Μοναξια μου ολα...μοναξια μου τιποτα...

Status
Κλειδωμένο θέμα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κώστα, καλά κάνεις, μην ακούς κανέναν!!! Πήγαινε να χαϊδέψεις τη μαμαζέλ!!!:D
Kαλά, αυτός ποια μαμαζέλ να πρωτοχαϊδέψει!!!! Ασε που αμα οργανωσει βόλτα εχει αρκετό κόσμο για να κάνει... συναυλία, κι ας μην έρθει κανένας άλλος!!:D:D:D

Επι της ουσίας, hopsi, είμαστε πολλοί/πολλές εδώ στο φόρουμ που ζούμε μόνοι μας, μόνο με τα σκυλιά μας και δε στηριζόμαστε αλλού (μου'ρχονται στο μυαλό τουλάχιστον 5 από τη στενή σκυλοπαρέα). Εγώ είμαι μια απ'αυτούς αυτή την εποχή. Δε βρίσκω οτι αυτό κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα όσον αφορά στο σκύλο.... Δε λεω, καλά θα'ταν να ήμουν με κάποιον που λατρεύει τα σκυλιά και έχει τις ίδιες αντιλήψεις με μενα για το πως πρεπει να μεγαλώνουν, αλλά ας μη γελιόμαστε, οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μικρές. Στην καλύτερη περίπτωση ο επόμενος απλά δε θα ένοχλείται (ελπίζω).

Σε κάθε περίπτωση, θέλω να πιστεύω οτι αν αύριο με πατήσει το τρένο, υπάρχουν 5 άνθρωποι απο δω μέσα που θα αναλάμβαναν τα σκυλιά μου... (τουλάχιστον εγώ θα το'κανα γι'αυτούς). Ειμαι σίγουρη οτι το ίδιο ισχύει και για σένα.

Εχω την εντύπωση όμως οτι δεν είναι εκεί το προβλημα σου. Δεν αισθάνεσαι επαρκής για κανέναν (ούτε για τα σκυλιά, ούτε για τους φίλους, ούτε για την οικογένεια)..... γιατί έτσι βρε παιδί μου? Δε λέω, ανασφάλειες έχουμε όλοι, αλλά εσυ το παρακανες ρε παιδί μου! Ξύπνα και πάρε τη ζωή στα χερια σου.... όχι για τα σκυλιά, αυτά μια χαρά είναι... αλλά για να περνάς εσύ καλύτερα.

Τρόποι για την κοινωνικοποιηση των τετραποδών σου υπάρχουν. Μπορούμε να τους συζητήσουμε αν θες κι αν πιστεύεις οτι το θεμα είναι πρακτικό.

Η γειτονιά σου δεν ενδείκνυται για βολτες με τα τετράποδα? Για πες λίγα πράγματα για την περιοχή σου και τις σκυλοσυνήθειες εκεί....

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν, δεν πρόκειται να μ' αφήσετε σήμερα να κάνω δουλειά, οπότε γράφω πέντε πράματα:

Εβελύνα, άσε τις μαλακίες και συγκεντρώσου. Σου τα λένε ωραία τα παιδιά και ελληνικά, άκου τα όμως και αμερικάνικα: στη ζωή πρέπει να είμαστε πρακτικοί και ψύχραιμοι. Αλλιώς τέτοια melt-downs δεν ωφελούν κανέναν. Κάτσε λοιπόν κάτω και σκέψου και γράψε τις απαντήσεις στις παρακάτω "ερωτήσεις" που βασίζονται στους νόμους του marketing. Διότι στη ζωή όλα είναι marketing, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για φιλία, είτε να πείσεις τους γονείς σου ως βρέφος να σου αγοράσουνε τη Barbie, είτε να βρεις σύντροφο. Και όχι, δεν στα λέω ψυχρά, στα λέω πρακτικά και ρεαλιστικά που κανονικά θα πρέπει να σε καθησυχάζει αφού δεν μπαίνει μέσα στην εξίσωση τίποτα βλακώδες όπως "αυτά είναι τυχερά" (ΟΥΡΑΝΟΜΗΚΗΣ μπούρδα) ή "αυτά έχουν να κάνουν με αισθήματα" διότι ναι μεν καλά τα αισθήματα, αν όμως δε μάθουμε να τα ελέγχουμε, θα γίνουμε emotional basketcases and nuttier than a fruitcake. Το bottomline λοιπόν, ως λένε σοφότατα και οι ντόπιοι ιθαγενείς που είναι ατσίδες έμποροι, απείρως καλύτεροι από τους Ευρωπαίους και άλλους τινές, είναι:

1) Who am I?

Ποια είσαι? Τι προϊόν πουλάς? Γράψτα πάνω σ' ένα χαρτί για τον εαυτό σου αναλυτικά. Με λεπτομέρειες. Και όχι αρλούμπες τύπου "είμαι ένας συναισθηματικός, ωραίος τύπος" διότι κάτι τέτοιο δε λέει ντιπ! Σκέψου λίγο ότι είσαι ένα καταπληκτικό καθαριστικό που ψεκάζει, σκουπίζει και τελειώνει και έχει και μπλε και πράσινους κόκκους άμα λάχει να 'ουμ. Ποιο είναι αυτό το προϊόν? Ποια είναι τα συστατικά του? Τι μπορεί να κάνει? Ποια τα πλεονεκτήματά του? Ποια τα μειονεκτήματά του?

Εδώ, όπως καταλαβαίνεις, χωράνε πολλές απαντήσεις τις οποίες ξέρεις εσύ και αν τις απαντήσεις με ψυχραιμία θα είναι και ακριβείς, άρα πρακτικώς χρήσιμες. Απαντήσεις του τύπου "είμαι ένα μηδενικό και ένα ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη" ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΛΑΘΟΣ!

2) Who needs to know?

Πρόσεξε τη διατύπωση. NEEDS to know. Γράψε κάτω τι ακριβώς θέλεις. Σε ποιον απευθύνεσαι.

3) Why should they care?

Τι είναι αυτό που χρειάζονται αυτοί που ΕΣΥ θέλεις και μπορείς ΕΣΥ να προσφέρεις? Και τι θα κάνεις για να το προωθήσεις?

4) How do they find out?

Απάντηση: marketing, marketing, marketing! Άκου με και μένα που έγραψα το manual, δηλαδή διατριβή πάνω στο self-promotion & public image. Των Ατταλιδών, θα μου πεις, αλλά θα το βλέπεις μυωπικά το θέμα αν το πεις. Διότι στο δρόμο έγινα πολιτική ψυχολόγος. Από τις πολύ καλές και διεθνώς γνωστές. Επομένως, cut the crap και συγκεντρώσου να απαντήσεις αυτά τα καυτά ερωτήματα. Θα είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις στη ζωή σου.

Όσο για τις σκυλίτσες σου: άριστες παρέες και άνευ προηγουμένου γκομενοπαγίδες. Από τις φωτογραφίες που σας βλέπω είσαστε τουλάχιστον αξιοπρόσεχτες, στην πραγματικότητα striking. Αν έχεις ψυχραιμία και ξέρεις τι θέλεις, θα το βρεις. Αν σε πιάνουνε οι μαύρες σου, τότε δε θα το βρεις. Πολύ εύκολο.

Τέλος (μακρύ μου βγήκε πάλι), άκου και δυο πολύ σοφά ρητά που θα πρέπει να τα τυπώσεις με μεγάλα γράμματα και να τα βάλεις απέναντι από το κρεβάτι σου, ώστε να τα βλέπεις μόλις ξυπνάς, στον καθρέφτη του μπάνιου σου και στην πόρτα του ψυγείου σου:

1) Luck is the residue of planning and design.

2) Scars show us where we've been. They don't have to dictate where we are going.

Πολλές αμερικάνικες αγκαλιές.:)

Last edited:

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
Εχω την εντύπωση όμως οτι δεν είναι εκεί το προβλημα σου. Δεν αισθάνεσαι επαρκής για κανέναν (ούτε για τα σκυλιά, ούτε για τους φίλους, ούτε για την οικογένεια)..... γιατί έτσι βρε παιδί μου? Δε λέω, ανασφάλειες έχουμε όλοι, αλλά εσυ το παρακανες ρε παιδί μου! Ξύπνα και πάρε τη ζωή στα χερια σου.... όχι για τα σκυλιά, αυτά μια χαρά είναι... αλλά για να περνάς εσύ καλύτερα.
και εγώ το πρόβλημα εκεί το εντοπίζω...
τα σκυλάκια μια χαρά είναι και θα είναι...την hopsi λίγο αγάπησε...;)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα τα λεν τα κοριτσα! στα ελληνικα και στα αμερικανικα!

αλλα οχι νταξ βρε παιδια δεν ειναι φορες που θες να το νιωσεις?.. να κυλιστεις στα πατωματα? , να μεθυσεις να το βγαλεις απο πανω σου!! απο μεσα σου! να αδειασεις και να φυγει!

αλλα τα σκυλια ειναι μοναδικη ψυχοθεραπεια!
η καλυτερη παρεα για τετοιες στιγμες! οι βολτες με αυτα .. που δεν χρειαζονται να μιλανε .. η ματια τους ειναι 1000 λεξεις! η σιπωπη τους ειναι χρυσος!!
χοπσι.. θα παρω και σενα για μπανιο μου φαινεται... ενα κοντεινερ κανεις?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ ένα έχω να πω.... Η Σάρα έγραψε ποστ στο οποίο δεν αναφέρεται ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η λέξη ΜΟΥΦ!!!!!!!!! (ναι, είμαι οφ τοπικ, αλλά σηκώνει ελάφρυνση το νήμα....) :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
στου ροκ τα λημέρια όλοι βλέπω
πολύ χαίρομαι!

Hopsi
όλα καλά ρε :)
άδραξε την μέρα καλό μου!!!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
για να ειμαι ειλικρινεις διαβασα τα πρωτα μην μονο και εχω να πω πως αν ειμαστε εκδηλωτικοι και εχουμε μεσα μας αγαπη και εκτιμηση για τους αλλους παντα θα προσελκυουμε ατομα οπως και να εχει.αν ειμαστε εσωστρεφεις και δεν δειχνουμε εμπιστοσηνη τοτε θα χανουμε την ελπιδα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Hopsy καλό μου ηρέμησε..
Θα έρθουν πολλά στην ζωή, χαρούμενες στιγμές και στενάχωρες αυτό όμως που μένει είναι τα χαμόγελα που σου δίνει η καθημερινότητα και ναι.. μέσα σε αυτές είναι και οι σκυλοσκανταλίες και τα φιλία τους.., οι βόλτες και τα αξέχαστα ταξίδια ανιδιοτέλειας που ζούμε μαζί τους καθημερινά.
Ποιος είπε πως ένα ταξίδι με τις τέλειες προϋποθέσεις κρύβει μεγαλύτερη ευτυχία από μία βόλτα με τον σκύλο σου?
Ποιός είπε πως την δική σου καθημερινότητα δεν την ζήλεψε κανείς?
Η ευτυχία κρύβεται σε μέρη που δεν φανταζόμαστε..και αυτό που χρειαζόμαστε για να την ζήσουμε είναι.. εμείς..

Αν ήσουν μικρό παιδί θα εκτιμούσες πολλά πράγματα γύρω σου.., προσπάθησε να ξαναγίνεις παιδί και θα δεις πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, μικρά "θαύματα" συμβαίνουν γύρω μας.. και είναι λόγος για να χαμογελάς ..και αν ο σκύλος σου, σου πάρει τις κάλτσες είναι λόγος για να γελάς..

