Η αλήθεια για τα Μπουλντογκ

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
www.soulguardianbulldog.com
GRBandog said:
O Μπουμπα ηρθε 2-3 μερες μετα τον Φιντελ.Εγω ηδη τον ειχα αγαπησει.
Για το μονο που επεμενες ειναι οτι ειναι εκθεσιακο δειγμα ο Φιντελ.Η μονη εκθεση που τον πηγα ηταν η εκθεση βιβλιου στο Π.Αρεως.
Δεν επεμενες καθολου για το ποιον να παρω αλλα αυτο δεν εχει σημασια γιατι σου ειπα οτι ειμαι ευχαριστημενος με τον σκυλο.Για το συγκεκριμενο δεν σου κρατησα ποτε μα ποτε κακκια.Ισα-ισα καλο μου εκανε.
Για αλλο λογο εκοψα επαφες μαζι σου.
Παρολα αυτα οποιος μου ζηταγε bulldog τον εστελνα σε σενα, απλα ελεγα να μην χρησιμοποιουν το ονομα μου.

Οσο για το bandog εγω δεν εχω καμμια μυστικη συνταγη.Πες του Ρωσου να την παρει μαζι του..δεν την χρειαζομαι :)

Ο αδερφος μου ειναι μια χαρα.Ευχαριστω που ρωτας

Ευχομαι καλα και υγιη bulldog και στο μελλον.
Ξέρεις πόσες φορές αγόρασα απο το εξωτερικό ακόμα και από Αγγλία κουτάβια 2 μηνών υποτίθεται εκθεσιακά και τα οποία δεν βγήκαν? Πληροφοριακά σου λέω πολλές και αν θες σου στέλνω και φωτο να δεις !!!! Όσο για τη συνταγή δεν απάντησα σε εσένα αλλά στον Ντενις που χαλιέται :eek:

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
sir-elric said:
bizzare said:
Εδώ τα Αμερικάνικα Μπούλντογκ που μετά από τόσα χρόνια πάνε να αναγνωριστούν σαν φυλή και τελικά πέρσι ένα σκότωσε ένα πιτσιρίκι 2 χρονών μέσα στο σπίτι της γιαγιάς του στα καλά καθούμενα.....μη τρελαθούμε !!!! Δεν λέω κάποια δείγματα ενδέχεται να έχουν χαρακτήρα, αλλά ο κανόνας είναι άλλος, γιατί απλά για άλλους σκοπούς φτιάχτηκαν τέτοιου ειδους σκυλιά.
συγνωμη αλλα εσυ εισαι κυνοφυλη ? γνωστης κυνολογικων ζητηματων ? εκτροφεας ? και γραφεις τετοια πραγματα ! ελπιζω να ξερεις τι κανεις με την ρατσα που ασχολησαι γιατι εγω που ειμαι ασχετος τετοια ΑΙΣΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ!!
ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ειναι οι αλήθειες?????? Αν οι αλήθειες είναι αίσχη τότε ντροπη μου και αισχος μου εμένα της ασχετης :oops:

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
Fileiro said:

Sound σκύλος.
BIS Alicante 2007
Μην δημοσιεύεις τίποτα άλλο, δεν θα βγει πουθενά. Οι άνθρωποι έχουν ήδη της απόψεις τους, τα ξέρουν όλα και για τα πάντα, όποτε δεν υπάρχει λόγος. Ντόρος θα γίνεται μόνο. Καλή αντάμωση σύντομα :idea:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
bizzare said:
sir-elric said:
bizzare said:
Εδώ τα Αμερικάνικα Μπούλντογκ που μετά από τόσα χρόνια πάνε να αναγνωριστούν σαν φυλή και τελικά πέρσι ένα σκότωσε ένα πιτσιρίκι 2 χρονών μέσα στο σπίτι της γιαγιάς του στα καλά καθούμενα.....μη τρελαθούμε !!!! Δεν λέω κάποια δείγματα ενδέχεται να έχουν χαρακτήρα, αλλά ο κανόνας είναι άλλος, γιατί απλά για άλλους σκοπούς φτιάχτηκαν τέτοιου ειδους σκυλιά.
συγνωμη αλλα εσυ εισαι κυνοφυλη ? γνωστης κυνολογικων ζητηματων ? εκτροφεας ? και γραφεις τετοια πραγματα ! ελπιζω να ξερεις τι κανεις με την ρατσα που ασχολησαι γιατι εγω που ειμαι ασχετος τετοια ΑΙΣΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ!!
ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ειναι οι αλήθειες?????? Αν οι αλήθειες είναι αίσχη τότε ντροπη μου και αισχος μου εμένα της ασχετης :oops:
ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΟ.(ετσι νομιζω τουλαχιστον εγω ο ασχετος)

ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΝΤΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΙΤ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ !!!

ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!

GRBandog

Active Member
15 Ιανουαρίου 2007
36
0
www.bandog.gr
Ξέρεις πόσες φορές αγόρασα απο το εξωτερικό ακόμα και από Αγγλία κουτάβια 2 μηνών υποτίθεται εκθεσιακά και τα οποία δεν βγήκαν? Πληροφοριακά σου λέω πολλές και αν θες σου στέλνω και φωτο να δεις !!!!
Σε πιστευω..για αυτο σου ειπα οτι δεν σε παρεξηγησα ποτε για αυτο.

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
sir-elric said:
bizzare said:
sir-elric said:
bizzare said:
ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΟ.(ετσι νομιζω τουλαχιστον εγω ο ασχετος)

ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΝΤΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΙΤ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ !!!

ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!
Πρώτα από όλα δεν είμαι ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ και δεύτερον δεν υπάρχει δεύτερον....την γλώσσα σου δεν την γνωρίζω........και δεν κατάλαβα δηλαδή, τι θα μου κάνει το ΠΙΤ απο αγώνες?????????? SAVAGE !!!!

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
GRBandog said:
Ξέρεις πόσες φορές αγόρασα απο το εξωτερικό ακόμα και από Αγγλία κουτάβια 2 μηνών υποτίθεται εκθεσιακά και τα οποία δεν βγήκαν? Πληροφοριακά σου λέω πολλές και αν θες σου στέλνω και φωτο να δεις !!!!
Σε πιστευω..για αυτο σου ειπα οτι δεν σε παρεξηγησα ποτε για αυτο.
Κι εσυ δηλαδή συμφωνείς με την ακριβώς παραπάνω κουβέντα του sirerlic?????

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
bizzare said:
sir-elric said:
bizzare said:
sir-elric said:
bizzare said:

Πρώτα από όλα δεν είμαι ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ και δεύτερον δεν υπάρχει δεύτερον....την γλώσσα σου δεν την γνωρίζω........και δεν κατάλαβα δηλαδή, τι θα μου κάνει το ΠΙΤ απο αγώνες?????????? SAVAGE !!!!

i rest my case!

:smurf:

GRBandog

Active Member
15 Ιανουαρίου 2007
36
0
www.bandog.gr
Δεν καταλαβα τι εννοουσε ο ελρικ..
Εγω σε σενα απαντουσα

Παντως ο τροπος σου ελρικ δεν ηταν σωστος..Οι αντρες μεταξυ μας μπορει να μιλαμε πιο σκληρα (πχ εγω και ο ντενις) αλλα σε γυναικες δεν ταιριαζει αυτο το στυλ..Αποψη μου

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
GRBandog said:
Εγω σε σενα απαντουσα

Παντως ο τροπος σου ελρικ δεν ηταν σωστος..Οι αντρες μεταξυ μας μπορει να μιλαμε πιο σκληρα (πχ εγω και ο ντενις) αλλα σε γυναικες δεν ταιριαζει αυτο το στυλ..Αποψη μου
αυτο που εννοουσα ειναι οτι η τελευταια επιθεση που αποδοθηκε σε Αβ τελικα ηταν ενα μιχ ΑΒ με ΠΙΤ που το ειχε καποιος ηλιθιος που ηθελε να κατεβει σε κυνομαχιες αλλα δεν ηξερε τι εκανε!

