Κόψιμο των αυτιών;

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Αναφέρομαι στις ευαισθησίες,και το πως αποτυπώνονται αυτές μέσο του φόρουμ.

Γιαυτό και μίλησα για ''επιλεκτικές κυνολογικές ανησυχίες''

• Like
Reactions: johnjohn789

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Αναφέρομαι στις ευαισθησίες,και το πως αποτυπώνονται αυτές μέσο του φόρουμ.

Γιαυτό και μίλησα για ''επιλεκτικές κυνολογικές ανησυχίες''
Παρόλο που συμμερίζομαι τις απόψεις σου τις

περισσότερες φορές, αγαπητέ φίλε, εδώ θα

πρέπει να τονιστεί η άσκηση του γοήτρου που

προκαλεί πάνω σου το dogo argentino.

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Εγώ έχω ένα 8 μηνών Ντόμπερμαν με κομμένη ουρά αλλά άκοπα αυτιά.
Εμένα προσωπικά μ'αρέσουν τα σκυλιά έτσι όπως τα φτιάχνει η φύση..δεν μ'αρέσει να τους κόβω σημεία του σώματος για να ομορφύνει...Εγώ το κάνω όμορφο με την αγάπη μου..
Όσο για την κομμένη ουρά...έτσι μου το έδωσαν αλλιώς δεν είχα σκοπό να την κόψω....
Δεν λέω,όμορφα και με κομμένα αυτιά και ουρά...αλλά εμένα μ'αρέσουν περισσότερο άκοπα...
Ένας φίλος έχει Ντόμπερμαν και Του τα έχει κομμένα...δεν με συγγηνεί ιδιαιτέρως....Άκοπα και πάλι άκοπα!!!!
Η ουρίτσα που είναι η ουρίτσα;

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Αν προσπαθήσουμε να καταργήσουμε το γόητρο που μπορεί να προσφέρει κάποιο Dogo Argentino,είναι σαν να καταργούμε τα ίδια τα Dogo Argentino;)

• Like
Reactions: johnjohn789

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Η ''φιλάρεσκη'' διάθεση μου δεν μου επιτρέπει να κατηγορήσω κανέναν και τίποτα.

Θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε την λέξη κατηγορώ με το αναδεικνύω.

Last edited:

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Η άποψη μου είναι σχεδόν χωρίς καμία απόκλιση η παρακάτω:

Εδώ είμαστε ένα βήμα πριν κάποιες φυλές ''αχρηστευτούν'' τελείως,χάσουν κάθε τι που θυμίζει ον που μπορεί να τρέξει,κυνηγήσει,φρενάρει,στρίψει,αναπνεύσει (σωστά).
Όταν η δυσπλασία έχει καθηλώσει εκατομμύρια σκύλους στον κόσμο,το προσδόκιμο ζωής σε κάποιες περιπτώσεις έχει κατηφορίσει δραματικά,όταν φυλές σε ηλικία 4-5 ετών έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας από ότι είχε ο συγχωρεμένος ο παππούς μου σε ηλικία 86 ετών,όταν υπάρχουν σκύλοι που αδυνατούν να εργαστούν,άρα και να ζήσουν φυσιολογικά,εμείς συζητάμε για προληπτικές επεμβάσεις.
Δεν είναι εκεί κύριοι το πρόβλημα.
Και όσοι θεωρούν πως έχουν τόση αγάπη για τους σκύλους,ας θέσουν τα προβλήματα σε μια βάση και ας αρχίσουν από την αρχή,όχι από αυτά,που στα μάτια μου τουλάχιστον αναδεικνύουν τις φιλοζωικές τους ανησυχίες.
Πάνω από 5 θέματα με πάρα πολλές σελίδες το καθένα για τις επεμβάσεις.
Και για την κυνολογική πορεία ελάχιστα.

