Η περιπέτεια μας ξεκίνησε: Ralfinos!!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Βλέπεις λοιπόν ότι τελικά είχαν δίκιο οι υπόλοιποι; Βλέπεις ότι εν τέλει δεν έχεις ενημερωθεί σωστά ειδικά προτού αγοράσεις το σκυλί; Και επιμένεις κιόλας πως εσύ έχεις το δίκιο... Τί σχέση έχει το τσιπάρισμα και το διαβατήριο του σκύλου με την καθαροαιμία του;; Κι εγώ έχω διαβατήριο και τσιπ στα σκυλιά μου, αλλά καθαρόαιμα δεν είναι..

edit: Επίσης θα σε παρακαλούσα να ΜΗΝ δώσεις πίσω το σκύλο σου ότι και να σου βγάλει..Δεν είναι υλικό αγαθό..Ψυχούλα έχει και συναισθήματα επίσης. Φρόντισέ τον ότι και να του συμβεί, ακόμα και αν χρειαστεί να στερηθείς εσυ. Να του φέρεσαι όπως θα φερόσουν σε μέλος της οικογένειάς σου..

Last edited:

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Βλέπεις λοιπόν ότι τελικά είχαν δίκιο οι υπόλοιποι; Βλέπεις ότι εν τέλει δεν έχεις ενημερωθεί σωστά ειδικά προτού αγοράσεις το σκυλί; Και επιμένεις κιόλας πως εσύ έχεις το δίκιο... Τί σχέση έχει το τσιπάρισμα και το διαβατήριο του σκύλου με την καθαροαιμία του;;
Επέμεινα εγώ οτι είναι καθαρόαιμο το σκυλί?Ή είπα οτι το ξέρω ότι δεν είναι.Ήμουν ενημερωμένος μεχρί εκει που ήμουν.όχι οσο είστε εσείς.σκυλί ομως απο εκτροφέα δεν μπορουσα να πάρω παρόλο που είχα βρεί αρκετούς.Δεν νομίζω οτι είπα οτι έχει σχέση η καθαροαιμία του με το τσιπάρισμα.είπα απλά οτι ήρθε έτσι ο σκύλος.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
άν είναι puppymill τι να πώ δεν το ήξερα και ντρέπομαι.!
για παρ'το όλο το θέμα απο την αρχη, με καθαρό μυαλό αυτη τη φορά, και θα δεις πως στο είχαμε πει.

Αν το σκυλί σου το επιστρέψεις σε περίπτωση προβλήματος υγειας (ου μη γενοιτο) θα μπεί και αυτό σε ένα απο αυτά τα κλουβιά, και για όσα χρόνια θα ζήσει απο κει και πέρα θα ειναι για να δημιουργει νεα σκυλια. Και έτσι θα επαναλαμβάνεται αυτός ο κύκλος φρίκης και αισχροκέρδιας....Τροφή για σκέψη.

Που σιγά μην επιστραφεί. Απο κανεναν βράχο θα το πετάξουν ,να ξεμπερδευουν γρήγορα.

Απο εκει και πέρα το μόνο που κάνουμε στο νήμα σου ειναι να επαναλαμβανόμαστε. Δεν θα σε δικαιολογήσουμε σε καμια περίπτωση όμως...
Ξεκίνα να διαβάζεις στο φόρουμ για θέματα διατροφης, εκπαιδευσης, κοινωνικοποιησης θα τα χρειαστείς απο εδω και πέρα!

Δεν σκέφτεσαι να τον ζευγαρώσεις ε??