ο τροπος μου ηταν οτι ποιο ηπιο μπορουσα να βγαλω οταν διαβαζω απο ανθρωπους που εχουν 15 χρονια περισσοτερα απο μενα στα σκυλια πραγματα που θα ελεγε ο καθε ασχετος που εχει δει σκυλι σε ταινιες!! δεν νοηται εκτροφεας καμιας ρατσας να γραφει τα ταδε σκυλια επιτιθονται σε ανθρωπους ! !!!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Φανταστικό σενάριο...

Βγάζουμε τα πρόβατα με το Border mix το δικό μου και το πιο "αθλητικό" Αγγλικό Μπουλντόγκ της bizzare.Οι αποστάσεις που κάνει το δικό μου είναι γύρω στα 20-25 χιλιόμετρα ημερησίως και σε γοργούς ρυθμούς και τα καταφέρνει μια χαρά.

Ερωτήματα...

Στα πόσα χιλιόμετρα (ή μέτρα...) σταματά το Μπουλντογκάκι?...
Τι είναι αυτό που το εμποδίζει να συνεχίσει και γιατί?...

Γενικές σκέψεις...

Ένας άνθρωπος επιλέγει να είναι χοντρός,να καπνίζει και να πίνει 2 μπουκάλια Βότκα ημερησίως γιατί του αρέσει.Δεν έχει μεγάλα προβλήματα υγείας αλλά αρκετοί που επιλέγουν τα ίδια έχουν.Εξ ορισμού και οι 3 παραπάνω επιλογές δεν είναι ευνοϊκές για την ποιότητα ζωής του.

Κάποιος άλλος άνθρωπος επιλέγει ο σκύλος του να είναι κοντόχοντρος,με μεγάλο κεφάλι και πλακουτσωτή μουσουδίτσα,στενή λεκάνη και φαρδύ θώρακα και στραβά ποδαράκια.Ο σκύλος είναι "χαριτωμένος" και του εν λόγο ανθρώπου του αρέσει.Επίσης ο χαρακτήρας του είναι φανταστικός.
Οι παραπάνω όμως ανατομικές/εμφανισιακές επιλογές πόσο ευνοϊκες είναι για την υγεία του και την ποιότητα ζωής του? (του σκύλου έτσι?!... :D )...

Γενικές ερωτήσεις...

Αν αγαπάμε κάτι πολύ θέλουμε να έχει ποιοτική ζωή,υγεία και μακρωζωία ή απλά την εμφάνιση και το χαρακτήρα που μας αρέσει?...

Και αν στα Μπουλντόγκ (ή και σε όποια άλλα) αγαπάμε πρώτα και κυρίως το χαρακτήρα γιατί δεν αλλάζουμε την μορφολογία ώστε να τα έχουμε περισσότερα χρόνια μαζί μας αλλά και τα χρόνια που είναι μαζί μας να είναι ικανά για πολύ περισσότερα?...

Σας κουρασα αλλά δε ζητώ συγνώμη... :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
bizzare said:
.

ΜΑΚΗΣ said:
σόρρυ αλλά εαν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ φυλή δεν μπορεί να ζήσει στην φύση και είναι συμφώνως προτύπου τότε έχει λάθος πρότυπο.

οι φυλές τις οποίες τις τροποποιήσαμε τόσο ώστε να είναι αδύνατον να πχ ζευγαρώσουν φυσιολογικά ή να αναπνεύσουν ε τότε ΚΑΤΙ ΛΑΘΟς κάναμε
Ε τότε να κόψουμε από την αναπαραγωγή και τις γυναίκες που γεννάνε με καισαρική !!!!! ](*,) \:D/ αυτό θα ήταν το τέλος, νομίζω?????
συμφωνω απολυτα με το μακη...το επιχειρημα με τις γυναικες που γεννουν με καισαρικη,ειναι τελειως ατοπο.
πραγματικο λογο καισαρικης,εχουν στατιστικως ,1-2 στις 100 γυναικες κι εχουμε φτασει να γεννανε παραπανω απο τις μισες με καισαρικη...οι καισαρικες πλεον,στην εποχη μας,γινονται προς διευκολυνση των γυναικολογων,(χιλια γελοια επιχειρηματα,ικανα ομως να ασκησουν ψυχολογικη πιεση στις γυναικες)γυναικων,(που γουσταρουν την βολεψη του ραντεβου)ενος ολοκληρου συστηματος,(χειρουργειων,φαρμακων,χρημα,χρημα,χρημα)που ειναι κι εκτος θεματος να το συζητησουμε τωρα.
οσες ομως πιθανοτητες εχει μια σκυλα που μπορει απο την φυση της να γεννησει φυσιολογικα,να χρειαστει καισαρικη,τοσες ακριβως εχει και μια γυναικα...κανεναν δεν θα "κοψεις απο την αναπαραγωγη",απλα χωρις ιατρικη βοηθεια,η γυναικα η η σκυλα,το μωρο η το κουταβι θα πεθαιναν..
μια γυναικα ομως με λειτουργικα-οργανικα προβληματα,που θα εκαναν αδυνατο τον φυσιολογικο τοκετο,χωρις την βοηθεια της ιατρικης,μονη της στην φυση,δεν θα μπορουσε να αναπαραχθει,ωστε να γεννησει με την σειρα της παιδια με τα ιδια "γνωρισματα" κι εκει ειναι η διαφορα,οποτε απορω με το επιχειρημα σου :wink:

οσο για το πιτμπουλ που "εφαγε το παιδακι" κι εγω γνωριζω κοκερ που εφαγε παιδακι,δεν ειναι αυτα επιχειρηματα και δεν μπορουμε να "ασχημονουμε" σε μια φυλη,επειδη καποιοι αναπαραγουν σκυλια επι τουτου,η απο αγνοια, με επιθετικο-ανισσοροπο χαρακτηρα ,η τους τον δημιουργουν στην πορεια.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Faye said:
Ser elric αγορι μου, πιξαμε στη θεωρια.....Μεσω internet σκυλας δε γινεσε. Το ΠΙΤ δεν καταλαβα που θα το πας, αλλα.......δεν το βαζεις καπου που να ξερεις ωστε.....αν το χρειαστης να σου βρισκετε????
παντα θεωρω εντιμο να συνδραμεις καπιον ανθρωπο που τον θεωρεις φιλο σου ! αν ειναι παντως να γινω σκυλας σαν την φιλη σου και εσενα (μιας και καταληγω στο συμπερασμα οτι ενστερνιζεσαι πληρως τις αποψεις της) προτιμω να μεινω μια ζωη ιντερνετοσκυλας! γιατι μεσα απο το ιντερνετ μαθαινεις,
μαθαινεις οτι δεν υπαρχουν ρατσες που επιτιθονται σε ανθρωπους υπαρχουν ηλιθιοι ακαληλλοι ιδιοκτητες.
μαθαινεις οτι απο 2004 o AKC εχει απαντησει οτι δεν θα τα αναγνωρισει τα ΑΒ γιατι δεν παρουσιαζουν ομοιομορφια και τεκμηριωμενα πεντιγκρι σε βαθος χρονου.

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Κάθε φυλή δημιουργήθηκε για κάτι.Το chihuahueno (τέως chihuahua) δεν μπορεί να τρέξει 25 χιλιόμετρα. Ενα mastino napoletano το ίδιο. So what? Δε νομίζω οτι είναι φρόνιμο να συγκρίνουμε την ιστορία των φυλών, ειδικά αυτών που δε γνωρίζουμε.Το να συζητάμε ομως για τη γενικότερη υγεία κάποιας φυλής αυτό ΕΙΝΑΙ σοβαρό θέμα για συζήτηση. Οι φωτογραφίες που έχω παραθέσει απεικονίζουν bulldogs. Ειδικά το τελευταίο, από την Διεθνή του Alicante τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν "ελατήριο".Αθλητικότατος. Μιά χαρα. Όσον αφορά τον τύπο κεφαλής,ή την καρδιά άλλα σημεία,αυτά χωράνε συζήτηση. Τα υπόλοιπα δείχνουν εναν πολύ υγιή τύπο bulldog.ΟΜΩΣ: Λόγω των φυλών που έχουν χρησιμοποιηθεί για να βγούν τα σξυλιά που βλέπετε, ΔΕΝ θα τα ονόμαζα ΠΟΤΕ english bulldog.
Αλλα να μιάμε για το πόσο μπορεί να τρέξει ένα bulldog είναι σαν να έρθει καποιος με Ferrari και να ζητήσει από κάποιον με Fiatακι να αγωνιστούν στην εθνική. Η αν θέλετε, κυριος με greyhound να ζητήσει από τον ιδιοκτήτη ενος beagle να τρέξουν τα σκυλιά τους...
ΜΑ το bulldog ΔΕΝ φτιάχτηκε για να τρέχει. Αστοχο επιχείρημα.
Αλλού είναι το θέμα. Μήπως έχουμε "χαθεί" κάπου; Γιατί δε συζητάμε ΑΝ έχουμε τις γνώσεις ή την υπομονή τα προβλήματα της φυλής (και φυσικά ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και οχι να κοκορευτούμε ο ένας στον άλλο)....;;;

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Τρία Πεκινουά έφαγαν ένα μωρο.
Ενα Μάλαμουτ σκότωσε 2 μωρα 8 μηνών (δυστυχώς ξέρω την ιστορία από πρώτο χέρι αφου έκανα αναλύσεις DNA για την αστυνομία της χώρας που έγινε το κακό).
Ε και;;; Οι περισσότερες φυλές μπορούν να σκοτώσουν.
Συμφωνώ απόλυτα με την/τον galazio.
Και κάτι άλλο. Κάτι που ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εχω ακούσει ή διαβάσει.
Γιατί μπαίνουν ΟΛΑ τα Pit στο ίδιο καζάνι; Αφού Pit Bull είναι ΤΥΠΟΣ και όχι φυλή (τουλάχιστον στην εΕυρώπη). Ας μην επεκταθούμε (καλύτερα σε αλλο topic αν θελετε).

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Fileiro said:
Τρία Πεκινουά έφαγαν ένα μωρο.
Ενα Μάλαμουτ σκότωσε 2 μωρα 8 μηνών (δυστυχώς ξέρω την ιστορία από πρώτο χέρι αφου έκανα αναλύσεις DNA για την αστυνομία της χώρας που έγινε το κακό).
αποκλειεται, λες ψεματα και δεν εισαι πραγματικος σκυλας! και εσενα σε κοβω για ιντερνετο σκυλα! αφου ειναι αναγνωρισμενα σκυλια, αυτα δεν κανουν τετοια πραγματα!!

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
djdoctor said:
Φανταστικό σενάριο...

Βγάζουμε τα πρόβατα με το Border mix το δικό μου και το πιο "αθλητικό" Αγγλικό Μπουλντόγκ της bizzare.Οι αποστάσεις που κάνει το δικό μου είναι γύρω στα 20-25 χιλιόμετρα ημερησίως και σε γοργούς ρυθμούς και τα καταφέρνει μια χαρά.

Ερωτήματα...

Στα πόσα χιλιόμετρα (ή μέτρα...) σταματά το Μπουλντογκάκι?...
Τι είναι αυτό που το εμποδίζει να συνεχίσει και γιατί?...

Γενικές σκέψεις...

Ένας άνθρωπος επιλέγει να είναι χοντρός,να καπνίζει και να πίνει 2 μπουκάλια Βότκα ημερησίως γιατί του αρέσει.Δεν έχει μεγάλα προβλήματα υγείας αλλά αρκετοί που επιλέγουν τα ίδια έχουν.Εξ ορισμού και οι 3 παραπάνω επιλογές δεν είναι ευνοϊκές για την ποιότητα ζωής του.

Κάποιος άλλος άνθρωπος επιλέγει ο σκύλος του να είναι κοντόχοντρος,με μεγάλο κεφάλι και πλακουτσωτή μουσουδίτσα,στενή λεκάνη και φαρδύ θώρακα και στραβά ποδαράκια.Ο σκύλος είναι "χαριτωμένος" και του εν λόγο ανθρώπου του αρέσει.Επίσης ο χαρακτήρας του είναι φανταστικός.
Οι παραπάνω όμως ανατομικές/εμφανισιακές επιλογές πόσο ευνοϊκες είναι για την υγεία του και την ποιότητα ζωής του? (του σκύλου έτσι?!... :D )...

Γενικές ερωτήσεις...

Αν αγαπάμε κάτι πολύ θέλουμε να έχει ποιοτική ζωή,υγεία και μακρωζωία ή απλά την εμφάνιση και το χαρακτήρα που μας αρέσει?...

Και αν στα Μπουλντόγκ (ή και σε όποια άλλα) αγαπάμε πρώτα και κυρίως το χαρακτήρα γιατί δεν αλλάζουμε την μορφολογία ώστε να τα έχουμε περισσότερα χρόνια μαζί μας αλλά και τα χρόνια που είναι μαζί μας να είναι ικανά για πολύ περισσότερα?...

Σας κουρασα αλλά δε ζητώ συγνώμη... :wink:
Θα σου απαντήσω με ερώτηση..........μήπως να μας πεις πόσα χιλιόμετρα θα κάνει ένα Τσιουαουα? ή ένα Μπασε? ή ένα Πούντλ? σαφώς όχι τόσα όσα το δικό σου !!!

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
sir-elric said:
GRBandog said:
Εγω σε σενα απαντουσα

αυτο που εννοουσα ειναι οτι η τελευταια επιθεση που αποδοθηκε σε Αβ τελικα ηταν ενα μιχ ΑΒ με ΠΙΤ που το ειχε καποιος ηλιθιος που ηθελε να κατεβει σε κυνομαχιες αλλα δεν ηξερε τι εκανε!

ο τροπος μου ηταν οτι ποιο ηπιο μπορουσα να βγαλω οταν διαβαζω απο ανθρωπους που εχουν 15 χρονια περισσοτερα απο μενα στα σκυλια πραγματα που θα ελεγε ο καθε ασχετος που εχει δει σκυλι σε ταινιες!! δεν νοηται εκτροφεας καμιας ρατσας να γραφει τα ταδε σκυλια επιτιθονται σε ανθρωπους ! !!!
Αν θέλεις και επιμένεις sir erlic μπορώ να σου βρω το δημοσίευμα της Αγγλικής εφημερίδας και τη φωτο του σκύλου για να πειστείς πως δεν ήταν cross. Και γιατί δεν νοήται να λέμε κάτι το οποίο είναι πραγματικότης??? Νομίζω ότι το μόνο που δεν νοήται είναι να λέμε ψέματα. Κι εγώ δεν είπα. Και θα σου πω και κάτι άλλο. Τα ΑΒ τα λατρεύω σα φυλή αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα έχω λόγω τρόπου ζωής. Θέλουν την διπλάσια άσκηση από τα δικά μου και καθημερινό τρέξιμο κάτι που δεν μπορώ να τους προσφέρω. Έτσι προσαρμόστηκα σε μια φυλή που ταιριάζει στο δικό μου τρόπο ζωής και συνήθειες. Αυτό είναι όλο.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
bizzare said:
Αν θέλεις και επιμένεις sir erlic μπορώ να σου βρω το δημοσίευμα της Αγγλικής εφημερίδας και τη φωτο του σκύλου για να πειστείς πως δεν ήταν cross. Και γιατί δεν νοήται να λέμε κάτι το οποίο είναι πραγματικότης??? Νομίζω ότι το μόνο που δεν νοήται είναι να λέμε ψέματα. Κι εγώ δεν είπα. Και θα σου πω και κάτι άλλο. Τα ΑΒ τα λατρεύω σα φυλή αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα έχω λόγω τρόπου ζωής. Θέλουν την διπλάσια άσκηση από τα δικά μου και καθημερινό τρέξιμο κάτι που δεν μπορώ να τους προσφέρω. Έτσι προσαρμόστηκα σε μια φυλή που ταιριάζει στο δικό μου τρόπο ζωής και συνήθειες. Αυτό είναι όλο.
Εγω να παραδεχθω οτι ηταν καθαροαιμο ΑΒ απο τις ποιο γνωστες γραμμες ωραια! γιατι το εγραψες ? και ποια η συναρτηση της επιθεσης με την ενδεχομενη αποδοχη τους απο το AKC ?