Ερώτηση για εκτροφείο για schnauzer

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καλορίζικο το κουτάβι σου φίλε axolotl.

Αν και πλέον δεν έχει πολύ σημασία, ήθελα να αναφέρω το κορυφαίο εκτροφείο Schnauzer στον κόσμο.
Ίσως ενδιαφέρει κάποιους και ίσως βοηθήσει σε μελλοντικές αναζητήσεις άλλων μελών.

http://www.skansen.com/

Η ιστοσελίδα έχει επίσης πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ράτσα αλλά και για θέματα διατροφής (BARF).
εχουν και λευκα μινι!!!!!!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
ωραια αλλα πως μπορει να τα παρει καποιος απο εκει χωρις να παει? ή μηπως πρεπει να παει? εμεις το πηραμε απο τον Δανικα οποτε οκ. αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχουν και ασπρα.... ευχαριστουμε πολυ παντος.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ωραια αλλα πως μπορει να τα παρει καποιος απο εκει χωρις να παει? ή μηπως πρεπει να παει? εμεις το πηραμε απο τον Δανικα οποτε οκ. αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχουν και ασπρα.... ευχαριστουμε πολυ παντος.
μπηκε πιο πολυ για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις το Link....
πολλοι απο εμας παντως φεραμε σκυλια απο το εξωτερικο....υπαρχουν εξαιρετικοι εκτροφεις και αξιζει αν εχεις τη δυνατοτητα να τους επισκεφτεις για γνωριμια αλλα και για να παρεις αν καταληξεις κουταβι....

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
Και ο Δανίκας έχει άσπρα τα έχει και στη σελίδα του απλά μάλλον δεν είχε γέννα τώρα, αλλά απο όσο ξέρω δεν είναι αποδεκτά απο FCI, τα άλλα τρία χρώματα είναι! μιάς και λέμε για χρώματα το πιο περίεργο χρώμα που έχω δεί είναι απο έναν εκτροφεα στην Αμερική και είναι το merle :Ο όπως τα australian sheperd και είναι πανέμορφα!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
πολλοι απο εμας παντως φεραμε σκυλια απο το εξωτερικο....υπαρχουν εξαιρετικοι εκτροφεις και αξιζει αν εχεις τη δυνατοτητα να τους επισκεφτεις για γνωριμια αλλα και για να παρεις αν καταληξεις κουταβι....
Μακαρι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να παω στο εξωτερικο να δω σκυλακια, να δω και τα αξιοθεατα και να αγορασω και καποιο κουταβακι. Αλλα δυστυχως δεν την εχω... Ειμαι σιγουρη πως θα υπαρχουν εξαιρετικοι εκτροφεις και στο εξωτερικο.
Οσο για τις εγκυκλοπαιδικες γνωσεις... σας ευχαριστω λεει ενδιαφερον πραγματα.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Και ο Δανίκας έχει άσπρα τα έχει και στη σελίδα του απλά μάλλον δεν είχε γέννα τώρα, αλλά απο όσο ξέρω δεν είναι αποδεκτά απο FCI, τα άλλα τρία χρώματα είναι! μιάς και λέμε για χρώματα το πιο περίεργο χρώμα που έχω δεί είναι απο έναν εκτροφεα στην Αμερική και είναι το merle :Ο όπως τα australian sheperd και είναι πανέμορφα!
ΑΧΑΑ δεν ηξερα οτι υπαρχουν ασπρα ουτε και οτι δεν ειναι αποδεκτα. Ωωωωωχ τα δικα σου ειναι ασπρα... καλα δεν μου ειχε κανει εντυπωση? Αποδεκτα γιατι δεν ειναι? το merle τι χρωμα ειναι?

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
ΑΧΑΑ δεν ηξερα οτι υπαρχουν ασπρα ουτε και οτι δεν ειναι αποδεκτα. Ωωωωωχ τα δικα σου ειναι ασπρα... καλα δεν μου ειχε κανει εντυπωση? Αποδεκτα γιατι δεν ειναι? το merle τι χρωμα ειναι?
Δεν είναι αποδεκτά γιατί θεωρείται mutation, ο ανθρωπος μέσα απο διασταυρώσεις εφτιαξε το άσπρο δεν προυπήρχε, οταν λες δικα μου ενοεις την φωτο? μακαρι να ηταν δικά μου αλλα δεν είναι, απλα μαρέσει η φωτογραφια :p
Δες αυτο το εκτροφείο έχει μόνο merle και επίσης έχουν μπλε μάτια!
http://minidesignerpuppys.com/services.html

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
καλα απιστευτα!!!!!μερικα ειχαν μονο ενα μπλε ματι. πολυ ομορφα αλλα τι κουρεματα ειναι αυτα? κριμα τα σκυλακια πως τα κανουν ετσι? η πλατη ξυρισμενη σχεδον και απο κατω φλοκατη.
εσυ thomas δεν εχεις schnauzer? ετσι νομιζα?

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Παιδια θα κανω μια ερωτηση η οποια εχει ξαναγινει αλλα οι τελευταιες ενημρωσεις ηταν το 2008, οποτε επιτρεψτε μου να την ξανακανω. Θελω να παρω crate αλλα δεν εχω ιδεα απο που. Μηπως μπορειται να μου δωσετε καμια πληροφορια? Νομιζω πως καλο θα ηταν να το εχω παρει πριν παρω το κουταβακι. Αν ξερετε κατι πειτε μου για να το παραγγειλω.Επισης καπου ειχα δει για λουρακια και περιλαιμια (εδω στο forum καπου το εγραφαν αλλα δεν το βρισκω) απο ενα μαγαζι στην Παιανια ή Κορωπι νομιζω Πεπας. Αν παλι γνωριζετε κατι πειτε μου γιατι Αθηνα μενω Γλυκα Νερα οταν πηγαινω.
τελικα πληροφοριες για crate δεν μπορειτε να μου δωσετε? pleaseeeeeeeee

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
καλα απιστευτα!!!!!μερικα ειχαν μονο ενα μπλε ματι. πολυ ομορφα αλλα τι κουρεματα ειναι αυτα? κριμα τα σκυλακια πως τα κανουν ετσι? η πλατη ξυρισμενη σχεδον και απο κατω φλοκατη.
εσυ thomas δεν εχεις schnauzer? ετσι νομιζα?
Ναι όντως τα παραέκαναν με το κούρεμα αν και εμένα μαρέσει η στριπαρισμένη πλάτη και πιο μακρύ απο κάτω!
οχι δεν έχω σκύλο γενικότερα γιατί δεν έχω πάει στρατο ακόμα :/ απλα όταν πάρω θα είναι schnauzer μαρέσουν απίστευτα πολύ! :p

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
αντε πηγαινε στρατο και με το βρεις σου ευχομαι να βρεις μια δουλιτσα και να καταφερεις να παρεις το σκυλακι που θες. Τα σναουτσερ γιατι σου αρεσουν? ο χαρακτηρας ή η εμφανιση? εχει καποιος γνωστος σου?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Τα μίνι είναι αναγνωρισμένα σε λευκό

Zwergschnauzer :

• Pure black with black undercoat
  • Pepper and salt
  • Black and silver
  • Pure white with white undercoat
Schnauzer και τα Riesenschnauzer

• Pure black with black undercoat
  • Pepper and salt

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
αντε πηγαινε στρατο και με το βρεις σου ευχομαι να βρεις μια δουλιτσα και να καταφερεις να παρεις το σκυλακι που θες. Τα σναουτσερ γιατι σου αρεσουν? ο χαρακτηρας ή η εμφανιση? εχει καποιος γνωστος σου?
Να σαι καλά :D μαρέσουν και εμφανισιακά παρα πολύ όπως και τα περισσότερα τύπου schnauzer terrier (kerry blue terrier ,soft coated weaten terrier, airdale terrier, wire fox terrier) αλλά και σαν χαρακτήρας, ακομα και αυτο που και καλά μιλάνε μαρέσει και που ουρλιάζουν :D

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Να σαι καλά :D μαρέσουν και εμφανισιακά παρα πολύ όπως και τα περισσότερα τύπου schnauzer terrier (kerry blue terrier ,soft coated weaten terrier, airdale terrier, wire fox terrier) αλλά και σαν χαρακτήρας, ακομα και αυτο που και καλά μιλάνε μαρέσει και που ουρλιάζουν :D
δεν υπάρχει τύπος schnauzer terrier .
μην μπερδεύεσαι από το τρόπο κουρέματος.

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
δεν υπάρχει τύπος schnauzer terrier .
μην μπερδεύεσαι από το τρόπο κουρέματος.
Ναι το ξέρω οτι δεν υπάρχει τέτοιος τύπος, είπα τυπου schnauzer λόγω κουρέματος με το ''μούσι'' γιαυτο και ανέφερα τα παραπάνω σκυλιά, το κούρεμα γίνεται με βάση τη μορφολογία και τα παραπάνω σκυλιά ως σωματότυποι μοιάζουν απο όσο βλέπω.

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
γιατι να ουρλιαζουν? αν τα πατας εννοεις? χιχι. εσυ τι θελεις γιγας?
χαχαχαχαχα, οχι αν τα πατάς απλά ο τρόπος που γαβγίζουν είναι κάπως ετσι, τα περισσοτερα τουλαχ και όσα έχω δει εγώ έχουν αυτο το γνώρισμα. oxi giant mini θέλω.