Ο χωρος ειναι γεματος με ιχνη και είναι δυσκολο. Θελει χειριστη και σκυλο εξπερ.Αν υπήρχε κάποιος σκύλος εκπαιδευμένος σε ιχνηλασία θα ήταν το καλύτερο....
Ρωτηστε τον kkranis που ασχολειται ή ακομα καλυτερα τον mildecoy και την Ζιβαγκο.
Ο χωρος ειναι γεματος με ιχνη και είναι δυσκολο. Θελει χειριστη και σκυλο εξπερ.Αν υπήρχε κάποιος σκύλος εκπαιδευμένος σε ιχνηλασία θα ήταν το καλύτερο....
Συγνωμη που θα το πω... αλλα και εγω θα την επερνα...οπου και αν ζει κανεις δεν επιτρεπεται να βγαινει το σκυλι μονο του βολτα!Αα και μια ιδέα:
Αν έχεις γείτονες, ρώτα μήπως την έχει δει κανείς.
Εμένα μια φορά μου είχαν "κλέψει" τη μικρή μου. Τότε ήμασταν για ένα διάστημα σε ένα πολύ μικρό χωριό και ήταν μαθημένη να βγαίνει, να κάνει τις βόλτες της, να κάνει παρέα με τα άλλα σκυλάκια της γειτονιάς και πάντα γυρνούσε. Άλλωστε, ήμασταν όλοι γνωστοί εκεί κι ο καθένας ήξερε τα σκυλάκια του άλλου.
Φόβος γι'αυτοκίνητα δεν υπήρχε φυσικά, αλλιώς δε θα την άφηνα έξω.
Μια μέρα μου αργούσε πολύ να γυρίσει και είχα τρελαθεί από την αγωνία μου.
Έψαξα όλο το χωριό τίποτα.
Άρχισα να χτυπάω μία μία τις πόρτες.
Τελικά, την είχε κρατήσει μια (ας μην τη χαρακτηρίσω καλύτερα!) γιατί της άρεσε λέει, την είδε έξω από την αυλή της και την πήρε, ενώ φυσικά μας είχε δει μαζί πολλές φορές, όταν την έβγαζα βόλτα!
Μάλιστα, της είχε βγάλει το περιλαίμιο και είχε προσπαθήσει να την κουρέψει, λες και δε θα αναγνώριζα το παιδί μου αν το έβλεπα!!!!
Γκρρρ, όσο το θυμάμαι, φορτώνω!
Έκτοτε, εννοείται ότι δεν ξαναβγήκε από το σπιτι ασυνόδευτη.
Η λεία φεύγει, σαφώς και φεύγει!Και ναι, συχνα τα αρπακτικα, κουκουβαγιες, γερακια, ακομα και οι αετοι δεν κανουν καλο πιασιμο και η λεία τους φευγει απο τα "χερια".