Καλημέρα , νέο μέλος

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Ναι έκανε λάθος ναι και εγώ έκανα λάθος αλλά από την στιγμή που έμαθα δεν υπερασπίζω το λάθος μου! Σταματήστε να το κάνετε αυτό!
Ωραια το πηρε τελος καλα εκανε και το πηρε απο ιδιωτη γιατι κανεις δεν ξερει αν δεν το επερνε τι θα παθαινε το κουταβακι αν θα ζουσε η θα βρισκοταν στον δρομο.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
αφού το αγόρασε......δεν μάζεψε κανένα απο τον δρόμο..
Το αγορασε και καλα εκανε μπραβο του που ξοδεψε λεφτα για να φιλοξενησει το κουταβακι γιατι αν ηταν αλλος δεν θα εδινε και στο τελος θα τα βλεπαμε στον δρομο ,καλα εκανε προλαβε καταστασεις και 2ον πιστευε οτι ηταν καλος ιδιωτης

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Συγγνώμη αλλά άλλο τα βρίσκω και τα υιοθετώ άλλο ζευγάρωσα ανεύθυνα και αν δεν βρεθούν σπίτια θα μείνουν στον δρόμο απαράδεκτο είναι αυτο που λες εσύ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εγώ δυσκολεύομαι να συγκινηθώ.
Αναρωτιέμαι, όσοι μπαίνουν στο φόρουμ, λαχταρώντας φαντάζομαι να μάθουν δυο πράγματα παραπάνω, μπαίνουν στον κόπο, να διαβάσουν και τίποτα από τα άπειρα που γράφονται καθημερινά;
Μμμμμ, μπααααααααα

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Συγγνώμη αλλά άλλο τα βρίσκω και τα υιοθετώ άλλο ζευγάρωσα ανεύθυνα και αν δεν βρεθούν σπίτια θα μείνουν στον δρόμο απαράδεκτο είναι αυτο που λες εσύ
Ακριβως τα ζευγαρωσε ενας ανευθυνα ας πουμε και ο Eja θελησε να το αγορασειι προλαβε καταστασεις που θα ερχοντουσαν απο το λαθος ιδιωτη :)

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Οπότε θα συνεχίσει να ζευγαρώνει ανεύθυνα και όλα καλά ε? εφ όσον βρήκε πελατεία γιατί όχι??? καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε? οκ λάθη και@@@@ κάνουμε όλοι ας μην τα υποστηρίζουμε όμως,,,,,

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πίστευε ότι είναι καλός ιδιώτης? Οι καλοί ιδιώτες παρατάνε τα κουτάβια τους στο δρόμο αν δεν βρούνε που να τα πουλήσουν?
Πριν είπες ότι όντως κακώς δεν απευθύνθηκε σε εκτροφέα και τώρα λες ότι έκανε φιλοζωική πράξη?

Ήθελε να κάνει φιλοζωική πράξη? Ορίστε μία... Και άλλη μια... Και μια τρίτη... Και τέταρτη... Και μια πέμπτη... Και πάει λέγοντας...!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Οπότε θα συνεχίσει να ζευγαρώνει ανεύθυνα και όλα καλά ε? εφ όσον βρήκε πελατεία γιατί όχι??? καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε? οκ λάθη και@@@@ κάνουμε όλοι ας μην τα υποστηρίζουμε όμως,,,,,
Ερχεσαι στα λογια μου .Κανει λαθος ο ιδιωτης και καποιοι πρεπει "να τα πληρωσουν" ο ιδιωτης εχει το λαθος οχι ο eja

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ερχεσαι στα λογια μου .Κανει λαθος ο ιδιωτης και καποιοι πρεπει "να τα πληρωσουν" ο ιδιωτης εχει το λαθος οχι ο eja
έχει λάθος γιατί τον βοήθησε να "ξεφορτωθεί" ένα κουτάβι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε? αγοράστηκε σκυλάκι από τέτοιο ζευγάρωμα?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δε φταίει μόνο ο κλέφτης, φταίει κι ο κλεπταποδόχος. Και ναι, είναι κλέφτης αυτός που ΠΟΥΛΑΕΙ φύκια για μεταξωτές κορδέλες..... :(

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
ρε παιδιά για ηρεμήστε τι λέτε βλέπετε ? μην πάτε να τρελάνετε το κόσμο και να του λέτε τα ίδια και τα ίδια σωστά σκυλιά δεν είναι μονο αυτά που είναι από εκτροφεία και ένας ιδιώτης μπορεί να αναπαράγει σωστά τα κουτάβια του με εξετάσεις και τα επακόλουθα χαρτιά που τρελαίνεστε καλά έκανε και αγόρασε από ιδιώτη από την στιγμή που ξαναλέω για 4 χαρτιά που θα έχει παραπάνω το σκυλί να το παίρνεις 1.000 euro από την στιγμή που ικανοποιεί τον ίδιο σε εσάς πέφτει ελάχιστος ο λόγος και πιστεύω αν και δεν ξέρω τον eja ότι ότι λέτε τα ακούει βερεσέ

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Αγοραστηκε επρεπε καποιος να τον βοηθησει γιατι μπορει και ο ιδιος να καταλαβε οτι εκανε λαθος που τα ζευγαρωσε ποτε δεν ξερεις.Θα προτημουσες δηλαδη να τα εβλεπες στον δρομο?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Το αγορασε και καλα εκανε μπραβο του που ξοδεψε λεφτα για να φιλοξενησει το κουταβακι γιατι αν ηταν αλλος δεν θα εδινε και στο τελος θα τα βλεπαμε στον δρομο ,καλα εκανε προλαβε καταστασεις και 2ον πιστευε οτι ηταν καλος ιδιωτης
αν ήθελε ο ξάδερφος να κάνει κάτι καλό με τα λεφτά του,να εμβολίαζε, να έκανε αποπαρασίτωση και να θεράπευε όσα περισσότερα αδέσποτα μπορούσε που κυκλοφορούν στα μέρη σας απο κάτι τύπους σαν του ελόγου σας.
Και μετά ΑΝ του περισεύανε χρήματα και είχε την όρεξη ή την μούρλα (πες το όπως θέλεις) να πάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ και όχι μαϊμού που μάλλον πήρε, τότε να έβρισκε ένα σοβαρό εκτροφέα και θα το έπαιρνε.

Αυτό όμως προϋπόθετει να μην το παίζεις ξερόλας και να θέλεις να ανοίξεις τα στραβά σου!
Εσύ ούτε πότε γίνονται τα εμβόλια στα σκυλιά δεν ξέρεις και θέλεις να το παίζεις και σχετικός με αυτά και φιλόζωος!

eja

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2009
105
88
Αργος, Αργολιδας
λοιπον παδιια σορρυ που γραφω τωρα αλλα δεν εχω χρονο γτ ασχολουμε με το κουταβακι , για χαρτια δεν ρωτησα αν ειχε το ζευγαρι , να ρωτησω και κατι? κανενας σας δεν εχει παρει σκυλο απο ιδωτη ολλοι απο εκτροφεα τα εχετε παρει ?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ωραία.... πωλούνται jack russell σε τιμή ευκαιρίας.... (μην το πάρετε στα σοβαρά απλά δεν έχω άλλο τρόπο να αντιμετωπίσω την παράνοια) ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ δεν πάμε να το καλύψουμε με 1000 δικαιολογίες!!!!!! Έλεος πια με τους ευθυνόφοβους! ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ αλλά δεν το υποστηρίζω αμάν έχω και τα νεύρα μου

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
λοιπον παδιια σορρυ που γραφω τωρα αλλα δεν εχω χρονο γτ ασχολουμε με το κουταβακι , για χαρτια δεν ρωτησα αν ειχε το ζευγαρι , να ρωτησω και κατι? κανενας σας δεν εχει παρει σκυλο απο ιδωτη ολλοι απο εκτροφεα τα εχετε παρει ?
αν πει κάποιος ότι δεν έχει πάρει καλύτερα να μην γράψει .....

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
αν ήθελε ο ξάδερφος να κάνει κάτι καλό με τα λεφτά του,να εμβολίαζε, να έκανε αποπαρασίτωση και να θεράπευε όσα περισσότερα αδέσποτα μπορούσε που κυκλοφορούν στα μέρη σας απο κάτι τύπους σαν του ελόγου σας.
Και μετά ΑΝ του περισεύανε χρήματα και είχε την όρεξη ή την μούρλα (πες το όπως θέλεις) να πάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ και όχι μαϊμού που μάλλον πήρε, τότε να έβρισκε ένα σοβαρό εκτροφέα και θα το έπαιρνε.

Αυτό όμως προϋπόθετει να μην το παίζεις ξερόλας και να θέλεις να ανοίξεις τα στραβά σου!
Εσύ ούτε πότε γίνονται τα εμβόλια στα σκυλιά δεν ξέρεις και θέλεις να το παίζεις και σχετικός με αυτά και φιλόζωος!

Tarama εσυ δεν ξερεις τιποτα γι σκυλια και τετοια και φαινεται.Εγω αρχαριος ειμαι 2 χρονια ασχολουμαι με τα σκυλια και προσπαθω να μαθω 2 πραγματα.Ξερεις εσυ ποτε γινονται τα εμβολια κτηνιατρος εισαι?:)
θελησαι να αγορασει ενα σκυλακι που μια μερα ισως βρισκοταν στον δρομο προλαβαι καταστασεις καλα εκανα και μπραβο που αγορασε ενα σκυλακι που δεν ηξερε και πολλα γι αυτο οχι σαν εσενα που περνεις σκυλακι απο εκτροφεα γι εφε και μουρη ισα ισα πηρε σκυλακι επειδη καποιος επρεπε να το παρει :) καλυτερα σταματησε να γραφεις γιατι οτι λες ακουγονται ...... :)