Καλησπερα...και ευχαριστω για .ολα τα post σας...
Η Jojo είναι άφαντη...έψαξα και το πρωι και τώρα με το φώς...ΠΟΥΘΕΝΑ...
Το σπίτι το έχω κάνει φύλλο φτερό..ακόμα και σε σημέια που δεν χωράει ούτε ένα ποντίκι να πέράσει...
Ο κήπος είναι 100% ασφαλής γιατί έχει μάντρα με τσιμέντο γύρω γύρω και κάγκελα ψηλά με φυτά ....δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έσκαψε για να φτιάξει τρύπα να βγει...πρώτον γιατι πρέπει να έσκαβε μέρες...και δέυτερον θα την είχα δει..
Έχω ψάξει ΟΛΟΥΣ τους θάμνους, φυτά, τριανταφυλλιές...αποθήκες, καυστήρα, ταράτσα, πίσω από γλάστρες...παντού, ακόμα και πάνω στα δέντρα κοίταξα...ΠΟΥΘΕΝΑ...
Σκέφτηκα γάτα η αρπακτικό πουλί αλλά μου φαίνεται τόσο απιθανο....γάτα γειτονιάς να σκοτώσει ένα σκυλί και να το κουβαλήσει πηδώντας τα κάγκελα...έλεος...εξάλλου για να την έβρισκε η γάτα θα έπρεπε να προσπεράσει τα Golden...το πουλί πάιζει περισσότερο, αν υπήρχαν τέτοια πουλιά στη Κηφισιά...(το σκυλί ζύγιζε 2,5 κιλά...)...
Να την έκλεψαν ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...καταρχήν, πως μπήκαν...δεύτερον θα έπρεπε να μπούνε στο σπίτι για να την πάρουν και αν έμπαιναν υπήρχαν και άλλα πράγματα που θα μπρούσαν να κλεψουν, (πχ. το ρολόι μου που το είχα α΄φησει στο τραπέζι φάτσα κάρτα η το lap top)...εξάλλου θα έπαιρναν και την άλλη...που είναι πιό φιλική...οι πόρτες κλειδωμένες...
Να μου ξέφυγε κάτω από τη πόρτα και αυτό το αποκλειω...πρωτον γιατί πάντα προσέχω επειδη μου την έχει κάνει ο Τούφι παλιά μία δύο φορές και δέυτερον η Jojo δεν μη πλησίαζε ούτε για αστείο...για να τη πιάσω έπρεπε να τη στριμώξω κάπου...αλλιώς φοβόταν...
Αν υπήρχε κάπου χτυπημένη στο κήπο τα σκυλιά θα την έιχαν βρει σήμερα...ο keagan φερνει μέσα στο σπίτι ότι νεκρό ζώο βρει στο κήπο...άστε που θα πήγαιναν συνέχεια στο σημείο εκείνο..
Ειλικρινά ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΠΙΕ...και αυτό θα με τρελλάνει...γιατι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ...