χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.........................μήπως σε λένε Κατίνα;Αν ειχα τον ανδρα μου κτηνιατρο θα τα εκανα και εγω Δεν εχεις χαλασει μια γι τα σκυλια σου ολα ο ανδρα σου τα κανει .Kαι δεν εχει τυφο οπως ειδες
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.........................μήπως σε λένε Κατίνα;Αν ειχα τον ανδρα μου κτηνιατρο θα τα εκανα και εγω Δεν εχεις χαλασει μια γι τα σκυλια σου ολα ο ανδρα σου τα κανει .Kαι δεν εχει τυφο οπως ειδες
ναι και ποιο παλιά πέθαιναν στα 120 αλλα άμα δεν έχεις διαβάσει ανθρωπολογία αυτά λες :/
Τι χαζά είναι τώρα αυτά που λέτε;εφτεγαι δηλ το οτι δεν γεννουσαν σε νοσοκομειο?χαχα0χ0α0χ0αχ0α0χ.Οταν φτιαχτηκε το νοσοκομειο δηλαδη ο πρωτος ανθρωπος που γεννηθηκε εκει μεσα εζησε 100 χρονια COOL
Στο καλογια να είμαι ειλικρινής του χιούμορ σου σε αντίθεση με την χαζομάρα σου είναι δυσδιάκριτο........
Λυπάμαι αλλά πρέπει να φύγω απο την τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση ...με περιμένει ο άντρας μου ..........ο κτηνίατρος...........!!!χαχαχαχαχα
XA tarama ειδες που σου λεω
για να είμαι ειλικρινής του χιούμορ σου σε αντίθεση με την χαζομάρα σου είναι δυσδιάκριτο........
Και εγω εκανα βλακεια πηρα το σκυλακι τον σιζαρ οταν ηταν 1νους μηνου και τωρα γι εξηγησαι μου τοτε πως γινεται να ειναι μια χαρα ουτε φοβοι ουτε τιποτα και υγιαιστατος οπως λεει ο γιατρος και παιχνιδιαρης και ολα απαντησε μουΝαι και ο τρόπος που την πήρα και η ηλικία της και το άγχος μου συνέβαλαν σε όλα αυτά αλλά έχω το τσαμπουκα να λέω πως έκανα βλακειία όχι σαν μερικους μερικούς....
Τα ακούνε και οι ιδιώτες και μόλις ακούσουνε τη γνώμη μας για κάποιο λόγο την κοπανάνε!Σιγουρα ακουμε τα λαθοι μας αλλα δεν βλεπω το λαθος εδω.Επρεπε να τα ακουνε οι ιδιωτες αυτα παιδια και οχι καποιος που αγορασε απο αυτους Ισως φταει που το πηρε απο ιδιωτη αλλα πιστευει οτι θα του βγει σε καλο οτι θα ειναι το πιο υγειες σκυλακι του κοσμου
Και να μην τους ενισχυουμε ισως???Ειδες το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι αυτο να τους λεμε τα λαθοι τους