Θα μου στρίψει...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, κανείς δεν έρχεται σπίτι μου όταν λείπω...
Να πετάχτηκε ανάμεσα στα πόδια μου την ώρα που ε΄φευγα...και αυτό αδύνατον..είναι τόσο φοβισμενη που δεν υπήρχε περίπτωση να με πλησιάσει...και να στριμωχτεί στα πόδια μου..άσε που θα την έβλεπα...με τη μία...πρώτον γιατί προσέχω ειδικά όταν φέυγω...να μη τη κάνει κάνενα Golden...(μία φορά δοκίμασε ο Τσούφι να το σκάσει και από τοτε προσέχω όταν ανοίγω τη πόρτα )...και δέυτερον θα την έβλεπα...σίγουρα.
Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη...δεν υπαρχει εξήγηση καμία...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αύριο με το φως...θα ξαναψάξω...αλλά το βλεπω χλωμό...δν μπορω να καταλάβω τι ε΄γινε..είναι από τα ανεξηγητα...πραγματικά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Προφανώς επειδή είναι βραδυ και δεν μπορείς να δεις κάθε μέρος στην αυλή ίσως για αυτό δεν το βρίσκεις..
Δεν γίνεται να εξαφανίστηκε ένα σκυλί χωρίς καν να βρείς ίχνος χωρίς καν μια λογική εξήγηση..
Όταν ξημερώσει κάτι θα βρεθεί δεν γίνεται..

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Οντως ειναι ανεξηγητο.
Καμια φορα το παθαινουμε κ μεις με τον γατο... και μετα απο λιγη ωρα κ αφου μας εχει χτυπησει την πορτα το εγκεφαλικο, τσουπ εμφανιζεται!!!
Πιστευω πως ειναι εκει καπου που πραγματικα δν παει το μυαλο σου.
Μην τρελαινεσαι ολα θα πανε καλα!!!
Αν μεχρι το πρωι δν εχει εμφανιστει βγες εξω στο δρομο...
Μηπως εχει σκαψει κανα λαγουμακι στο φραχτη κ περασε απο κατω?

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ειναι δυσκολο και εμεις να καταλαβουμε την χωροταξια του σπιτιου σου και του κηπου για να μπορεσουμε να σου πουμε πιθανα σημεια που μπορει να ειναι!αφου αποκλειεται να την πηρε καποιος η θα ειναι στον κηπο και δεν θα μπορεις να την βρεις η θα βρηκε τροπο και να το εσκασε οποτε μαλλον θα ερθει πισω καποια στιγμη!!
κουραγιο ειναι πολυ νωρις να λες οτι την εχασες!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλημερα σε ολους. Τωρα ειδα το θεμα. Εκλεισα νωρις χθες.
Κανενα νεο Κατερινα?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Κατερίνα μην ανησυχείς,όλα θα πάνε καλά,εδώ εγώ τη Λουλού μέσα στο δωμάτιο δε μπορούσα να το βρω(είχε κρυφτεί πίσω απο την κουρτίνα),φαντάζομαι το yorkie σου.Ψάξε και σήμερα το πρωί προσεκτικά και περιμένουμε νέα με αγωνία

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παιδιά, η υπόθεση δυστυχώς είναι x-files. Αν δεν ήταν τόσο στενάχωρη η εξέλιξη, θα σας έκανα περιγραφή να μη σας μείνει άντερο απ' το γέλιο. Τι να πω; Ελπιζω να βρεθεί με το φως της ημέρας :(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η μικρούλα θα βρεθεί ώστε να μας κάνεις την περιγραφή για να μη μας μείνει άντερο απ' το γέλιο... :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δυστυχώς :(
Η πρωινή έρευνα έδειξε ότι προς το παρόν δεν θα γελάσει το χειλάκι σας :(:(
Μιλάμε για πύλες του ανεξήγητου, όχι αστεία... :confused:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ρε γμτ είναι μεγάλη και ταλαιπωρημένη η σκυλίτσα και το μυαλό πάει στα χειρότερα....
Εύχομαι να πέφτω έξω:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τι εννοείς χειρότερα; Να έχει πεθάνει; Και πάλι, θα την έβρισκε κάπου. Εγώ αυτό το σενάριο σκέφτομαι περισσότερο. Να ένοιωθε ότι ήρθε ίσως η ώρα της (αν και παρά την ηλικία της, οι εξετάσεις της ήταν πολύ καλές) και να χώθηκε σε καμμιά τρύπα για να "φύγει". Δεν ξέρω. Το κάνουν αυτό τα σκυλιά; Αλλά κι αυτό βρε παιδιά, τραβηγμένο είναι. Και πάλι θα την έβρισκε. Είναι πραγματικά ανεξήγητο. Ενα από τα πολλά κακά (κατ' εμέ) του να έχεις τόσο μικρόσωμο σκυλί. ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...........

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Τι εννοείς χειρότερα; Να έχει πεθάνει; Και πάλι, θα την έβρισκε κάπου. Εγώ αυτό το σενάριο σκέφτομαι περισσότερο. Να ένοιωθε ότι ήρθε ίσως η ώρα της (αν και παρά την ηλικία της, οι εξετάσεις της ήταν πολύ καλές) και να χώθηκε σε καμμιά τρύπα για να "φύγει". Δεν ξέρω. Το κάνουν αυτό τα σκυλιά; Αλλά κι αυτό βρε παιδιά, τραβηγμένο είναι. Και πάλι θα την έβρισκε. Είναι πραγματικά ανεξήγητο. Ενα από τα πολλά κακά (κατ' εμέ) του να έχεις τόσο μικρόσωμο σκυλί. ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...........
Ναι αυτό εννοώ, ελπίζω όλα να έχουν καλή έκβαση τελικά. Αν και πιστεύω πως αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα είχαν και τα υπόλοιπα σκυλιά κάποια άλλη συμπεριφορά, έτσι δεν είναι???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μπα δεν νομίζω. Αλλωστε τα υπόλοιπα ήταν μες την καλή χαρά.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δηλαδη, αποκλειεται να βγηκε απο τον κηπο; να βρηκε καμια τρυπουλα και να βγηκε; τα σκυλια οταν ειναι αρρωστα συνηθως κουλουριαζονται σε γονιες, ψαξατε γονιες, θαμνους, κλπ; αποκλειεται να εξαφανιστηκε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Berna μου εννοείται ότι ψάξαμε παντού, όσο μπορεί να ψάξει κανείς μέσα στα σκοτάδια. Αλλά και τώρα το πρωί το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Τώρα τι να σου πω; Κι εγώ πιστεύω πως είναι κάπου χωμένη - προφανώς όχι εν ζωή - τόσο πολύ ή τόσο καλά που δεν μπορώ να φανταστώ πως και πότε θα ξετρυπωθεί :confused::(

Α, και το να βγήκε από το σπίτι δεν παίζει. Από μόνη της τουλάχιστον...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ρε γαμώτο.... και δεν μπορεί να βγεί από εκεί.... τι στο καλό έγινε????

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Moλις το διαβασα... απιστευτο!
Μαρια, φανταζομαι ελεγξατε ολη τη μαντρα απο ακρη σε ακρη... δεν υπαρχει πουθενα κενο ή τρυπα απο οπου θα μπορουσε να βγει? Η και να εχει χωθει?
Αν ο κηπος ειναι μεγαλος, ισως εχει πεθανει και ειναι χωμενη σε κανενα θαμνο....:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν