Παράνομο ειναι. Εννοειται...Αλλα αντε βρες τώρα όνομα και "πελατολόγιο"Αυτή η "απασχόληση" βρε παιδιά δεν είναι παράνομη? Δεν γίνεται να γίνει κάτι ώστε να σταματήσει η εν λόγω "κυρία" την κερδοφόρα της επιχείρηση? :???:
Παράνομο ειναι. Εννοειται...Αλλα αντε βρες τώρα όνομα και "πελατολόγιο"Αυτή η "απασχόληση" βρε παιδιά δεν είναι παράνομη? Δεν γίνεται να γίνει κάτι ώστε να σταματήσει η εν λόγω "κυρία" την κερδοφόρα της επιχείρηση? :???:
και ότι εμεις τον ζηλευουμε και τον φθονουμε και για αυτο ειμαστε απαισιοδοξοι!!!!Εσυ που πλέον εισαι ψιλιασμένη θα έκανες ενέργειες.
Ο άλλος όμως θεωρει οτι εχει πάρει κουτάβι σουπερ ντούπερ σε τιμη ευκαιρίας, οπότε θεωρει τον εαυτό του πολύ τυχερο που του έκατσε τέτοιο λαχείο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως καλύτερα να φώναζε κανείς το ΣΔΟΕ.Εύκολο, θεωρητικά.
Της ζητάω εγώ καταπληκτικό-καθαρόαιμο-οικονομικό-με πεντιγκρί κουτάβι και στο σημείο της συναλλαγής έχω καλέσει την αστυνομία?
Βλέπω πολλές ταινίες?
Συγγνώμη κάτι επίσης.Τον σκύλο τον αγόρασα όντως 50 ευρώ και τα πουλάει 250 χωρίς pedigree και 600 με pedigree η εν λόγω κυρία.Κατα τα λεγομενά της το pedigree κοστίζει 300 περίπου ευρώ.
Διατύπωση Αγγελίας: Λύκος καθαρόαιμα κουτάβια REX. 7 εβδομάδων, εμβολιασμένα και αποπαρασίτωσαν, Europass και το τσιπ. Η μητέρα και ο πατέρας ωραίο REX. Εξαιρετική θεματοφύλακας της περιουσίας. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά. Κάτω Κορακιάνα
φίλε μου καλέ, κουτάβια rex πουλάει η κυρία.... οχι γερμανικα ποιμενικα....
σε καθε περίπτωση και περα απο το γελοίο της αγγελίας με 50 ευρώ που έδωσες κάποιο αδεσποτάκι θα πήρες που τελικά αντί να πας να το παρεις μόνος σου στο πάσαρε η κυρία σαν δηθεν τσεχικο σκυλο κλπκλπκλπ....
καλα να ειναι ευχομαι
μα οταν φέρνει 10 σκυλιά όλα μαζί η ίδια με διαβατήρια και τσιπαρισμένα εμένα μου τον έκανε ουσιαστικά δώρο.Απλα ρωτάω δεν επιμένω σε κάτι.Γιατί πήγα σπίτι της και το διάλεξα το σκύλι αναμεσα απο 10 άλλα.Τώρα εσεις σαν πιο έμπειροι μου λέτε.με 50 ευρώ σκύλος από την τσεχία δεν έρχεται ούτε και ο ίδιος ο rex να τον φέρει.
αυτό δε σε πονήρεψε καθόλου?
Εσυ να πιστευεις οτι σου λέει η κυρια που σου πούλησε τον γερμανικο λυκο! Εμεις εδω σου λέμε ψεματα και σε ζηλευουμε.Συγγνώμη κάτι επίσης.Τον σκύλο τον αγόρασα όντως 50 ευρώ και τα πουλάει 250 χωρίς pedigree και 600 με pedigree η εν λόγω κυρία.Κατα τα λεγομενά της το pedigree κοστίζει 300 περίπου ευρώ.
Με το που τον πήρα τον σκύλο τον πήρα στον γιατρό.Το διαβατήριο το έχω εγώ και το σκανάρω αν θέλετε.Το τσιπάκι ελέγθηκε και είναι το ίδιο με το χαρτί που μας έδωσε.τα διαβατηρια τα ειδες?
τα διαβασες?
μπορεις να πιθανολογησεις αν ηταν αυθεντικα η οχι?
τσιπακι εχει ο σκύλος? ο κτηνιατρος το εχει επιβεβαιώσει?