Και πλεον η ευτυχια μου, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πηγη χαμογελου μου, ειναι οι δυο μου μικρες ηλιαχτιδες...Και πλεον, μονη μου φροντιζω,μονη μου αγχωνομαι, μονη μου αγαπαω, μονη μου τα παντα για τα κοριτσακια μου...Και εχω ξεχασει εμενα, εχω αφησει εμενα. Δεν θελω εμενα...Γιατι μονο εκεινες μου δινουν χαρα, μικρες υπερπολυτιμες στιγμες απο φως μεσα στη μοναξια μου..μεσα στη ζωη μου.Οχι, ψεματα. Στην υπαρξη μου.
Το ότι αγαπάμε κάτι δεν σημαίνει πως αφήνουμε εμάς.., αν δεν αγαπήσουμε πρώτοι εμείς τον εαυτό μας δεν θα μας αγαπήσει κανείς.., αν δεν φροντίσουμε εμείς τον εαυτό μας δεν θα φροντιστεί και αυτό που αγαπάμε..

Υπάρχουν πολλά χρώματα στην παλέτα.., πρέπει να τα ανακαλύψεις..και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να τα δει..

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Ο πατερας εφυγε για διακοπες. Μου ειπε οτι μπορω να παω ΜΟΝΟ αν εχω την Χοουπ και τη Λεηλα τη δωσω καπου..
Εχει μεινει η μητερα μου... που δεν μπορει τις τριχες, δεν μπορει τα σκυλια δεν μπορει εμενα...

Χαιρεταω, σκεφτομαι, αγαπαω...Αυτους που με εφεραν στη ζωη κι αυτους που δεν με αποδεχονται για τη ζωη που ζω...Γιατι τα κοριτσακια μου λεν, ειναι η καταδικη μου και αλλα τετοια ομορφα...

Τελος παντων...δεν γραφω για κουραγια , δυναμη παρηγορια. Γραφω μπας και ετσι καπως φυγει ολο αυτο...Και γραφω μπας και υπαρχει και κανεις αλλος εδω μεσα που ειναι μονος του με το σκυλι του και εχει τις ιδιες αγωνιες και φοβους...Να μη νιωθω και σε αυτο, ονομοναχη.Ελπιδα , το λενε καποιοι. Ηλιθιοτητα και παρορμητισμο καποιοι αλλοι.
φιλια.
Οταν διαβασα το πρωτο ποστ αυτου του θρεντ, αρχισα να κλαιω γιατι σε νιωθω..δε μπορεις να φανταστεις ποσο..
κι εμενα το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι αν ο ανθρωπος που εχω διπλα μου δεχεται και αγαπαει πραγματικα το σκυλι μου (που εγω το νιωθω σαν παιδι μου).
Επισης, θελω να αποδεχεται το γεγονος οτι οδηγω μηχανη μεγαλου κυβισμου (αυτο ειναι ασχετο με το ντογκφορουμ βεβαια αλλα ειπα να τα πω να ξεθυμανω!!!!)