Καλή χρονιά σε όλους!
Απλά η διαφορά είναι ότι δεν έχω αδυναμία στα Dogo και αρέσκομαι στο να σε πειράζω!:D

greko,βρες κ καμια καλη συνταγη για μελομακαρονα!
Ξέρω, έχεις στην κατοχή σου την συνταγή με τις δίπλες... αναμένω. :D

dolly & sara

Active Member
15 Ιουλίου 2011
28
0
επιτρεψτε μου να παρεμβω στην συζητηση γιατι ηταν κ ενας απο τους λογους που με ''μπαναρισαν'' επ' αοριστο απο γνωστο σκυλοφορουμ εξ' αιτιας των αποψεων μου κ των αποψεων τους για το θεμα των ακρωτιριασμων! οι ανθρωποι ειναι ''καθαροι'' εμποροι κ δεν τους ενδιαφερει τιποτε αλλο εκτος απο την τσεπη τους! αυτοι κ οι γιατροι που συνεργαζονται μαζι τους γι αυτες τις επεμβασεις!
ειναι αδιανοητο να χρησιμοποιουν τετοια επιχειρηματα για το ''καλο'' της φυλης τους κ δεν κοιτανε που εχουν καταληξει τα ντοπ να μην ξεπερνανε το 8ο ετος λογω της καρδια τους! υποβαλλουν απο νεαρη ηλικια το ζωο σε μια επεμβαση με ολικη ναρκωση που ολοι ξερουμε τι κινδυνοι καραδοκουν ωστε να μην ξυπνησει ποτε απο το χειρουργικο τραπεζι. κοβουν την ουρα με την δικαιολογια οτι θα κανει ζημιες στο σπιτι,οτι αποτελει λαβη για τον εισβολεα,οτι θα παθει ωτιτιδα αν δεν κοπουν τα αυτια τους κ οτι αποτελει αποτρεπτικο παραγοντα η ολη εμφανιση του ζωου απεναντι σε εναν ''διαρηκτη''!!! ετσι εχουν καταστρεψει πολλες φυλες μονο κ μονο για να πουλανε κ να τα κονομανε! επειδη αγαπω τα ντοπερμαν,κ εχασα το δικο μου φετος απο την καρδια του,η φυλη δεν θα χαθει εξ αιτιας των φιλοζωων που υποστηριζουν τετοιες αποψεις οπως η δικια μου,αλλα απο τους ιδιους που συνεχιζουν να πραττουν τα ιδια στον βωμο του κερδους,διωχνοντας μαλιστα απο το φορουμ τους τα νεα μελη οπως εμενα με προσωπικες επιθεσεις,προσβολες,βρισιες κ απειλες κατα της ζωης μας ''παιζοντας'' το εμπειροι κ ειδικοι σε καθε νεο ποστ που αναρταται κ δεν συμφωνει μαζι τους!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παντως στο dogforum να φας ban για τετοιο λογο, το βλεπω Απίθανο...:cool:

Και εδω μπορει να υπαρχουν εμπειροι που απαξιωνουν τους αρχαριους, αλλα σχεδον παντα επικρατει η φωνη της λογικης απο οποια πλευρα και αν προέρχεται...;)

dolly & sara

Active Member
15 Ιουλίου 2011
28
0
απλα μπαινεις κ το διαπιστωνεις φιλε ice! η μονη μου αμυνα γιατι το βρισιμο προερχοταν απο τον ιδιο τον διαχειρηστη του φορουμ ηταν να καταφυγω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,οπου κ με βοηθησαν πολυ κ να γινει απο καποιο αλλο μελος μηνυση! για μενα τετοιου ειδους συμπεριφορες σε δημοσια φορουμ απο ''ανωνυμους'' αντιμετωπιζονται μονο με ισοβιο κλεισιμο του φορουμ! εδω δηλ γιατι κανουν καλα την δουλεια τους κ σταματουν τετοιες συμπεριφορες στην γεννεση τους;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εδω απο οσο εχω δει εγω, μπανάρεται οποιος παρεκτρέπεται(οποιος και αν ειναι, οτι και αν ειναι)...;):cool:

Last edited:

dolly & sara

Active Member
15 Ιουλίου 2011
28
0
ετσι ειναι το σωστο κ το δικαιο! στο φορουμ που σου λεω δυστυχως ο ιδιος ο αντμιν ηταν αυτος που εβριζε κ απειλουσε! τωρα ολα εχουν παρει τον δρομο της δικαιοσυνης κ ελπιζω κ εγω οπως κ αλλοι που προσβαλλαν κ εξευτελισαν να δικαιωθουν! μακαρι να αλλαξουν αυτες οι αντιληψεις περι κοπης=ακρωτηριασμου για λογους αισθητικης,γιατι τα υπολοιπα περι εργασιας ειναι δικαιολογιες καταπτυστες απο ανθρωπους με κοινο νου κ λογικη! πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι απο μια υιοθεσια αρχιζει η παρεμβαση στην φυση κ οφειλουμε να ειμαστε ακομα πιο υπευθυνοι ξεκινοντας απο την στειρωση,αφου δεν ειμαστε ολοι σε θεση να εχουμε τις καταλληλες γνωσεις για το ιδανικο ζευγαρωμα! μονο η αγωγη στα μικρα παιδια θα αλλαξει την εικονα που εχουν δημιουργησει ολοι αυτοι οι ''σκυλεμποροι'' κ ''ζωεμποροι''

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οκ! Και οποτε δεν εχεις τι να κανεις, διαβασε εδω και εδω. Να καθεσαι καλα ομως και να διατηρησεις την ψυχραιμια σου(ειπαμε τι παθαινει οποιος παρεκτρεπεται), γιατι θα διαβασεις και περιεργα πραγματα...:rolleyes::D

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7.%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-20/k%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BC%CE%BF.%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD.%CE%BA%CE%B1%CE%B9.%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%82.%CE%AE.%CF%8C%CF%87%CE%B9%3B%3B%3B-13571/

Last edited:

dolly & sara

Active Member
15 Ιουλίου 2011
28
0
εδω αυτο κανω γιατι πολυ απλα δεν πιεζουν κανενα καινουργιο μελος να ακολουθησει καποια τακτικη ή καποια αισθητικη μοδα στο ζωο του! αν ειχαν κ εδω την ιδια πολιτικη να εισαι σιγουρος -η οτι θα εκανα κ εδω το ιδιο γιατι εχω το θαρρος της γνωμης μου αλλα χωρις να προσπαθησω να φερω τον αλλον με το μερος μου ή να του αλλαξω τις αποψεις του με το ''ετσι θελω''! αν το λες οτι παρεκτρεπομαι κ βριζω κ εγω καθε αλλο! εχω πληρη επιγνωση του τι λεω κ σε ποιον, χωρια οτι εχω συστηθει κ με το πραγματικο μου ονοματεπωνυμο εν αντιθεση με οσους κρυβονται πισω απο ενα νικ ανωνυμα!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Για μενα οποιος υποβαλλει τον σκυλο του σε αισθητικες επεμβασεις, απλα δε τον αγαπαει αληθινα. Δε μπορω να φανταστω οτι οταν το αγαπας, θα πας να το χειρουργησεις δηλ να του δημιουργησεις πονο,στρες κλπ ισα ισα για να σ αρεσει περισσοτερο.. Αν δε σας αρεσουν καποιες ρατσες οπως ειναι, μη τις αγοραζετε! Εμενα ας πουμε τα ντομπερμαν με ακοπα αυτια με "χαλανε" καπως, γι αυτο ομως δεν προκειται να αποκτησω!

dolly & sara

Active Member
15 Ιουλίου 2011
28
0
να 'σαι καλα αλλα για μενα η αποψη περι κοπης εχει ''κλεισει'' κ δεν αλλαζει για κανεναν,ειναι καθαρη κακοποιηση κ ας γινεται με ολικη ναρκωση!εχω ''χορτασει'' κ τα μπαν μου οποτε ας μιλησουν πλεον κ οι υπολοιποι γιατι πρεπει καποια στιγμη αυτο το πραγμα επιτελους να σταμασει!