Καλημέρα , νέο μέλος

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Παιδια ηρεμια το σκυλακι φαινεται υγειες και ο ιδιωκτητης φαινεται μια χαρα να ξερει τι κανει ! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Παιδια ηρεμια το σκυλακι φαινεται υγειες

και το δικό σου υγιές φαινόταν...

και ο ιδιωκτητης φαινεται μια χαρα να ξερει τι κανει ! :)
Από που φαίνεται αυτό; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Γιατί εμείς κρίνουμε απ' όσα διαβάζουμε.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Φαίνεται να... είναι η λέξη κλειδί...
Αν και απορώ πραγματικά που τα είδες όλα αυτά :confused:

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Eιναι ξαδερφος μου και πηγα σπιτι του οταν το πηρε και μιλησαμε και μου ειπε κατι παραπανω απο αυτα που γραφει :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μάλιστα...
Για να έχεις έναν υγιή σκύλο λοιπόν, δεν έχει σημασία από που θα τον πάρεις και πώς θα τον διαλέξεις...
Αρκεί το κουτάβι σου να φαίνεται υγιές και να πιστεύεις ότι ξέρεις τι κάνεις...
Α! Και να είσαι ξάδερφος του vergilakos! :paja1:

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Ειπα εγω οτι εχετε αδικο ρε παιδια? και εγω μαζι σας στο οτι θα ηταν καλυτερο να το επερνε απο εκτροφειο αλλα ενταξει το πηρε απο ιδιωτη και απο οσο μου ειπε εχει 2 ζευγαρια δαλματιας οποτε για να μπορει να τα εχει ολα μεσα στο σπιτι και να τα συντηρει σημαινει πολλα κανω λαθος ?.Δηλαδη θελετε να πειτε οτι το κουταβι του θα δημιουργησει προβλημα????Μην τρελενεστε μια χαρα θα πανε ολα θα το παει να το δει και ο κτηνιατρος και θα δειτε θα ειναι ολα μια χαρα μην τραγικοποιητε τα πραγματα :) Bernα δεν ξερω δυστηχως ρωτησε τον ιδιο .

Μην νευριαζεται κουβεντα κανουμε παιδια :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Οταν θέλεις να κάνεις σωστή κουβέντα, δίνεις όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και δεν αφήνεις τον συνομιλητή σου στα κρύα του λουτρού, να μαντεύει. Επιπλέον, η "λύση" του ιδιώτη έτσι όπως μας την παραθέτεις, είναι κατά 90% λάθος. Ολους εμάς, θα πρέπει να καταλαβαίνεις, ότι δεν μας επηρεάζει καθόλου αν θα πάνε όλα καλά ή όχι. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είστε εσύ και κυρίως ο eja, που μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, μπορεί και όχι. Καλό θα ήταν να κάτσετε και οι δύο και να διαβάσετε τα άρθρα που σας έδωσε η xotikouli. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ... Τέλος, το ότι έχει κάποιος τα σκυλιά του μέσα στο σπίτι - αυτό με τα δύο ζευγάρια, δεν το κατάλαβα - δεν σημαίνει ότι έχει και τις προδιαγραφές να τα ζευγαρώνει. Για να μην φανταστώ, έτσι όπως τα ακούω, πόσα μάλλον ημίαιμα δαλματίας θα κυκλοφορούν, εξαιτίας του γνωστού σας, του eja και όποιου άλλου έχει προμηθευτεί από τον "γνωστό". Αν βέβαια μας πεις ότι έχει κάνει όσα πρέπει, για να θεωρείται σωστός και υπεύθυνος εκτροφέας, αλλάζει το πράγμα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πολλά προβλήματα στο ίδιο το κουτάβι μπορούν να δημιουργηθούν! Και στην συμβίωση του μετά με την οικογένεια! Μην παίρνετε όλοι τόσο αμυντική στάση υπάρχουν άνθρωποι "καμένοι" από τέτοιες συμπεριφορές και καταστάσεις και λένε την γνώμη τους για να βοηθήσουν όχι να αρπαχτούν!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Να προσθεσω επισης πως το δαλματιας ειναι μια δυσκολη φυλη και οχι τα γλυκυτατα σκυλακια της Disney, θα χρειαστει αρκετη δουλεια και αρκετες γνωσεις.

Αναμενω παντως ακομα απαντηση στα ερωτηματα μου vergilakos.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Δεν ξερω να σου πω ακριβως αλλα ο ανθρωπος μπορει να ηξερε τι εκανε σωστα ?:)

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Iσως μπερνα να εχεις δικιο και να μην ειναι καλος .Εκανε λαθος δηλαδη που πηρε το κουταβακι???Παρτο ως φιλοζωικη πραξη οτι τα πηρε γι να το βοηθησει :) Απο την στιγμη που γεννηθηκαν καλος η κακος καποιος επρεπε να τους χαρισει σπιτι .Ειχε και πιο παλια δαλματιας ο eja

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Vergilako, η γνώμη μου είναι, ότι κακώς απαντάς στην θέση του eja και δέχεσαι τα "πυρά".
Εχεις δικά σου θέματα που έχεις ανοίξει και μπορείς αν θέλεις να συνεχίσεις. Ας πούμε, πως είναι σήμερα το σκυλάκι σου; Οχι εδώ. Στο άλλο θέμα η απάντηση. Ο eja αν ενδιαφέρεται ας μπει να συνεχίσει εκείνος την συζήτηση. Αλλιώς, δεν πειράζει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Iσως μπερνα να εχεις δικιο και να μην ειναι καλος .Εκανε λαθος δηλαδη που πηρε το κουταβακι???Παρτο ως φιλοζωικη πραξη οτι τα πηρε γι να το βοηθησει :) Απο την στιγμη που γεννηθηκαν καλος η κακος καποιος επρεπε να τους χαρισει σπιτι .Ειχε και πιο παλια δαλματιας ο eja
Αστο ρε αγόρι μου, λέμε...
Το χειροτερεύεις...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι έκανε λάθος ναι και εγώ έκανα λάθος αλλά από την στιγμή που έμαθα δεν υπερασπίζω το λάθος μου! Σταματήστε να το κάνετε αυτό!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Οχι δεν εκανε λαθος το εκανε γιατι ειχε αναγκη το κουταβακι να βρει καποιο σπιτι γι την φιλοξενεια.ΕΛΕΟΣ το παιζετε οτι ειστε φιλοζωη και ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ στην φιλοξενεια που εκανε απαραδεκτοι συγχαρητηρια .