Κι εγω μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν μονη μου με το σκυλι.Σου το λεω με καθε ευθυτητα και ειλικρινεια οτι ηταν καλυτερα τοτε...γιατι τωρα ειμαι με εναν ανθρωπο που απλα αδιαφορει για τον Μπλανκι μου και τον βλεπει σαν πραγμα μαλλον.....και αυτο με κανει να νιωθω σ@ατα και να αναρωτιεμαι συνεχως : "μα πως ειναι δυνατον να μην τον αγαπαει?? πως μπορει να αντισταθει σε αυτα τα ματακια??? και το γλυκο μουσουδακι???"
Και καταληγω οτι μαλλον θα ερθει το τελος οπου να ναι για τη σχεση αυτη...
τελοσπαντων καπου εκει εξω υπαρχει καποιος πριγκιπας και για μας που αγαπαμε τα σκυλια μας πραγματικα!!!!!!!!
μη μασας!!!!
Θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις!!!!!! Θα δεις!!!!!!!
Και οποτε θελεις να μου πεις να περασω με το αμαξι να σας παρω να παμε στο δασος, στο παρκο, οπου θελετε... ο νεαρος και στειρωμενος Μπλανκυ ενδιαφερεται για τις κορες σου χαχαχαχαχα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Όταν διάβασα το τίτλο χάρηκα ιδιαίτερα,γιατί νόμιζα πως κάποιος πήγε στην συναυλία των πυξ λαξ και πήρε και το σκυλί του μαζί!!!Ωραία θα 'ταν!!
Αργότερα όμως όταν διάβασα το πρώτο ποστ και στη συνέχεια όλες αυτές τις σελίδες στεναχωρήθηκα και θύμωσα!
Διότι δεν είναι δυνατόν μια νέα κοπέλα που δεν της λείπει και τίποτα (αν και δεν σε γνωρίζω όμως αυτό μου βγάζεις) που είναι δημιουργική - ταλαντούχα να σκέφτεται έτσι...Τα σκυλιά είναι ευτυχισμένα μαζί σου!Περιμένουν μια μόνο λέξη να τους πεις για να κουνήσουν τις ουρίτσες τους!!Δεν θα σε εγκατέλειπαν ποτέ για τίποτα και για κανέναν!!(Άμα είχες γάτα θα άλλαζε το πράγμα!)
Είναι απαράδεκτο απο μέρους σου να σκέφτεσαι οτι αλλού θα πέρναγαν καλύτερα απο οτι με εσένα!!Απαράδεκτο!!!
Όπως είδες πολλές έχουν βρεθεί στην ίδια κατάσταση με 'σένα και όλες το ξεπέρασαν παρέα με τα τετράποδα φιλαράκια τους!!
Για φαντάσου το άλλο...Θα ήσουν πιο ικανοποιημένη αν ο πρώην φίλος σου έπαιρνε μαζί και τις μικρές σου?Απλά σκέψου το...
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός!!
Στριμώξου λίγο,κάνε όσο μπορείς οικονομία!Ψάξε τις αγγελίες!Γεμάτες με δουλειές είναι!!!Κάτι θα βρεις!!
Εμένα δεν με παίρνει κανείς επειδή δεν έχω προϋπηρεσία αλλά συνεχίζω το ψάξιμο!!Τι διάολο κάποιος θα με πάρει!Δεν το βάζω κάτω!!
Πρέπει να χαίρεσαι και να ευχαριστείς το Θεό (ή οτι άλλο πιστεύεις) που απλά έχετε την υγεία σας εσύ και οι μικρές σου!!!)
Είναι το μόνο σημαντικό!!!
Έρχεται ο Σεπτέμβρης και πρέπει να κάνεις τα εμβόλια της μικρής..,Δανείσου λίγα χρήματα απ' τους γονείς σου για τον κτηνίατρο!Αλλιώς μίλησε του και πες του να του τα δώσεις σε δόσεις!ή σε λίγες μέρες!!!Θα καταλάβει!Είναι δύσκολες μέρες όλοι την ίδια κατάσταση περνάμε!
Υπομονή και κουράγιο!
Λίγο περπάτημα θα σου κάνει καλό!Να σε χτυπήσει καθαρός (όσο γίνεται μιας και Αθήνα είμαστε..) αέρας!!
Συμφέρει πολύ!!Και δεν χαλάς βενζίνη και καις λίποςκαι το βασικότερο περνάν καλά οι μικρές!!!!Αν όχι για 'σένα κάντο γι αυτές!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Που είσαι ρε Hopsi.....πες ότι συμφωνείς μαζί μας!!!!! Δεν ξύπνησες ακόμη ????..πέρασε η ώρα:)

Status
Κλειδωμένο θέμα