Θα μου στρίψει...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Οι παππουδες και οι γιαγιαδες τα ξερουν ολα. Παρακολουοθυν τα παντα και δεν τους ξεφευγει τιποτα. Ακου που σου λεω.
ΕΜΕΝΑ μου λες?????? :D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλησπερα...και ευχαριστω για .ολα τα post σας...
Η Jojo είναι άφαντη...έψαξα και το πρωι και τώρα με το φώς...ΠΟΥΘΕΝΑ...
Το σπίτι το έχω κάνει φύλλο φτερό..ακόμα και σε σημέια που δεν χωράει ούτε ένα ποντίκι να πέράσει...
Ο κήπος είναι 100% ασφαλής γιατί έχει μάντρα με τσιμέντο γύρω γύρω και κάγκελα ψηλά με φυτά ....δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έσκαψε για να φτιάξει τρύπα να βγει...πρώτον γιατι πρέπει να έσκαβε μέρες...και δέυτερον θα την είχα δει..
Έχω ψάξει ΟΛΟΥΣ τους θάμνους, φυτά, τριανταφυλλιές...αποθήκες, καυστήρα, ταράτσα, πίσω από γλάστρες...παντού, ακόμα και πάνω στα δέντρα κοίταξα...ΠΟΥΘΕΝΑ...
Σκέφτηκα γάτα η αρπακτικό πουλί αλλά μου φαίνεται τόσο απιθανο....γάτα γειτονιάς να σκοτώσει ένα σκυλί και να το κουβαλήσει πηδώντας τα κάγκελα...έλεος...εξάλλου για να την έβρισκε η γάτα θα έπρεπε να προσπεράσει τα Golden...το πουλί πάιζει περισσότερο, αν υπήρχαν τέτοια πουλιά στη Κηφισιά...(το σκυλί ζύγιζε 2,5 κιλά...)...
Να την έκλεψαν ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...καταρχήν, πως μπήκαν...δεύτερον θα έπρεπε να μπούνε στο σπίτι για να την πάρουν και αν έμπαιναν υπήρχαν και άλλα πράγματα που θα μπρούσαν να κλεψουν, (πχ. το ρολόι μου που το είχα α΄φησει στο τραπέζι φάτσα κάρτα η το lap top)...εξάλλου θα έπαιρναν και την άλλη...που είναι πιό φιλική...οι πόρτες κλειδωμένες...
Να μου ξέφυγε κάτω από τη πόρτα και αυτό το αποκλειω...πρωτον γιατί πάντα προσέχω επειδη μου την έχει κάνει ο Τούφι παλιά μία δύο φορές και δέυτερον η Jojo δεν μη πλησίαζε ούτε για αστείο...για να τη πιάσω έπρεπε να τη στριμώξω κάπου...αλλιώς φοβόταν...
Αν υπήρχε κάπου χτυπημένη στο κήπο τα σκυλιά θα την έιχαν βρει σήμερα...ο keagan φερνει μέσα στο σπίτι ότι νεκρό ζώο βρει στο κήπο...άστε που θα πήγαιναν συνέχεια στο σημείο εκείνο..
Ειλικρινά ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΠΙΕ...και αυτό θα με τρελλάνει...γιατι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τότε, Κατερίνα είναι εκεί. Απλώς έχει χωθεί κάπου. Πιστεύω ότι θα εμφανιστεί κάποια στιγμή σήμερα όταν πεινάσει και δεν πάει άλλο. Θα δεις... :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
katerina σε υδρορροές και φρεάτια μέσα κοίταξες;
Ακόμη κι αν φαίνεται ότι το καπάκι του είναι κλειστό.....

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

Για αρπακτικά πτηνά όπως έγραψα και πριν το θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ λίγες οι πιθανότητες....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βρε Κατερινάκι μήπως πέρασε από την πίσω πλευρά κάπου δίπλα? Απο το bbq στο δίπλα οικόπεδο εννοώ και έχει χαθεί μιας και δεν βλέπει και πολύ καλά????

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ΕΠίσης, μέσα στην καμινάδα του τζακιού δες!
Μια γάτα φίλης μου όταν είχε τρομάξει είχε χωθεί εκεί!Όχι από πάνω, μέσα από το τζάκι!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κριμα βρε Κατερινα. Περιμεναμε και ελπιζαμε σε καλυτερα νεα.
Από την άλλη, για όλα υπαρχει μια εξηγηση και από το σπιτι δεν χανεται ποτέ τιποτα. Παντα καποια στιγμη βρισκεται.
Επισης, θα πεινουσε και θα ερχοταν αν ηταν καλα, κι αν ειχε σφηνωσει καπου θα φωναζε.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ρε παιδια, το σκυλι δεν ειναι γατα. Πώς θα σκαρφαλωσει στα δεντρα και τις καμιναδες?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αυτο ειναι ανεξηγητο. Βαλε καπου μεσα στο σπιτι κανενα ζαμπομονακι ετσι ωστε αν εχει χωθει καπου να το μυρισει και να βγει για να το φαει. Δεν μπορει θα πειναει! Αλλιως που να εχει παει αφου δεν εχει βγει οπως λες. Για αρπακτικα πουλια στην Κηφισια λιγο χλωμο το κοβω. . .

