Και δαγκώνομαι τόση ώρα, που δεν μου άρεσε αυτό που είδα...Τον ενήλικο σκύλο που φαίνεται στο τέλος του βίντεο γιατί δεν τον αφήνει να επέμβει?
Καφρίλα μου κάνει, και μου μοιάζει σαν εκτροφή για κυνομαχικά...
Και δαγκώνομαι τόση ώρα, που δεν μου άρεσε αυτό που είδα...Τον ενήλικο σκύλο που φαίνεται στο τέλος του βίντεο γιατί δεν τον αφήνει να επέμβει?
τα κουταβια ειναι σε φαση απογαλακτισμου και για αυτο δεν ειναι κοντα η μανα.δευτερον το σκυλακι που παει να επεμβει εχει ιδια ηλικια με τα υπολοιπα απλα ειναι μεγαλοσωμο,και ο αρχηγος οποτε εχει 'δειρει πιο πριν ολους τους υπολοιπους.και αν καποιος διαβασει την περιγραφη του βιντεο στην ιστισελιδα εξηγει την ξεροκεφαλια του συγκεκριμενου ασπρομαυρου κουταβιου και την συνεχη προσπαθεια του για ανελιξη στην ιεραρχεια,οσπου αναγκαστηκε να τον χωρισει απο τα υπολοιπα.επισης το συγκεκριμενο εκτροφειο εχει δωσει πρωταθλητες(και ελλαδος) οποτε να λεμε αυθαιρετα τον ανθρωπο οτι ετοιμαζει σκυλια για κυνομαχιες δεν ειναι πρεπονΔιαμόρφωση της Ιεραρχίας είναι να επιτίθενται το ένα μετά το άλλο στο κουτάβι που έχει δώσει υποταγή ξαπλωμένο?
Υπάρχουν κι άλλες φυλές με ισχυρά ένστικτα, αλλά δεν χρειάζονται τέτοια επίπεδα βίας για να επιβληθούν και το πανηγύρι λύνεται γρήγορα!
Αν κρατήσει τόσο όσο στο βίντεο, τότε επεμβαίνει η μάνα!
Τον ενήλικο σκύλο που φαίνεται στο τέλος του βίντεο γιατί δεν τον αφήνει να επέμβει?
οντως οι τραυματισμοι ειναι πολυ συνηθισμενοι σε μεγαλες τοκετοομαδες(και δη υψηλου ταμπεραμεντου)Λάθος δικό μου, σαφώς και δεν είναι παιχνίδι. Πολύ ενδιαφέρον για μένα που πραγματικά νόμιζα ότι κάθε κουτάβι οποιασδήποτε φυλής παίζει σκληρά καμιά φορά, αλλά χαλαρά πράγματα μπροστά σαυτό που είδα!
Πάντως ενώ είμαι εναντίον των ακρωτηριασμών, αυτά εκεί τα τερατάκια τραυματίζονται άσχημα πραγματικά.
αυτά τα σκυλία σιτς φωτογραφίες και το βίντεο ποιμενικός κεντρικής ασίας είναι η όχι? γιατί στο google μοιάζουν πιό λεπτά και με κοντότερο τρίχωμα.Ανοησίες! Αν ίσχυε, θα συνέβαινε και σε άλλες φυλές.
Όταν πονέσει το κουτάβι θα βάλει τις φωνές, εξάλλου έτσι μαθαίνουν τα όρια τους.
View attachment 46719 View attachment 46720
[video=youtube;nXM-oHCJzWI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nXM-oHCJzWI[/video]
Ναι ποιμενικα κεντρικης ασιας ειναι η αλιως Alabay οπως τα λενε στην πατριδα τους το Τατζικισταν στην Ασια.αυτά τα σκυλία σιτς φωτογραφίες και το βίντεο ποιμενικός κεντρικής ασίας είναι η όχι? γιατί στο google μοιάζουν πιό λεπτά και με κοντότερο τρίχωμα.
Νορμαλ είναι. Ετσι και χειρότερα μαλώναν τα δικά μου μικρά.Βρε παιδιά, βλεπω οτι ξεθάφτηκε το θεμα και μου εκανε εντύπωση στο πρωτο βιντεο του kris........ ειναι αυτό νορμαλ παιχνίδι τοκετοομαδας γιατι προσωπικα μια φρικη την εφαγα...