Καλημέρα , νέο μέλος

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Εχεις προφανώς το κληρονομικό χάρισμα! Όλοι οι άλλοι είμαστε άχρηστοι μακάρι να είναι καλά το σκυλάκι σου και να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα αλλά μην υποστιρίζεις την λάθος επιλογή σου
Σου ειπα εκανα λαθος το πηρα νωρις .Δεν ειπα οτι ειστε αχρηστοι ξερετε πολλα χρονια ασχολησται και σιγουρα ξερετε πολλα παρα πανω απο εμενα απλα μην ειστε υπερβολικοι αντι να ενθαρηνεται εναν που μολις πηρε κουταβακι λετε διαφορα οτι θα εχεις σιγουρα προβληματα σιγουρα σιγουρα σιγουρα.......Αντι να πειτε κακος που το πηρες γιατι μπορει να σ εμφανησει προβληματα αλλα μπορει και οχι δεν πειραζει προσπαθησε οτι καλυτερο :)

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Το σκυλι σ ο Σιζαρ ειναι ρατσας? Ειναι ενοσ χρονου κ ξερεις τι θα του συμβει αυριο η μεθαυριο ?
Πας αλλου στειλε μου μνμ prive

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το σκυλι σ ο Σιζαρ ειναι ρατσας? Ειναι ενοσ χρονου κ ξερεις τι θα του συμβει αυριο η μεθαυριο ?
Προφανώς δεν τον ενδιαφέρει.... το ξαναλέω όλοι οι άλλοι είμαστε άχρηστοι όπως έλεγε και ο polystrofos μεγαλωσε σκύλο στα 14 με ουίσκι.... sorry παιδιά έχω θυμώσει

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Προφανώς δεν τον ενδιαφέρει.... το ξαναλέω όλοι οι άλλοι είμαστε άχρηστοι όπως έλεγε και ο polystrofos μεγαλωσε σκύλο στα 14 με ουίσκι.... sorry παιδιά έχω θυμώσει
Δεν θα εμφανησει και αν εμφανησει θα το αντιμετοπησω καταλληλα με διαφορες συμβουλες απο εμπειρους :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Δεν χρειάζεται να πάει για κλείδωμα.
Ο vergilakos, ο eja και ο twipsy άκουσαν όσα έπρεπε και δυστυχώς δεν διάβασαν ακόμη περισσότερα που έπρεπε. Οι αποφάσεις και οι επιλογές είναι δικές τους. Ας έχουν το μυαλό και την κρίση να κατανοήσουν τα όσα τους λέμε. Αν όχι, δεν πειράζει καθόλου. Ετσι γίνεται. Ολοι είμαστε άξιοι των όσων κουβαλάμε μέσα στο κεφάλι μας. Η ξεροκεφαλιά δεν υπήρξε ποτέ σωστός οδηγός. Το ανοιχτό μυαλό αντιθέτως είναι ότι καλύτερο.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Πας αλλου στειλε μου μνμ prive
γτ να σ στειλω πρβ ??? και τι εννοεις παω αλλου ? ξερεις τι κουβαλαει στο αιμα του κ ποτε θα εκδηλωθει ?

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Οχι δεν ξερω αλλα τι να κανουμε γεννηθηκε ο κακομοιρης και καποιος επρεπε να τον μεγαλωσει :) Αν αντιμετοπισω προβλημα θα στο πω στα σκυλια ειναι αναλογως πως θα τα μαθεις :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ώρα είσαι πνεύμα αντιλογίας και προσπαθείς να πείσεις ότι πράξατε σωστά!!!! Πλήρωσε ο eja για σκυλάκι που έπρεπε να τον παρακαλάνε και να μην το παίρνει πήρες εσύ τέτοιο σκυλάκι και αντί να καταλαβαίνεις γιατί λέμε όσα λέμε είσαι τοίχος απροσπέλαστος!!!!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Τι να σου πω εγω πηρα το σκυλακι??????εγω ξαφνικα εμαθα οτι πηρε και τον ρωτησα 2-3 πραγματα.Λοιπον γι να μην πολυλογουμε κατανταει κουραστηκο .Αφου ηθελε να παρει το σκυλακι καλα εκανε οτι προβληματα παθει (που δεν νομιζω)μακαρι να μπορεσεις να τα αντιμετοπισεις.Να σου ζησει και να δεχεσαι τις συμβουλες και οχι οτι σου λεει ο καθε ανεγκεφαλος υπερβολικος να ακους το κτηνιατρο σου και μονο οσοι φαινονται να ξερουν κατι οχι τους ψευτοσχετικους :)
Να σου ζησει και παλι γεια σας!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Αν αυτα ειναι μπηχτες για το φορουμ να σ υπενθυμισω πως εσυ μπηκες κ γραφτηκες εδω . :)
Στους υπερβολικους ασχετους κτλ. Τεσπα (κανω κ νεολογισμους τωρα να περασει η ωρα)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τι να σου πω εγω πηρα το σκυλακι??????εγω ξαφνικα εμαθα οτι πηρε και τον ρωτησα 2-3 πραγματα.
Δεν το πήρες εσύ, αλλά εσύ αποφάσισες να απαντήσεις για λογαριασμό του... Πράγμα που σου είπανε νωρίτερα ότι δεν είναι καλή ιδέα αλλά δεν έδωσες σημασία. Ο eja κάποια στιγμή δήλωσε πρόθυμος για συζήτηση, πράγμα που δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει με τον ίδιο μιας και αποφάσισες να αναλάβεις ως υπερασπιστής του δίκιου του βομβαρδίζοντας το topic με ασυναρτησίες και προσωπικές επιθέσεις...

