γμτ την τεχνολογια μου αντμιν μουφαγε το μισο ποστ
@east49
το κουωτ φαντασου το ότι υπαρχει κι απαντω μεσα από αυτό,
τα υπογραμμισμένα είναι η απαντηση μου στις ερωτήσεις σου...
.........................................................................................................
Διαφωνεις στο οτι η καθε φυλη θελει διαφορετικο χειρισμο; Η εισαι της λογικης οτι ολα εκπαιδευονται με τον ιδιο τροπο και γιατι;
Όχι δεν διαφωνω και δεν μπορω να καταλαβω πως εφτασες εκει… ισα ισα εξειδικευω κι άλλο και λεω ότι κάθε φυλη αλλα και κάθε ατομο της φυλης…. αυτης… * αυτό στο εξειδικευω τωρα….
Δεν είναι τυχαιο ότι στις συνιστωσες εβαλα την συνειδητη επιλογη σου στη φυλη… στο χαρακτηρα αλλα και στα θελω σου…
Ομαδα δεμενη τοσο οσο η εργασια προσταζει; Δλδ ενας σκυλος συντροφιας, ανευ εργασιας, δεν χρειαζεται να ειναι δεμενος με το αφεντικο του;
Ενας σκυλος συντροφιας εχει την εργασια που περιγραφεται, την συντροφια και θαπρεπε λοιπον να είναι τοσο δεμενος οσο η εργασια του προσταζει… ισως περισσοτερο συναισθηματικα εξαρτωμενος από άλλες φυλες…
Δεν αποδεχεσαι το μπουλιγκ με την εννοια οτι δεν σου αρςσει πιστευω!! Γιατι υπαρχει και ειναι η φυσικη τους γλωσσα, ο νομος του δυνατου, γιατι μην ξεχνας μιλαμε για ζωα......
Υπαρχει μπουλινγκ και στους ανθρωπους… αυτό δεν σημαινει ότι είναι φυσικο… αλλα καπου στραβωσε η δουλια… το ιδιο ισχυει και στα ζωα… άλλο η μαχη καποια στιγμη για κυριαρχια κι άλλο το μπουλινγκ…
Δεν βλεπεις αρμονικη συμβιωση; Μ'αρεσεις.
Για την ιστορια ο μεγαλος ειναι 11χρονος και μεγαλο μερος απο το αυτι "φαγωθηκε" απο 3εντελως διαδορετικα σκυλια απο αυτα που εχω τωρα!!!!!
Μαλλον ο τυπακος κανει κατι λαθος δεν νομιζεις;;;;
Εκτος κι αν νομιζεις οτι η δικια μου μη παρεμβαση σου φαινεται το μονο λαθος.
Ναι … το ενστικτο της αυτοσυντηρησης συν το ότι είναι τυφλος αλλα και η περιγραφη σου στο πως δεχτηκε την μικρη και την περιμενε να μεγαλωσει συμφωνα με τις περιγραφες σου .. εμενα προς τα εκει με οδηγει….
Εχεις γραψει δυο φορες ανακατευθυνση drive.
Το drive το βλεπω κι εγω. Την ανακατευθυνση δεν βλεπω οποτε ναι θα ηθελα να επεκταθεις περισσοτερο αν σου ειναι ευκολο.
Εδώ να με συγχωρεσεις μαλον παρανοησα από άλλο θεμα στο οποιο θεωρεις την ανακατευθυνση κατι φυσιολογικο… οποτε εβγαλα το λανθασμενο συμοερασμα ότι το εχει η αγελη σου…
@Chris K.A. και
@AGRIAN
Παλικαρια,
Το προτυπο τουλαχιστον στις δικες μας φυλες λεει σαφεστατα πως ειναι ο χαρακτηρας του σκυλου.
Ξερεις τι περιμενεις να βγει.
Αλλα
Η
ισορροπια δεν εχει καμια σχεση με αυτο.
Σε εμας τα μαστιφοειδη, χαρακτηριστικο της ισορροπιας ειναι το on/off που εχουνε τα σκυλια μας κ το γεγονος οτι δεν τρωνε κολληματα.
Στα μαστιφοειδη χαρακτηριστικη στο ον οφ που αναφερεις είναι η εκρηκτικοτητα με την οποια θα εκδηλωθει οαν χρειαστει οποιαδηποτε αντιδραση και πρεπει να σταματαει με το τελος του ερεθισματος
Σιγουρα ο σκυλος ειτε το εχει εκ γεννετης ειτε δεν το εχει…
Και ειτε το εχει σε μεγαλο βαθμο ειτε σε μικρο η καθολου, ενας χειριστης μπορει να παρει το κουταβι και να αναπτυξει , καλλιεργησει καθοδηγησει ειτε να εξαφανισει και καταστρεψει οποιοδηποτε χαρισμα του κουταβιου….