα! ειδικα εκεινο το "υπαρχουν χρυσοψαρα εδω".. αρεσει στον αντρα μου.. ΑΠΑπΑπΑπΑ!! μακρυαααα!
ειδες τι κανει??

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
επισης... και οι 2 σημερα διαλεξαμε τραγουδι για τιτλο..
γιατι κοριτσακι μου ακους πυξ λαξ καλοκαιρατικα????

απαπαπαπα!! χαρακιρι! αλλαξε σταθμο!!! :p
τα λεγα στον αντρα μου καποτε.. δεν μπορω παιδια! δεν μπορω με τιποτα! ειδικα εκεινο το "υπαρχουν χρυσοψαρα εδω".. αρεσει στον αντρα μου.. ΑΠΑπΑπΑπΑ!! μακρυαααα!
ειδες τι κανει??
Ούτε εγώ γουστάρω.
Είπαμε τους ακούσαμε στα 10, στα 15, στα 18, στο σχολείο, στη σχολή, στα φεστιβάλ της ΚΝΕ - φτάνει.
Υπάρχουν κι άλλες μπάντες πιο διαχρονικές τελικά και λιγότερο γλυκαναλατοκαταθλιπτικές (βλέπε post εξηνταοχτώ) .

Εντιτ: Εσύ η από πάνω με την Κάππα! Τι δουλειά έχει η καψούρα του Πρίγκιπα? Για συνέλθετε.

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Λουνα μου τι συγκρινεις?!?!

και στα 80 μας ο Παυλος θα ειναι ΠΑΥΛΟΣ... ;) και οι τρυπες.. ΤΡΥΠΕΣ!! :D φανατικα!!
ειτε raver ειτε rockαδες ειμαστε!

και κανα πιο χαρουμενο δεν βρηκε χρυσο μου?.. εδω ειπαμε να ανεβασουμε την καταστση!!

hopsi πατα το λινκ παιδι μου! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=59wbr_Vquxs

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δεν έκανα καμιά σύγκριση :) έβαλα Παύλο γιατι σε όλες τις περιστάσεις Παύλο ακούω χαχαχα
εγω λέω να πάρεις ένα Μαλινουά να ησυχάσεις !!
δεν θα έχεις χρόνο να σκέφτεσαι τπτ

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
hopsi!!! μηπως εισαι raver να σου κανω ειδικες αφιερωσεις απο τα παλια??
πλακα πλακα... οταν ημουν στην θεση σου.. ακουγα ΜΟΝΟ ηλεκτρονικη μουσικη .. γιατι δεν ειχε λογια και δεν σκεφτομουν και πολλα.. μονο χορευα!
επρεπε να ειχα παρει μαλινουα τοτε.... :p

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