Δεν θα εμφανησει και αν εμφανησει θα το αντιμετοπησω καταλληλα με διαφορες συμβουλες απο εμπειρους
Δεν φαντάζομαι να εννοείς τα μέλη αυτού του forum? :rolleyes:

Αφού από ότι λες είναι...

να δεχεσαι τις συμβουλες και οχι οτι σου λεει ο καθε ανεγκεφαλος υπερβολικος να ακους το κτηνιατρο σου και μονο οσοι φαινονται να ξερουν κατι οχι τους ψευτοσχετικους :)
Να σου ζησει και παλι γεια σας!
Γεια σου και σένα! :)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Εσύ λάθος όνομα θυμάμαι???? sorry
Τωρα με αυτο το λαθος π εκανες απεδειξεις ποσο ασχετη εισαι :p
Γιαννης εδω.
Εγω παντως ειμαι ασχετος γτ δν κατεχω ουτε το 1/10 αυτων π ξερετε εσεις αλλα μαθαινω.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Vergilakos. Σε μενα να τα λες αυτα!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλά ντε μη βαράς.... είπαμε άσχετη αχαχαχαχααχαχαχα σορρυ και πάλι

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Originally Posted by vergilakos
να δεχεσαι τις συμβουλες και οχι οτι σου λεει ο καθε ανεγκεφαλος υπερβολικος να ακους το κτηνιατρο σου και μονο οσοι φαινονται να ξερουν κατι οχι τους ψευτοσχετικους
Εσύ πάντως χτές ευχαρίστησες ονομαστικά 8 μέλη αυτού του φόρουμ γιατι θεώρησες οτι σε βοήθησαν στο θέμα σου. Είναι οι ίδιοι που αποκαλείς εδώ ανεγκέφαλους υπερβολικούς και ψευτοσχετικούς.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Σε αυτο το θεμα καποιοι ειπαν σωωστα πραγματα αλλα καποιοι αλλοι ειπαν ..... αυτη ειναι η γνωμη μου μπορει να εχω και λαθος αλλα υτη ειναι :) Eγω δεν επιτεθηκα σε κανεναν απλα καποιοι νομιζουν οτι ξερουν τα παντα και απαντουν με βλακειες και εγω διαλογο εκανα γιατι καποιοι τρελαθηκατε και δεν απαντουσατε σε οτι ρωτουσα και μ λεγατε ακυρα πραγματα?:)Και εννοητε οτι τους ευχαριστω και δεν ειπα ονομαστικα καποιον οτι ειναι ανεγκεφαλος ειπα καποιοι εδω μεσα :)Kαι δεν απαντουσα γι λογαριασμο του απλα οπως ολοι ελεγα τιν γνωμη μου πανω στο θεμα !

eja

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2009
105
88
Αργος, Αργολιδας
Να ρωτησω κατι και εγω αλλα θελω να μιλισουμε πλεον με ηπιους τονους , αν επερνα το σκυλακι τσαμπα θα γινοταν αυτη η σιζυτηση?

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Προς όλα τα μέλη, αλλά κυρίως στο μέλος vergilakos:

Θα πρέπει να μένουμε στο θέμα, απαντώντας κόσμια και αποφεύγοντας τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Το να διαφωνούμε είναι φυσιολογικό και γόνιμο, πολλές φορές, αλλά θα πρέπει να γίνεται με κόσμιο τρόπο και κατά προτίμηση με επιχειρήματα.

Δεκτές είναι ακόμα και οι "σκληρές" απόψεις και κριτικές, αλλά όχι οι ύβρεις και η άνευ ουσίας ειρωνεία.

Ας προσπαθήσουμε να προσφέρουμε κάτι με κάθε δημοσίευση μας, σε εμάς ή τους άλλους και αυτό να μην είναι απλά μια "γηπεδική" εκτόνωση.Είναι κρίμα να καταλήγουν θέματα κλειδωμένα και μέλη με απαγορεύσεις, αλλά είναι κάτι που θα γίνετε χωρίς δεύτερη σκέψη αν δεν υπάρχει η δική σας συνεργασία.

Ευχαριστούμε πολύ!