Last edited:

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Μια ερώτηση?Πώς είστε σίγουροι?Και γιατί αποκλείεται να μην είναι Puppiemill?Εγώ μπορώ να το ψάξω και να ζητήσω κάτι από αυτήν ώστε να μας αποδείξει το αντίθετο?
Πιστεύω ότι ο σκύλος μου δεν θα βγάλει τίποτα.Σκέφτομαι λίγο πιο θετικά και το γνωρίζω οτι έχετε επιφυλάξεις όλοι εσείς οι πιο ψαγμένοι.Ο χρόνος θα δείξει.Το σκυλί μεγαλώνει και θα σας στείλω και άλλες photo στο μέλλον.
Ακόμα είναι νωρίς για ζευγάρωμα.υποθέτω οτι είσαι αρνητικώς σωστά?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Διελευσε μας τελειως πανω που αχνοφανηκε φως στο τουνελ! Ετσι.... :eek:

13 σελιδες για να χωνεψεις ενα πραγμα που σου λενε ομοφωνα ολοι εδω μεσα λες και σε ξερουν ή εχουν καμια φαγουρα προσωπικα για την προελευση του σκυλου σου! Ειναι 200.000 % παπιμιλαδικο κουταβι .-

Δεν εχεις καμια δουλεια να ζευγαρωνεις σκυλια. Αυτο ειναι δουλεια αναγνωρισμενων εκτροφειων και κανενος αλλου.

Επικεντρωσε σε αλλα σοβαρα θεματα εκπαιδευσης, διατροφης, υγειας για εχετε ομορφη συμβιωση! Τι δουλεια εχεις να σκεφτεσαι για ζευγαρωματα, αφου τοση ωρα μιλαμε για την καθαροαιμια και καταληγουμε στο οτι το πεντιγκρι που πηρες ειναι πλαστο?

Βαλτο σε παρακαλω μια φωτογραφια να το δουμε ολοι τι γραφει.

Last edited:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Μια ερώτηση?Πώς είστε σίγουροι?Και γιατί αποκλείεται να μην είναι Puppiemill?Εγώ μπορώ να το ψάξω και να ζητήσω κάτι από αυτήν ώστε να μας αποδείξει το αντίθετο?
Πιστεύω ότι ο σκύλος μου δεν θα βγάλει τίποτα.Σκέφτομαι λίγο πιο θετικά και το γνωρίζω οτι έχετε επιφυλάξεις όλοι εσείς οι πιο ψαγμένοι.Ο χρόνος θα δείξει.Το σκυλί μεγαλώνει και θα σας στείλω και άλλες photo στο μέλλον.
Τι να σου πω ρε φιλε.
Πραγματικά...
Καλη τυχη με το σκυλι σου, εγω φευγω απο το νημα.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Διελευσε μας τελειως πανω που αχνοφανηκε φως στο τουνελ! Ετσι.... :eek:

13 σελιδες για να χωνεψεις ενα πραγμα που σου λενε ομοφωνα ολοι εδω μεσα λες και σε ξερουν ή εχουν καμια φαγουρα προσωπικα για την προελευση του σκυλου σου! Ειναι 200.000 % παπιμιλαδικο κουταβι .-

Δεν εχεις καμια δουλεια να ζευγαρωνεις σκυλια. Αυτοι ειναι δουλεια αναγνωρισμενων εκτροφειων και κανενος αλλου.
Δεν είπα τίποτα μην με φάς κιόλας.Το ξέρω οτι είναι παράνομο.τα στειρώνετε εσείς δηλαδή τα σκυλιά τα οποία δεν ειναι απο εκτροφείς?Γιατι τόσοι χαρίζουν και πουλάνει σκυλιά.Μην μου πείς οτι δεν το κάνουν?απλα ρωτάω για να ξέρω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Μπορεί ο σκύλος σου να μην εμφανίσει κανένα πρόβλημα ποτέ (και 1000 φορές μακάρι, γιατί αλλιώς δεν τον βλέπω καλά όπως προείπαν). Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός:
Ειναι 200.000 % παπιμιλαδικο κουταβι .-
Και το πρόβλημα τό παμε, ξεκινάει από αυτές:

Είτε τα κουτάβια τους είναι υγιή είτε όχι.

Και για να είναι υγιή τα κουτάβια τους μόνο ένα πράγμα μπορεί να έχει: πολλή μα πολλή τύχη.

