Μπορεις να τον καταγγειλεις αλλα καλυτερο θα ηταν να αναλαβη την υποθεση σε συνεργασια μαζι σου μια φιλοζωικη.Τα καυκασια που εχω αλλα και τα υπολοιπα που περασαν απο τα χερια μου,προερχονται απο ενα και μοναδικο για εμενα εκτροφειο το οποιο και εχω αναφερει αρκετες φορες.Ο ανθρωπος εκτρεφει αλλα εχει και σκυλους για φυλαξη κοπαδιων,τα περισσοτερα σκυλια του ειναι με κομενα αυτια,νομος που δεν το απαγορευει εκει.Σε μια τετοια ρατσα οπως ο καυκασιανος ποιμενικος και αν προερχεται απο εργασιακα αιματα,επιβαλεται για την ιδια την ασφαλεια του ζωου το κοψιμο των αυτιων
γιατι ειναι το μονο σημειο που μπορει να λυγισει ενας λυκος τον καυκασιανο ποιμενικο.Εκει λεω ναι και ειμαι υπερ,οταν ομως υπαρχουν τοσοι και τετιου ειδους ανεγκεφαλοι οπως αυτος που περιγραφεις,τοτε θελουν σκοτωμα.
γιατι ειναι το μονο σημειο που μπορει να λυγισει ενας λυκος τον καυκασιανο ποιμενικο.Εκει λεω ναι και ειμαι υπερ,οταν ομως υπαρχουν τοσοι και τετιου ειδους ανεγκεφαλοι οπως αυτος που περιγραφεις,τοτε θελουν σκοτωμα.