Θα μου στρίψει...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μην σας τρώει η αγωνία. Το σκυλάκι δυστυχώς δεν βρέθηκε :(
Τώρα αγνοείται και η Κατερίνα... :rolleyes::rolleyes:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Αν είχε πεθάνει στο σπίτι ή στον κήπο δεν θα έπρεπε να έχει αρχίσει να μυρίζει το πτώμα?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Nαι. Δε νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται το σκυλί στον κήπο ή στο σπίτι. Ζωντανό ή νεκρό. Η κάπως βγήκε ή το κλέψανε.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Nαι. Δε νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται το σκυλί στον κήπο ή στο σπίτι. Ζωντανό ή νεκρό. Η κάπως βγήκε ή το κλέψανε.
και εγώ αυτο πιστευω....Ζωντανο στο σπίτι τοσες μέρες θα έβγαζε έστω κ μια κραυγούλα....κατι....να δειξει οτι ειναι εκει....ασχετα αν π.χ. ηταν χτυπημένο...Για το νεκρό δν θέλω καν να το σκεφτομαι.....απλά θεωρώ οτι τοσες μέρες θα υπήρχαν και αντιδράσεις και απο τα άλλα σκυλούνια της Κατερίνας....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι, μαλλον ειναι προφανες.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
παιδιά Sorry για την εξαφάνιση..αλλά είμαι στα ΠΟΛΥ κάτω μου...με αυτή την ιστορία...και γενικά είμαι χάλια..
Το σκυλί δεν έχει βρεθεί..στο κήπο δεν είναι...ούτε και στο σπίτι...
Το σκυλί έχει κλαπεί...πήγα σε κτηνιάτρους της περιοχής, το έχω πει σε όλα τα μαγαζιά..ειδοποίησα και το Αστυνομικό τμήμα δίπλα μου...μίλησα και με τους γείτονες, (κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα)....
Αυτό που δεν θα μάθω ποτε΄και με τρώει είναι...
ΠΩΣ την είδανε? Αφού από τον δρόμο δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ μέσα...
Άρα είναι κάποιος που ήξερε ότι υπήρχαν 2 μικρόσωμα στο σπίτι...οπότε η είναι κάποιος γνωστός η κάποιος την είχε δει κάποια στιγμή περνώντας και αποφάσισε να τη κλέψει εκείνη την ημέρα..
Το πρώτο μου ακούγεται ΑΠΙΘΑΝΟ..το δεύτερο , αν και κουφό..πιο πιθανό..
ΑΛΛΑ....κανείς δεν είδε κάποιον να πηδάει από τα κάγκελα του διπλανού σπιτιού? Βράδυ αποκελείεται να το έκαναν γιατί ο κήπος δεν εχει φώτα..οπότε πως την είδανε να βγαίνει...εδω εμείς και ψάχναμε με φακούς...
Πως δεν πήρανε την άλλη η τα Golden...?
To σκέφτομαι ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ και με πιάνει απελπισία...δεν μπορώ να το χωνέψω..πραγματικά...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ελα βρε Κατερινα! Πού εισαι?
Ότι εγινε, εγινε. Μην τρως την ψυχη σου. Ηταν απλά μια κακια στιγμη. Εκανες παρα πολλα γι αυτά τα σκυλακια.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τρ'ωγομαι βρε Α'ρη...δεν μπορείς να φανταστείς πόσο..
Μόνο που τη σκέφτομαι μόνη της, χωρίς την Bebe για παρέα..σε ένα ξένο σπίτι...με άγνωστους ανθρώπους , όταν δεν βλέπει και δεν ακούει...με πιάνει φρίκη...το σκυλί αυτό έχει τραβήξει 12 χρόνια τα απίστευτα...είναι τόσο άδικο να πάθει και αυτό..τόσο άδικο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κατερίνα... εύχομαι να βρεθεί η μικρή. Μην απελπίζεσαι. Είχε τσιπάκι μήπως;
Ξέρω πως δεν είναι κατάλληλη ώρα για την ερώτηση αλλά... μήπως να ξανασκεφτείς και να κλείνεις τα σκυλιά μέσα όσο λείπεις; Βλέπεις τι σόι άνθρωποι κυκλοφορούν... :(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τι να πω, βρε Κατερίνα, λυπάμαι πάρα πολύ... :( Τουλάχιστον αν το κλέψανε το σκυλάκι, να του φερθούνε καλά, τι να πω...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, τσιπ δεν έχουν...είχαμε πει ότι μόλις θα πήγαιναν για στείρωση και οι δύο θα τους έβαζε ο κτηνίατρος και τσιπ...προσωρινά στο όνομά μου...
Πλέον τα σκυλιά τα κλέινω μέσα και έβαλα αλυσίδα και λουκέτο στη καγκελόπορτα..
Ευτυχως τα gOLDEN είναι πολύ βαριά για να τα περάσουν πάνω από τα κάγκελα και η Bebe δεν ξεμυτίζει ούτε μέχρι την εξώπορτα..όταν λέιπω...
Και δεν πλησιάζει ΚΑΝΕΝΑΝ..η άλλη επειδή δεν άκουγε καθόλου μπορούσες να την πλησιάσεις από πίσω και δεν σε έπαιρνε είδηση...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κρίμα να πάρει......
Το μόνο που μπορείς να κάνεις πια είναι να βγάλεις όσο περισσότερες ανακοινώσεις, να το δημοσιοποιήσεις όσο περισσότερο μπορείς και να περιμένεις μήπως βρεθεί ή επιστραφεί......

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Κατερίνα προσπάθησε να χαλαρώσεις από αυτή την ιστορία............
Έχεις και άλλες 3 ψυχές να φροντίσεις.........εκτός από την δική σου...........

Έτσι και αλλιώς αν υπάρξει συνέχεια -κάτι που το εύχομαι ολόψυχα - θα χρειαστείς όλες σου τις δυνάμεις!
Δεν μπορείς πάντα να τα προβλέπεις όλα......και ειλικρινά σε αυτό το σκυλάκι ,αυτό το λίγο καιρό έδωσες όσα δεν πήρε όλη του τη ζωή.......

Να είσαι καλά......και να μαθαίνουμε ότι είσαι καλά!!!!!:)

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Πόσο στεναχωρήθηκα κι εγώ με αυτη την ιστορία.

Κατερινάκο, εσύ να σκέπτεσαι ότι όσο την είχες της φερόσουν με τον καλύτερο τρόπο. Πέρασε τις πιο ωραίες στιγμές μαζί σου. Ενιωσε την αγάπη.

Ας ελπίσουμε ότι όπου κι αν βρίσκεται θα νιώθει επίσης αγάπη.

Είναι άδικο ρε γμτ, το ξέρω, αλλά εσύ της έδειξες όλη σου την καλοσύνη και θα σου είναι για πάντα ευγνώμων για αυτο.

Τώρα, όπως λέει και η Μαργαρίτα, κοίτα εσένα πρώτα απ'ολα και μετά τις υπόλοιπες 3 ψυχούλες που σε έχουν αγάγκη.

Τέλος, είμαστε κι εμεις εδω. Χτύπα ενα τηλ...δεν μένουμε και μακρια ;)