τα στειρώνετε εσείς δηλαδή τα σκυλιά τα οποία δεν ειναι απο εκτροφείς?
Ναι. Ή αν δεν γίνεται/δεν θέλουν κάποιοι την επέμβαση της στείρωσης, δεν τα αφήνουν να ζευγαρώσουν ποτέ.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν είπα τίποτα μην με φάς κιόλας.Το ξέρω οτι είναι παράνομο.τα στειρώνετε εσείς δηλαδή τα σκυλιά τα οποία δεν ειναι απο εκτροφείς?Γιατι τόσοι χαρίζουν και πουλάνει σκυλιά.Μην μου πείς οτι δεν το κάνουν?απλα ρωτάω για να ξέρω.
Η στειρωση ενος ζωου ειναι προσωπικη υποθεση του καθε ιδιοκτητη. Αλλα και αυτοι που δεν τα στειρωνουν σε καμια περιπτωση ΔΕΝ τα αφηνουν να ζευγαρωσουν. Υπαρχουν απειρα ημιαμα σκυλια που ψαχνουν για σπιτι, γιατι να δημιουργησει κανεις κι αλλα?

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Πιστεύω ότι ο σκύλος μου δεν θα βγάλει τίποτα.
Είναι puppymill κατά 99%. Δυστυχώς έχω γνωρίσει αρκετά σκυλάκια από puppymills με προβλήματα. Δεν είναι απόλυτο να σου βγάλει κάτι, αλλά έχεις καλές πιθανότητες να σου συμβεί. Και αν σου συμβεί (εννοείται πως όλοι το απευχόμαστε) θα το αντιμετοπίσεις.

Δεν έχεις κανένα λόγο να ζευγαρώσεις το σκυλί σου πολλαπλασιάζοντας τον πληθυσμό των ημίαιμων κουταβιών. Αρκετά υπάρχουν κι έτσι.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Συμφωνώ απόλυτα.Δεν θα το έκανα γιατί είναι παράνομο και επίσης αν ο δικός μου έχει κάποια ασθένεια δεν πρέπει να την αναπαράγουμε σε άλλα κουτάβια.Κακό σε όλους δημιουργείται.Υπάρχουν τόσα εκτροφεία με τόσα σκυλιά που έχουν ειδικούς δείκτες για αναπαραγωγή και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποκτήσω έναν τέτοιο.Μην φοβάστε το σκυλί μου για σκότωμα δεν το δίνω.Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με την εν λόγω κυρία.Να την κλείσουμε μέσα!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Ralfinos
μπορεί να έχεις πέσει σε 1 - 2 -10 -100 λάθη , δεν θα μείνω σε αυτά μιας που έχουν επισημανθεί σχεδόν όλα .
Ελπίζω να διαβάσεις να ενημερωθείς και να κατανοήσεις .
Πολλοί από αυτούς που σε κράζουν -(συμβουλεύουν ) ίσως να έχουν κάνει παρόμοια λάθη με 'σένα , ίσως και όχι .
Εγώ για παράδειγμα ενώ έψαξα για εκτροφείο ενώ πίστευα ότι όλα ήταν ΟΚ , έκανα το λάθος να αφήσω το σκυλί μου για εκπαίδευση έναν και πλέον μήνα και υποθετικά ήμουν ενημερωμένος .
Μόνο μια συμβουλή θα σου δώσω , αν τελικά θελήσεις να ενημερωθείς ,αν κατανοήσεις το σωστό και έρθει η ώρα να ενημερώσεις κάποιον που έκανε λάθος , τότε να θυμάσαι αν θες να το κάνεις με ευγένεια ή αγένεια .
ΓΙΟΥ ΝΟΟΥ

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Ralfinos
μπορεί να έχεις πέσει σε 1 - 2 -10 -100 λάθη , δεν θα μείνω σε αυτά μιας που έχουν επισημανθεί σχεδόν όλα .
Ελπίζω να διαβάσεις να ενημερωθείς και να κατανοήσεις .
Πολλοί από αυτούς που σε κράζουν -(συμβουλεύουν ) ίσως να έχουν κάνει παρόμοια λάθη με 'σένα , ίσως και όχι .
Εγώ για παράδειγμα ενώ έψαξα για εκτροφείο ενώ πίστευα ότι όλα ήταν ΟΚ , έκανα το λάθος να αφήσω το σκυλί μου για εκπαίδευση έναν και πλέον μήνα και υποθετικά ήμουν ενημερωμένος .
Μόνο μια συμβουλή θα σου δώσω , αν τελικά θελήσεις να ενημερωθείς ,αν κατανοήσεις το σωστό και έρθει η ώρα να ενημερώσεις κάποιον που έκανε λάθος , τότε να θυμάσαι αν θες να το κάνεις με ευγένεια ή αγένεια .
ΓΙΟΥ ΝΟΟΥ
νομίζω οτι το έκανα με αυτό που έγραψα πρίν.Μην με σταυρώνετε εντελώς γιατί προκλήθηκα κιόλας απο ανθρώπους που μίλησαν άσχημα έθιξαν σε προσωπικό επίπεδο και ευχήθηκαν να μην έχω ούτε παιδιά.

Καλησπέρα κατ'αρχήν ,
Κοιτάξτε να δείτε αγαπητοί συνφορουμήτες όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο.Αυτό πρέπει να το ξέρετε και να το γνωρίζετε.Εγώ ποτέ δεν είπα οτι τα ξέρω όλα και δεν το έπαιξα εξυπνάκιας.Το δέχεστε αυτό?Απο εκεί και πέρα η κουβέντα ξεφευγεί γιατί είπα οτι σε περίπτωση δυσπλασίας είναι συμφωνημένο ότι το σκυλί μπορεί να το πάρει πίσω.Συμφωνώ με τις παραπάνω απόψεις οτι ο σκύλος είναι puppymill που δεν ξέρω τι σημαίνει και δεν το έχω ψάξει οπως είπατε.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.Να το κάνετε τόσο προσωπικό το ζήτημα και να λέτε αύτος δεν είναι ικανός ούτε παιδιά να έχει και ουσιαστικά να του το ευχεσται δεν νομίζω να είναι σωστό.
Λάθη κάνουμε όλοι.ΟΛΟΙ όμως.Ουδείς αναμάρτητος σωστά?Μπορεί η επιλογή του σκύλου μου να είναι λανθασμένη η μάνα του σκύλου να είναι σε κλουβί και να γεννάει όπως λέτε σε άθλιες συνθήκες και συμφωνώ.
Άρα η επιλογή του σκύλου μου είναι λανθασμένη.Αυτό λετε και καλά κάνετε.Δεν σας κατακρίνω.Είστε κάποιοι γνώστες πολλών περισσότερων πραγμάτων απο εμένα.
Σας παραθέτω το λινκ της αγγελίας γέννας της εν λόγω κυρίας Αγγελίες - Πωλείται γερμανικός ποιμενικός λύκος - Κέρκυρα να το δείτε και να βγάλετε κάποιο όποιο ειναι αυτό το συμπερασμά σας.
Το ξέρω ότι για εσάς είναι δύσκολο να δεχτείται αυτό που έιπα και ίσως και όπως το είπα.Και αν έθιξα και μερικούς πάνω στα νεύρα μου και αμυνόμενος του εαυτού μου ζητώ συγγνώμη.Ειλικρινά συγγνώμη.
Απο εκεί και πέρα άν λέμε άν έχει κάτι ο σκύλος μου που εύχομαι ποτέ να μην έχει κανενός ανθρώπου σκύλος κάτι γιατί όπως είπα είχα ξανά σκύλο και πόνεσα πολύ θα δώ τι θα κάνω.Η πρώτη αντίδραση ίσως και λόγω πανικού μου να είναι λάθος και να έχετε δίκιο.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
ΑΧΑΧΧΑ τωρα σοβαρα??
"Λύκος καθαρόαιμα κουτάβια REX" " Η μητέρα και ο πατέρας ωραίο REX"

Tι αλλο θ ακουσουμε πια... αφου σου φερε σκυλι, παλι καλα να λες! βεβαια δεν ειναι ενα απλο σκυλι ετσι? ειναι λυκος REX !!! Πρεπει να ναι πολυ σπανια αιματα, δε το χω ξανακουσει.

