Κομπλεξικοί στην θάλασσα

bobosklm

Member
5 Ιουλίου 2012
12
0
Πατρα
χθες πηγα και εχω με το θηριο μου (λαμπραντορ 3 μηνων) για μπανακι σε παραλια της Καλαματας... αρχικα ολες οι παρεες μας κοιταγαν και χαμογελαγαν μεχρι που ενας ελληναρας (τοση πλατινα πανω του ουτε η Θωδη δεν εχει) μας λεει οτι ο σκυλος να μην μπει μεσα..αφου απαντησα καταλληλα στην προστακτικη του και λιγει το επεισοδιο μου λεει με χαρακτηριστικη ανεση..."εγω ειμαι περισσοτερο φιλοζωος απο σενα να ξερεις....".Το υφος μου εκεινη την στιγμη ηταν απεριγραπτο... Οπως και να εχει πιο διπλα βρηκα σκυλοπαραλιακαι οποιος θελει να κανει διακοπες στην ομορφη Καλαματα ας μου στειλει ενα pm να του πω το μαγαζι που μας αφηνει να εχουμε τους αγαπημενους φιλους μας παρεα.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Μια φιλη μου- με τον Chihuahua της αγγαλια απαντησε σε μια γρια σε μια παραλια, οταν εκεινη της ελεγε " δεν πιστευω να βαλεις και τον σκυλο μεσα"-" οοοοχιιιιιιι καλε- με τιποτα. Φοβαμαι μην κολλησει τιποτα εδω μεσα που ολοι κατουρατε. Θα τον εχω μονο στην πετσετουλα του να καθεται, για να μην μου παθει τιποτα.¨"
χαχαχαχαχαχαχ

17 Σεπτεμβρίου 2012
1
0
Στις αρχές του Ιουλίου όταν γύρισα Σαλαμίνα πήρα την Ρόζα (Μεγάλος Δανός 15 μηνών) και κατεβήκαμε για ένα μπανάκι. Για καλή μας τύχη σε ολόκληρη παραλία υπήρχε μόνο ένα ζευγάρι που δεν μας έδωσε καμία σημασία. Μπήκαμε κολυμπήσαμε βγήκαμε τιναχτήκαμε και επιστροφή στο σπίτι μας. Αφού κανείς δεν μας είπε τίποτα συνεχίσαμε τα καθημερινά μας μπάνια. Όλα τα μπάνια μας κάθε μέρα ήταν μεταξύ 8 και 9 το πρωί. Μετά από λίγο καιρό στην παραλία είχε περισσότερο κόσμο και έτσι απομακρυνθήκαμε και πήγαμε σε κάτι μικρά κολπάκια με κατσάβραχα που χωράνε με πολύ ζόρι 2 παρέες. Αφού εδραιώσαμε την νέα τοποθεσία μας (και ενώ τριγύρω κολυμπούσαν οικογένειες με μικρά παιδιά και κανείς δεν παραπονιόταν, το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα) και ενώ ήδη κολυμπούσαμε έρχεται ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ξεκινάει τον καβγά ως εξής: "Να πάρεις το σκύλο και να πας αλλού!" Και εκεί το μάτι μου γύρισε. Και απαντάω το απλό να πάρεις εσύ την γυναίκα σου και να πας αλλού εφόσον σε ενοχλεί ο σκύλος μου. Εξάλλου ήμασταν ήδη εδώ όταν ήρθες. Και ξαφνικά αρχίζουν και από τους δίπλα κόλπους να τον κοιτάνε περίεργα και να μας υπερασπίζονται. Έφυγε εννοείται νευριασμένος και γκρινιάζοντας ότι του χαλάσαμε το μπάνιο. Όλοι οι υπόλοιποι απλά είχαμε σκάσει στα γέλια. ;)

Θεία δίκη θα το έλεγα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