Εγω ειχα χασει χελωνα του νερου για 6 μηνες. Την ειχε πεσει στο σιφονι του μπαλκονιου και οταν πεινασε βγηκε. Βεβαια αλλο χελωνα αλλο ολοκληρος σκυλος.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μέσα στον πανικό του Άρη πολλά που δεν φανταζόμαστε μπορεί να κάνει...ας εξαντλήσουμε τα ενδεχόμενα παρά να λέμε μετά όχι ρε δεν κοιτάξαμε εκεί....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ολα όσα λέτε σωστά είναι. Το σωστό είναι να ψάχνεις και στα πιο απίθανα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει συμβεί. Λαμβάνουμε όμως υπόψη και την ηλικία και την φυσική κατάσταση του σκυλιού. Πράγματι θα του ήταν αδύνατο να κάνει ταρζανιές. Κι εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να μην είναι κάπου χωμένη. Μέσα ή έξω από το σπίτι. Είναι πράγματι μυστήριο. Ετσι μου 'ρχεται να πάω να ξαναψάξω...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η Ζηνα εχει το συνηθειο οταν ετοιμαζουμε σακιδια με ρουχα για να παμε καπου ή βαλιτσες ή κούτες, να παει και να χωνεται εκει.
Σκεψου τι δουλειες μπορει να εκανες την μερα που χαθηκε. Γυρνα με ψυχραιμια τον χρονο μια μερα πισω. Αυτο με εχει βοηθησει παμπολλες φορες να βρω χαμενα μικροπραγματα.
Κοιτα μεχρι και μεσα στον φουρνο. Μπορει να τον αφησες ανοιχτο, να χωθηκε μεσα και μετα να τον εκλεισες. Απιθανο φυσικα, αλλά το αναφερω για να καταλαβεις το σκεπτικο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω πιστεύω ότι την έκλεψαν...δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση...η τέλος πάντων...κοντά σε λογική εξήγηση...
Φρεάτια και σιφόνια δεν έχω...ούτε με καπάκι...
Τώρα, πως μπήκαν? Πως την έπιασαν? Πως δεν έκλεψαν την άλλη? Πως δεν τους είδε κανείς από το Αστυνομικό τμήμα? Πως δεν έκλεψαν τίποτε 'αλλο?
Δεν ξέρω...απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Είναι από τα πιό κουφά πράγματα που μου έχουν συμβεί και δεν μπόρω να το χωνέψω...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πραγματικά μεγάλο μυστήριο...
Μήπως δεν είναι κακή ιδέα να μπούνε και αφίσες στη γειτονιά?
Το ξέρω ότι είναι απίθανο να βρίσκεται εκτός σπιτιού, είτε μέσω κλοπής είτε να δραπέτευσε...
Αλλά εξίσου απίθανο είναι και το ότι δεν βρίσκεται μέσα στο σπίτι, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!
Ίσως τουλάχιστον οι αφίσες είναι καλή αφορμή να βρεθεί κάποιος που να είδε ή να άκουσε κάτι που να μπορεί να βοηθήσει.

Αν μπορώ να βοηθήσω πάντως κάπως, εξακολουθώ να είμαι διαθέσιμη!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο φούρνος ήταν από τα πρωτα σημεία που έψαξα...για να καταλάβεις Άρη, μέχρι και τα συρτ'αρι της καταψυξης άνοιξα...μέχρι και στα σκουπίδια, πλυντήριο ρούχων...πιάτων...παντού...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τα έβγαζες βόλτα; Μήπως κάποιος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σκυλάκια; Γιατί αν την έκλεψαν, το έκαναν οργανωμένα... την είχαν στο μάτι... εφόσον λες πως δύσκολα πιάνεται!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θα βαλω αγγελία και όποιος μπορέι να το προωθήσει ας το κάνει...
Αλλά ρε παιδιά..τι να πω? Εξαφανίστηκε σκύλος..από το πουθενά? Κλάπηκε? Τι να γράψω? Εχω μπλοκάρει...ειλικρινά

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν