Ερώτηση για εκτροφείο για schnauzer

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
με το schnauzer τα terrier που ανάφερες δεν μοιάζουν στο σωματότυπο,
έχουν εντελώς διαφορετικές analogies.

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
με το schnauzer τα terrier που ανάφερες δεν μοιάζουν στο σωματότυπο,
έχουν εντελώς διαφορετικές analogies.
Ναι μπορεί και να είναι έτσι, γιαυτο είπα τουλαχ έτσι μου φαίνονται ;) σαν συνολική εικόνα έχουν κάποια κοινά μεταξύ τους, τώρα όσο αφορά τις αναλογίες δεν είμαι τόσο ειδικός για να γνωρίζω κατα πόσο μοιάζουν, απλά μου αρέσουν!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και παλι kokoni σε ευχαριστω, αλλα θα προτιμουσα να το μαθω να τα κανει αρχικα στον κηπο. εφικτο ή οχι λες. εννοειται πως εχω διαβασει τα παντα για την εκπαιδευση απο το forum κι εχω παραγγειλει και βιβλιο για να καλυψω τα κενα μου. θα δουμε, ισως μεσα απο το σκυλακι να μαθω να κοψω και την βραδινη πανα απο τον γιο μου. θα τον βγαζω πιο συχνα βολτες χιχιχι.
περίμενε
εξαρτάται και απο την ηλικία
2 μηνών συχνά έξω ,δεν είναι και ότι καλύτερο.........

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
περίμενε
εξαρτάται και απο την ηλικία
2 μηνών συχνά έξω ,δεν είναι και ότι καλύτερο.........
ουτε στον κηπο δεν επιτρεπεται να το βγαζω?
μια ασχετη ερωτηση, εσυ κοιμασαι τη μερα και ξυπνας το βραδυ? τι περιεργες ωρες γραφεις?:eek: ή ξυπνας απο τα χαραματα?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
στις 5 και μισή που ξυπνάω για να βγεί η Κρητικιά το βάδην και το σπρίντ της είναι μέρα ή βράδυ?

ούτε στον κήπο δεν κάνει να το βγάζεις με ένα εμβόλιο και με πιθανές γάτες ή ποντίκια να περιδιαβαίνουν τον κήπο σου....

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
στις 5 και μισή που ξυπνάω για να βγεί η Κρητικιά το βάδην και το σπρίντ της είναι μέρα ή βράδυ?

ούτε στον κήπο δεν κάνει να το βγάζεις με ένα εμβόλιο και με πιθανές γάτες ή ποντίκια να περιδιαβαίνουν τον κήπο σου....
ωχ τι ωρα ειναι αυτη?πως την παλευεις?μανουλα μου. εγω τωρα ξυπναω 7 για να παω τα παιδια σχολειο (ενω ξυπναγα 10) και μου φαινεται αγριο χαραμα.μπραβο σου kokoni. ουτε στην αυλη μου που ειναι πλακοστρωτη δεν θα μπορω να βγαζω το κουταβι? οκ οχι χωμα και εκει που τριγυρνανε οι γατες.αλλα μπροστα απο την πορτα μου εχω μια πλακοστρωτη αυλη και δεν θα μπορω ουτε εκει? μονο μεσα?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Υπερβολή για σκύλο εκτροφείου. Αν η μητέρα είναι σωστά εμβολιασμένη και τα κουτάβια έχουν πιει πρωτόγαλα δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουν αρκετά αντισώματα.

Εγώ τα κουτάβια από 6-7 εβδομάδες τα βγάζω στο κήπο, απλά τους περιορίζω το χώρο για να μπορώ να ελέγχω τι βάζουν στο στόμα τους.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η Αλεξία σίγουρα ξέρει καλύτερα.

εγώ σε χώρο που μπορεί να κατούρησε γάτα δεν θα τα έβγαζα....
και σίγουρα σε περιφραγμένο χώρο και να κάθεσαι απο πάνω όλη την ώρα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τα πάντα όλα-ποτέ δεν ξέρεις ;)
μύκητες το να τ άλλο -τούτο κείνο!!!

ένα σκυλί το έχουμε-μωράκι είναι-να μην το προσέξουμε λίγο παραπάνω?
και μην ξεχνάς ότι εδώ είναι Ελλάδα και τα αδέσποτα αλλά και τα μη επιμελώς φροντισμένα ημιδεσποζόμενα κυκλοφορούν σε μεγάλους αριθμούς ;)
:)

άλλο η γάτα του σπιτιού μας-και άλλο η κεραμιδόγατα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
για να μην μπερδευτούμε και να μην ξεφύγουμε κι απ το θέμα

αυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι
είναι καλύτερα ένα κουταβάκι που δεν έχει ολοκληρώσει τα εμβόλιά του να μην έρχεται σε επαφή με πιθανότητες προβλημάτων

βέβαια και δεν πρέπει να είναι επι μονίμου βάσεως μέσα στο σπίτι κλεισμένο γιατί αυτό θα το αφήσει πίσω και απο άποψης κοινωνικοποίησης
αλλά καλύτερα βόλτες αγκαλίτσα
και τουαλέτα σε εφημερίδα μέσα στο σπίτι (έτσι μαθαίνει και να τα κάνει μέσα για τις τυχών περιστάσεις που ο καιρός δεν επιτρέπει έξοδο ή μπορεί να μην μπορούμε εμείς να το βγάλουμε για χ ψ ζ λόγους ανωτέρας βίας)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
και μην ξεχνάς ότι εδώ είναι Ελλάδα και τα αδέσποτα αλλά και τα μη επιμελώς φροντισμένα ημιδεσποζόμενα κυκλοφορούν σε μεγάλους αριθμούς

Δικο έχεις, έχω αρχίσει να ξεχνάω ότι ζείτε σε άλλο πλανήτη... καιρός να κατέβω μια βόλτα

και μην ξεχνάς ότι εδώ είναι Ελλάδα και τα αδέσποτα αλλά και τα μη επιμελώς φροντισμένα ημιδεσποζόμενα κυκλοφορούν σε μεγάλους αριθμούς

Σωστός! Ιδίως όταν πιάνει ποντίκια και αρουραίους υπάρχει ο κίνδυνος της λεπτοσπείρωσης

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
παιδια θελει πολλη προσοχη.....ισως κι εγω το ψιλορισκαρα με τη μικρη...
axoloti....οσο μπορεις προφυλαξε μεσα το κουταβι σου....να θωρακιστει οσο ειναι μικρο....με την αναλογη κοινωνικοποιηση φυσικα...
αλλα και αργοτερα....στο κηπο για εκτονωση και μονο γιατι και η σκνιπα καραδοκει....

καλα...μη σε πανικοβαλουμε απο τωρα....:p εχουμε καιρο γι'αυτο....:p

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
παιδια θελει πολλη προσοχη.....ισως κι εγω το ψιλορισκαρα με τη μικρη...
axoloti....οσο μπορεις προφυλαξε μεσα το κουταβι σου....να θωρακιστει οσο ειναι μικρο....με την αναλογη κοινωνικοποιηση φυσικα...
αλλα και αργοτερα....στο κηπο για εκτονωση και μονο γιατι και η σκνιπα καραδοκει....:p
scarlett με εχετε πανικοβαλει ηδη... αλλα αν το εχω μεσα και τα κανει στην εφημεριδα για δυο μηνες δεν ειναι πολυ?εννοω θα εχει μαθει μετα να τα κανει εκει και αντε να το μαθω εγω να τα κανει εξω 4 μηνων, μου φαινεται πολυ δυσκολο.θα κανουμε αμαν να συνηθησει την εφημεριδα και μετα αντε φτου κι απο την αρχη για εξω. υπερβαλω?
τι εννοεις <με την αναλογη κοινωνικοποιηση>? αφου δεν θα πρεπει να βγαινει εξω πως θα το κοινωνικοποιησω? ουφ πολυ αγχος!!!!
ποια σκνιπα καραδοκει?ειμαι πολυ ασχετη τελικα?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Θα την βγαζεις απο μωρο στο κηπο για την αναγκη της κ μετα παλι μεσα, για να μαθει το εξω, χωμα κλπ. Στη δικη μου ειχα κ πανα (οχι εφημεριδα που μυριζει) k μεσα στο σπιτι οταν εμενε μονη μεσα.
Ποτε ομως για ωρα εξω κ ειδικα χωρις επιβλεψη...
Τα πρωτα σταδια κοινωνικοποιησης γινονται στην αγκαλια σας εξω με πολλα ερεθισματα αλλα αγκαλια.
Η σκνιπα εχει να κανει με το καλαζαρ...
Ενα ενα ομως....
Αν εχεις γνωστο δεσποζομενο σκυλι κοινωνικοποιημενο κ φιλικο με κουταβι φερτην σε επαφη...
Sorry που σε αγχωσα...

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
ο εκτροφεας μας ειπε τον πρωτο χρονο να μην βλεπει κοσμο εκτος οικογενεια.αν εχουμε επισκεψεις πχ να τη βαζουμε σε αλλο δωματιο.γιατι?