Κόψιμο των αυτιών;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Όλα είναι θέμα ψυχικού υπόβαθρου, παιδείας και ορισμού στο ευ ζην .
Σκεφτείτε ότι υπάρχουν ακόμα γονείς που πιέζουν ασφυκτικά τα παιδιά τους να πετύχουν κάπου μόνο και μόνο για να καλύψουν δίκες στους αποτυχίες.
Ας σκεφτούμε ακόμα και συνανθρώπους μας που έχουν καταναλώσει όλο τους το είναι ,μόνο και μόνο για το κοινωνικό φαίνεσθε.
Αρχίζω να πιστεύω πως πολλά άτυχα ζωάκια βρίσκονται στα χέρια κάποιων , είτε γιατί έτσι προστάζει το κοινωνικό status είτε γιατί έτσι νομίζουν ότι θα προβάλουν <<τον μαχητικό ανδρισμό τους>>.

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
Aυτο το θεμα με εχει κανει πραγματικα να απορησω....
Τι για κακοποιησεις ζωων διαβαζω τι για ανδρισμους,τι για παιδειες τι μην αγοραζεται αν δεν σας αρεσουν,τι κοβουν τα αυτια για να τους αρεσουν περισσοτερο...
Παντως εδω μεσα απο οτι φαινεται και πολλους κακοποιους εχει και ανθρωπους χωρις παιδεια αλλα και ανθρωπους που μεσω του σκυλου προσπαθουν να αναδειξουν τον ανδρισμο τους...

Τρομερα συμπερασματα..Σκεφτομαι απο αυριο οποιον βλεπω στον δρομο να εχει σκυλι με κομμενα αυτια η ουρα η και τα δυο να τον αποκαλω κακοποιο και με ολα τα παραπανω κοσμητικα επιθετα..

Υ.Γ.Και εγω ομως κακοποιος ειμαι αρα **** το.

dolly & sara

Active Member
15 Ιουλίου 2011
28
0
βρε παιδια... εχει συζητηθει ξανα και ξανα και ξανα...
αφου δεν καταληγουμε πουθενα...
περπαταμε παραληλα..
γι αυτο παμε προς το χειροτερο! τελικα ειναι πολυ σοφη η ρηση που λεει οτι ''αν δεν εισαι μερος της λυσης εισαι μερος του προβληματος'' !!!

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
Aυτος εδω μαλλον ειναι ο μεγαλυτερος κακοποιος του κοσμου.Καθαρμα της κοινωνιας.
cesar_millan_dadd.jpg

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πιστευεις οτι τα εχει κοψει ο ιδιος, ή οτι δειχνει την αγαπη του στην συγκεκριμενη παραξηγημενη φυλη κρατωντας αγκαλια ενα δειγμα της;

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
Αρκετα σκυλια εχουν περασει απο τα χερια του με κομμενα αυτια.Δεν μπορω να ξερω ποια εχει κοψει ο ιδιος και ποια αλλοι.
Ως γνωστον εχουν περασει πολλα σκυλια απο τα χερια του...

Υ.Γ.Το συγκεκριμενο θεμα με εχει ενοχλησει αρκετα και κυριως απο ανθρωπους που χρησιμοποιουν κοσμητικα επιθετα και γενικευουν παιρνοντας μπαλα ολο τον κοσμο που εχει η θελει τα σκυλια του να εχουν κομμενα αυτια....
Επειδη δεν φημιζομαι για την υπομονη μου εγω δεν ξανα συμμετεχω σε αυτη την κουβεντα....Γιατι θα αρχισω και εγω τα κοσμητικα επιθετα.....

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αρα αυτο που γραφεις στο ποστ 307 ειναι καπως ''φλού'', πιο πολυ για δραματοποιηση παρα ως γεγονος...:)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Το κοψιμο η οχι ειναι ενα θεμα που δεν θα βρει ποτε λυση.
Αν καποιος ειναι πεπεισμενος οτι πρεπει να ειναι κομμενα αυτια ουρα , οτι και να πω εγω που ειμαι αντιθετος , δεν θα εχει αποτελεσμα.
Και επειδη εγω π.χ ειμαι κατα του κοψιματος εκτος ειδικων περιπτωσεων , δεν μπαινω στο τρυπακι προσπαθω να αλλαξω τα μυαλα κανενος.
Απλα λεω την γνωμη μου και ας εχει και ο καθενας την γνωμη του.
Τελος και απο εμενα με τα κοψιματα γιατι και εγω ξερω γαλλικα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και καποια πραγματα στη ζωη για να μην ειναι οτι του καπνισει του καθενος(τη στιγμη που εμπλεκονται και άλλα όντα), υπαγονται σε νομους.

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καλα απο νομους φιλε μου Ice , ουτε αυτοι που τους γραφουν δεν ξερουν τι τους γινεται.
Συμφωνω να υπαρχει ενα πλαισιο , αλλα να ειναι δομημενο βαση εμπειριων , γνωσεων και απο ανθρωπους που εμπλεκονται πραγματικα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλα απο νομους φιλε μου Ice , ουτε αυτοι που τους γραφουν δεν ξερουν τι τους γινεται.
Συμφωνω να υπαρχει ενα πλαισιο , αλλα να ειναι δομημενο βαση εμπειριων , γνωσεων και απο ανθρωπους που εμπλεκονται πραγματικα.
Aυτα ναι οπως τα γραφεις ειναι αν μιλαμε για τεχνοκρατικους-εμπορικους-φορολογικους νομους. Οταν εμπλεκονται άλλα όντα και μιλαμε για δικαιωματα-κακοποιηση-εκμεταλευση, κλπ(δεν μιλαω για τα αυτια τωρα), τοτε δεν χρειαζεται να ειναι το πλαισιο δομημενο βαση εμπειριων, ανθρωπος αμα εισαι καταλαβαινεις καποια βασικα.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Δες το παραδειγμα απαγορευσεων φυλων σε διαφορες χωρες.Και φαντασου εκει εχει μπει και κυνοτεχνικη αποψη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ολικη απαγορευση εχει μπει σε πολυ σπανιες περιπτωσεις(το εχω ψαξει γιατι με αφορα αμεσα). Στις περισσοτερες εχει μπει αυστηρος ελεγχος ιδιοκτητων και σκυλων καποιων συγκεκριμενων φυλων. Αν θυμαμαι καλα στο θεμα με το νομοσχεδιο το ειχαμε συζητησει αρκετα αυτο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Βλέπω καινούρια κουτάβια με κομμένα αφτιά και μου γεννιέται μια απορία. Οι κτηνίατροι δεν έχουν κυρώσεις που κάνουν πλέον κάτι παράνομο;