Αν ηθελες σκυλο που να μοιαζει με "λυκοσκυλο" πηγαινες σ ενα καταφυγιο κι επαιρνες ενα απο τα εκατονταδες που υπαρχουν εκει.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
ΑΧΑΧΧΑ τωρα σοβαρα??
"Λύκος καθαρόαιμα κουτάβια REX" " Η μητέρα και ο πατέρας ωραίο REX"

Tι αλλο θ ακουσουμε πια... αφου σου φερε σκυλι, παλι καλα να λες! βεβαια δεν ειναι ενα απλο σκυλι ετσι? ειναι λυκος REX !!! Πρεπει να ναι πολυ σπανια αιματα, δε το χω ξανακουσει.

Αν ηθελες σκυλο που να μοιαζει με "λυκοσκυλο" πηγαινες σ ενα καταφυγιο κι επαιρνες ενα απο τα εκατονταδες που υπαρχουν εκει.
Να'σαι καλά αδερφέ μου!Ευχαριστώ για την ενημέρωση!Ο επόμενος θα είναι από καταφύγιο που δεν ειναι και puppymills και χίλιες φορές απο την κιβωτό.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Να'σαι καλά αδερφέ μου!Ευχαριστώ για την ενημέρωση!Ο επόμενος θα είναι από καταφύγιο που δεν ειναι και puppymills και χίλιες φορές απο την κιβωτό.
Το θεωρεις δηλ εξυπνο/σωστο να πληρωσεις για ενα ημιαιμο σκυλι αμφιβολου προελευσεως οταν μπορεις να υιοθετησεις ενα ιδιο απο ενα καταφυγιο και να κανεις και μια καλη πραξη?

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Όχι aouimbae σου είπα ότι έχεις δίκιο.Δεν είπα κάτι άλλο.Την πάτησα εγώ με τον σκύλο μου.όταν έρθει η ώρα να πάρω άλλο θα πάρω από εκεί που λες. Από εκεί και πέρα ας πούμε ότι το γλίτωσα από μια χειρότερη ζωή!Παρά να καταλήξει σε κανένα κλουβί και να συνεχίζει να αναπαράγει και να την πατήσουν κι'άλλοι σαν και εμένα καλύτερα να το έχω εγώ μία ζωή.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
ας πούμε ότι το γλίτωσα από μια χειρότερη ζωή!Παρά να καταλήξει σε κανένα κλουβί και να συνεχίζει να αναπαράγει και να την πατήσουν κι'άλλοι σαν και εμένα καλύτερα να το έχω εγώ μία ζωή.
Μπορεί να το γλίτωσες από μια χειρότερη ζωή, ενθάρρυνες και στήριξες όμως αυτή τη "βιομηχανία".

Δεν το λέω για να στην πω, απλά σου παρουσιάζω και αυτή την οπτική γωνία σε περίπτωση που σου ξέφυγε.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
αν το ξερα δεν θα το έκανα καλή μου Δάφνη. Λές δηλαδή να το έκανα εις γνώση μου?Ξύπνησα ένα πρωϊ και είπα τι να κάνω τι να κάνω?ας πάρω έναν σκύλο από αυτήν γιατί έτσι μου γουστάρει.Όπως έχω προαναφέρει οι λόγοι ήταν πολλοί.Παρακινήθηκα και από άλλους γνωστούς που έχουν πάρει σκύλους από εκεί και ήταν ευχαριστημένοι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα