Κομπλεξικοί στην θάλασσα

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Το Λιμενικό δεν έχει καμιά δικαιοδοσία στην Παραλία σε τέτοια θέματα, μόνο η Ελληνική Αστυνομία! Αν αυτός φωνάξει το Λιμενικό εσύ θα καλέσεις την Αστυνομία! Πολύ γέλιο! Για αυτό είναι καλό να έχουμε και στη τσαντούλα μας τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τα λεγόμενα μας! Εκεί να δεις αντιδράσεις!
αληθεια??πιστευα οτι το λιμενικο εχει δικαιοδοσια στις παραλιες!!!
χαχαχα

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Παιδια σήμερα το απόγευμα πήγαμε Σχοινια στο "Δελφίνι" και κάναμε το πρωτο μας μπανάκι! Μιλάμε τρελλή αγάπη για τη θάλασσα η Salve! Αν και πρώτη φορά, μπήκε με τη μία και μετά όλο μπαινόβγαινε για να κολυμπήσει! Απίστευτο θέαμα να τη βλέπουμε να κολυμπάει!

Αν και είχε κόσμο κανένας δεν έκανε κανένα παράπονο! Να πω την αληθεια δεν το περίμενα! Έλεγα από μέσα να όπου ναναι θα μας την πει κανένας, αλλά τελικά τίποτα! Βέβαια ήταν και τρια υπέροχα αδεσποτάκια που μπαινοβγαίνανε και αυτά όποτε θέλανε! Το ένα μάλιστα την ερωτευθηκε τη Salve και όλο ερχόταν κοντά της και την έγλυφε στα αυτάκια, στο κεφάλι λες και ήταν το μωρό της!

Τι όμορφο συναίσθημα να βλέπεις το σκυλάκι σου να κολυμπάει και να ευχαριστιεται τόσο πολυ! Απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη χαρά μας!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τετοια ποστ.
Είναι απίστευτα τα σκυλιά όταν κολυμπάνε. Το κάνουν με τετοιο τρόπο που αναρωτιέσαι αν θες να γελάσεις ή να τρέξεις να παίξεις μαζί τους.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μπράβο σας!!!Βγάλατε καμμιά φωτογραφία να σας θαυμάσουμε???
Να δούμε και εμείς πότε θα πάμεεεεε!Ζηλεύουμε!!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Δε βγάλαμε φωτογραφίες δυστυχώς, είχαμε το νου μας στο κορίτσι συνέχεια! Φοβόμουν κιόλας μη πάθει τίποτα γιατί όλο στα άπατα πήγαινε! Φοβόμουν μην κουραστεί και την ειχα όλο από κοντά! Αλλά ευτυχώς ούτε λαχάνιασε, ούτε κουράστηκε το μαναράκι μας! Έδειξε να το διασκεδάζει σαν τρελλή!

Εννοείται ότι τώρα έχει σωριαστεί στον ύπνο λες και έτρεξε Μαραθώνιο! :rolleyes:

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Δε βγάλαμε φωτογραφίες δυστυχώς, είχαμε το νου μας στο κορίτσι συνέχεια! Φοβόμουν κιόλας μη πάθει τίποτα γιατί όλο στα άπατα πήγαινε! Φοβόμουν μην κουραστεί και την ειχα όλο από κοντά! Αλλά ευτυχώς ούτε λαχάνιασε, ούτε κουράστηκε το μαναράκι μας! Έδειξε να το διασκεδάζει σαν τρελλή!

Εννοείται ότι τώρα έχει σωριαστεί στον ύπνο λες και έτρεξε Μαραθώνιο! :rolleyes:
Καλημέρα Δημήτρη. Πολύ χαίρομαι που μπόρεσε η μικρή σας να απολαύσει την θάλασσα!!
Είδες το μπάνιο είναι η καλύτερη εκτόνωση, τι περπάτημα, και τρέξιμο, δεν πιάνουν μία.

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Καλημέρα σε όλους. Την Κυριακή πήγα με τον Cookie στην θάλασσα.Πήγαμε σε μια παραλία λίγο έξω απο την Ερέτρια, είχε ελάχιστο κόσμο, και ήταν αρκετά μακριά μας.Κολύμπησε και έπαιξε σαν τρελός!!
Κάποια στιγμή, σκάνε μύτη 3 γριούλες. Πάνε και στρώνουν τις πετσέτες και τα κεφτεδάκια τους 10 μέτρα πιο μακριά από εμάς. Αλλά μας κοιτούν έντονα!! όπως καταλαβαίνετε, ήταν θέμα λεπτών μέχρι να ανοίξουν το γαρυφαλλάκι τους. Εκει λοιπόν που παίζουμε στα ριχά, φωνάζει η μια,δεν βγάζεις μωρή το κ@λ@σκυλο σου από την θάλασσα-και με έστειλε να βρω τον διάολο...
Βγήκαμε γιατί αφού ο νόμος ε΄χει δώσει βήμα στον κάθε κομπλεξικό, δεν ήθελα να τσακωθώ, και να χαλάσω το μπάνιο μας. Σκέφτηκα όμως, μεσημέρι είναι, οι κ@λ@γριες θα πεινάσουν σύντομα,και θα την κάνουν. Έτσι και έγινε, σε λίγα λεπτά τα μαζέψανε, και φύγαν. έλυσα τον Cookie,και ξαναμπήκαμε στην θάλασσα!!:D

ΥΓ.Συγγνώμη για τα Γαλλικά του κειμένου, απλά έπρεπε να μεταφέρω το κλήμα...

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Μερικοι ανθρωποι θελουν φροντιστηριο σωστων τροπων γτ οι τροποι τους πλησιαζουν πιθηκου(συγνωμη πιθηκακια)!!!
Μπααααα...μερικοί δεν χαμπαριάζουν καν απο λόγια. Ότι και να λες αυτοί ισχυρίζονται τα δικά τους. Οπότε εκεί κάνεις τον κινέζο και ότι δεν άκουσες τίποτα. " Παρακαλώ...μίλησε κανείς? "
Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω αποφασίσει να κάνω.

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Πας και λες εγγονακια εχετε;ξερετε ποια ειναι η διαφορα με τα εγγονακια σας ενος σκυλου;ο σκυλος δεν κατουραει μεσα!!!!
Ναι, αυτή είναι μια καλή ατάκα.
Την ξεστομίζεις και φεύγεις...πολύ απλά!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Μα δεν τους νοιάζει το κατούρημα τόσο,όσο μην κολλήσουν ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ από το poodle που θα λουστεί μαζί τους ;)

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ και όλες τις υπόλοιπες αρρώστιες που υπάρχουν πάνω στον πλανήτη!
Γιατί ως γνωστόν τα σκυλιά τις μεταφέρουν όλες αυτές...

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Καλημέρα σε όλους. Την Κυριακή πήγα με τον Cookie στην θάλασσα.Πήγαμε σε μια παραλία λίγο έξω απο την Ερέτρια, είχε ελάχιστο κόσμο, και ήταν αρκετά μακριά μας.Κολύμπησε και έπαιξε σαν τρελός!!
Κάποια στιγμή, σκάνε μύτη 3 γριούλες. Πάνε και στρώνουν τις πετσέτες και τα κεφτεδάκια τους 10 μέτρα πιο μακριά από εμάς. Αλλά μας κοιτούν έντονα!! όπως καταλαβαίνετε, ήταν θέμα λεπτών μέχρι να ανοίξουν το γαρυφαλλάκι τους. Εκει λοιπόν που παίζουμε στα ριχά, φωνάζει η μια,δεν βγάζεις μωρή το κ@λ@σκυλο σου από την θάλασσα-και με έστειλε να βρω τον διάολο...
Βγήκαμε γιατί αφού ο νόμος ε΄χει δώσει βήμα στον κάθε κομπλεξικό, δεν ήθελα να τσακωθώ, και να χαλάσω το μπάνιο μας. Σκέφτηκα όμως, μεσημέρι είναι, οι κ@λ@γριες θα πεινάσουν σύντομα,και θα την κάνουν. Έτσι και έγινε, σε λίγα λεπτά τα μαζέψανε, και φύγαν. έλυσα τον Cookie,και ξαναμπήκαμε στην θάλασσα!!:D

ΥΓ.Συγγνώμη για τα Γαλλικά του κειμένου, απλά έπρεπε να μεταφέρω το κλήμα...

Εγώ θα τις είχα χυμήξει πάντως :roll: μόνο το μωρή να άκουγα με τα υπογλώσσια θα φεύγανε .. αν φταίω κάνε μου παρατήρηση αλλά θα σου μιλήσω όπως μου μιλάς..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εγώ από αύριο θα αρχίσω τις εξορμήσεις και αν με εκνευρίσουν θα παίρνω και τον Τζιμάκο μαζί! :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ θα τις είχα χυμήξει πάντως :roll: μόνο το μωρή να άκουγα με τα υπογλώσσια θα φεύγανε .. αν φταίω κάνε μου παρατήρηση αλλά θα σου μιλήσω όπως μου μιλάς..
Αν στο διάολο εχει πιο ζεστά νερά, να πάει πρώτα η γρια που ξαποστέλνει κόσμο και μετά βλέπουμε και εμεις.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μια φιλη μου- με τον Chihuahua της αγγαλια απαντησε σε μια γρια σε μια παραλια, οταν εκεινη της ελεγε " δεν πιστευω να βαλεις και τον σκυλο μεσα"-" οοοοχιιιιιιι καλε- με τιποτα. Φοβαμαι μην κολλησει τιποτα εδω μεσα που ολοι κατουρατε. Θα τον εχω μονο στην πετσετουλα του να καθεται, για να μην μου παθει τιποτα.¨"

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μια φιλη μου- με τον Chihuahua της αγγαλια απαντησε σε μια γρια σε μια παραλια, οταν εκεινη της ελεγε " δεν πιστευω να βαλεις και τον σκυλο μεσα"-" οοοοχιιιιιιι καλε- με τιποτα. Φοβαμαι μην κολλησει τιποτα εδω μεσα που ολοι κατουρατε. Θα τον εχω μονο στην πετσετουλα του να καθεται, για να μην μου παθει τιποτα.¨"

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Θα το λέω κι εγώ!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