Θα μου στρίψει...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οπος ειχα γραψει και εγω χτες- γατα σε ψυγειο απο πισω μας εχει τυχει και μας.
Δυο μερες το εψαχνε η ξαδελφη μας- και τελικα νομισε, οτι θα της εφυγε απο την μπαλκονοπορτα- αν και δεν ειδε κατι τετοιοι-αλλα δεν μπορουσε να φανταστει πια τιποτα αλλο (τα γατια ηταν περιορισμενα σε χολ/καθηστικο και κουζινα).
Μετα απο δυο μερες βγηκε για να φαει!

Επισης εχουμε χασει την ιδια γατα στο ιατρειο της φιλης μου- την αφησαμε ελευθερη και πιασαμε κουβεντα!
Αυτη χωθηκε σε μια βιβλιοθηκη που δεν ειχε πλατη- αλλα κατ απο κατω κατιι σαν "πλατφορμα" που απο πισω ηταν ανοιχτη-
Η γατα μπηκε πισο πισω στην βιβλιοθηκη, κατεβηκε στο πισω μερος και χωθηκε κατω απο την πλατφορμα!
2 ωρες την ψαχναμε!! Και αυτο σε ενα ιατρειο- που ειναι σχετικα φτωχω σε επιπλοση!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Κάτι που θυμήθηκα. Είχα χάσει έναν γατούλη μας κάποτε και δεν τον έβρισκα πουθενά. Ακόμα και στο ψυγείο είχα κοιτάξει. Πολλάκις τις ντουλάπες. Τελικά ήταν σε μια ντουλάπα που είχα βάλει μέσα μια συρτάριερα, μέσα σε ένα συρτάρι! Ε, δεν είχα σκεφτεί να αναίξω και τα συρτάρια. Μιλάμε για γατί όμως που χώνονται πιο εύκολα... Δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κατερίνα δες τα mail σου!
Σου έστειλα ένα ποστεράκι που έφτιαξα για να μου πεις αν είναι ok.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
δεν πιστευω αυτα που διαβαζω !!!!
Η γιαγια μου ελεγε κατι ''ξορκια'' οταν εχανε κατι,μηπως πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο?

Δυστυχως,δεν μπορω να σκεφτω κατι για να σε βοηθησω ....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
οι νιπτήρες στην κολώνα τους και οι λεκάνες στο πίσω μέρος έχουν πάλι έναν καλό χώρο για γιόρκι

τα ντουλάπια της κουζίνας καμιά φορά έχουν λίγο κενό προς τον τοίχο και μετά υπάρχει άπλετος χώρος απο κάτω τους

στον κήπο είχε πρόσβαση όπως και τα άλλα σκυλιά? δηλαδή μήπως βγήκε μόνη στον κήπο και εκεί κάτι την εξαφάνισε?

περίεργο πάντως

καλή τύχη ευχομαι....

ΥΓ τα υπόλοιπα σκυλιά γιατί δεν βοηθάνε??? συνήθως αντιλαμβάνονται ότι κάτι ψάχνεις-και τώρα κόσμος πολύς ψάχνει και λείπει και κάποιος απο την "οικογένια"
μήπως απλά βρήκε καβάτζα και κρύβεται,αφού φοβάται τους ανθρώπους?

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
αν ειναι σπιτι θα πεινασει και θα βγει καποια στιγμη...δεν θελω να πιστευω πως επαθε κατι κακο!!
καλο κουραγιο και να μας λες νεα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μωρέ εγώ απ' ό,τι κατάλαβα αν δεν εκπαιδεύσεις το σκύλο να ανιχνεύει ανθρώπους και ζώα (και πράματα) δεν πρόκειται να το κάνει εις τους αιώνας των αιώνων αμήν! Ο πρώην μου είχε ένα εξυπνότατο, πρώην αδέσποτο μποξεροειδές. Μια φορά λοιπόν που ήμουν μόνη στο σπίτι του με το σκύλο και τη γάτα του, εξαφανίστηκε η γάτα! Χτυπιόμουνα να τη βρω, μου είχε ήδη έρθει τουλάχιστον ένας νταμπλάς και το μποξεροειδές αγρόν ηγόραζεν! Μέχρι που εμφανίστηκε η γάτα ωραία και καλά και το μποξεροειδές, που ήξερε το κάθαρμα ΗΔΗ γιατί χτυπιόμουνα, απλώς πήγε και της έκανε παρατήρηση διότι ανησύχησα αντί να έχει βγει από πριν να τη βρει!! Την πλησίασε, της έκανε ένα νευριασμένο κιχ με ταυτόχρονη κίνηση του δεξιού του ποδιού και η γάτα πήρε δρόμο στο άλλο δωμάτιο!! Μετά την αγνοούσε επειδικτικά και καθόταν και έγλυφε εμένα!! Είμαι σίγουρη δε ότι και το Μουφ και σουβλάκια να του τάξω μαζί με το ψυγείο και όλα τα ντουλάπια, ΣΥΝ όλο το φυστικοβούτυρο απανταχού Καλαμποκιστάν, δεν πρόκειται να ανιχνεύσει τίποτα αν δεν το εκπαιδεύσω σχετικά...:rolleyes:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...

δεν πιστευω αυτα που διαβαζω !!!!
Η γιαγια μου ελεγε κατι ''ξορκια'' οταν εχανε κατι,μηπως πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο?
Nα ταξουμε ομαδικα στον Αγιο Φανουριο(επωνυμο δεν θυμαμαι! - Νταλια:D) .

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
κατερίνα εαν εισαι σίγουρη οτι δεν έχει χωθεί σε καμμιά τρύπα, τότε μάλλον το σκυλάκι έχει κλαπεί είτε απο επιτήδειο είτε απο παιδί.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ειδικα ενα παιδι κανενας δεν θα εδινε σημασια αν το εβλεπε να πηδαει μεσα στην αυλη.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
αφού η μικρή ήταν φοβιτσιάρα με τους ανθρώπους δεν είναι λίγο απίθανο να πλησίασε και να έκατσε να την πιάσει ένας εισβολέας - έστω και παιδί;

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κατερίνα (σόρρυ που επιμένω) αλλά ρώτησες γύρω γύρω; Τους γείτονες, αν έχει κανένα μαγαζάκι στην περιοχή, στην ανάγκη και στο αστυνομικό τμήμα! Δεν είναι ντροπή, το πολύ πολύ να γελάσουν, αλλά αν είναι να βρεθεί η μικρή, στα παλιά σου τα παπούτσια το γέλιο τους..