Ερώτηση για εκτροφείο για schnauzer

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Ναι το κανει για να προστατέψει την κοπέλα. (αλλά το κάνει σε όλους και ειδικά σε παιδάκια) Βέβαια δεν έχει μάθει με παιδάκια γιατι η φίλη μου δεν έχει. Αλλά με τα παιδάκια έχει ένα θέμα. Προφανώς το δικό σου δεν θα έχει γιατί θα έρχεται σε επαφή μαζί τους συνέχεια. Στο σπίτι γαυγίζει. Οποιος περνάει από κάτω από το μπαλκόνι θα γαυγίσει. Σίγουρα. Και επίμονα. Πάντα υπάρχει λόγος-αλλά όχι σοβαρός . Θα γαυγίσει σε ΚΑΘΕ έναν που περνάει κάτω από το μπαλκόνι.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Εγω ευτυχως δεν εχω μπαλκονι χιχιχι και οι περαστικοι τον χειμωνα ελαχιστοι. Με τα παιδια θα μαθει σιγουρα και ειμαι σιγουρη πως τα παιδια μου θα <γαυγιζουν> πολυ περισσoτερο απο το σκυλακι. χιχι. Δεν ξερω ακομα Θανο τι σκυλακι θα διαλεξω, θελω και φιλικο με τα παιδια και φυλακα και δεν ξερω κι εγω τι. Σε ευχαριστω πολυ παντως. Για stripping ξερεις τιποτα?

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Για στριπινγκ ξέρω ότι ο εκτροφέας αυτός κάνει καλύτερη τιμή από του εμπορίου σε όσους αγοράσουν σκύλο από αυτόν. Φιλικό με την οικογένεια είναι σίγουρα. Λατρευει όλα τα μέλη. Απλά δεν είναι τόσο ανεκτικός όσο άλλες φυλές σε πειράγματα και άγαρμπα παιχνίδια. Αλλά φιλικότατο και γλυκύτατο με την οικογένεια. Και φύλακας αναμφίβολα. (σε ενοχλητικο βαθμό για τα γουστα μου):) Καλή επιλογή!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Αν καταλήξεις σε schnauzer, η καλύτερη λύση θα είναι να σε μάθει ο εκτροφέας να το κάνεις μόνη σου
Αν γινεται αυτο, φυσικα και να με μαθει. Νομιζα οτι ειναι κατι δυσκολο. Τωρα απο video που ειδα στο youtube ελεγε τι υλικα χρειαζεσαι κι εδειχνε περιπου κατι σαν μαδημα σε μερικες τριχες. Τι να πω λες να γινεται να το κανω? Το δικο σου σκυλακι χρειαζεται stripping?

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Διαβασα πιο πριν οτι μονο το μινι ειναι τεριε και πως το στανταρντ και το γιγας δεν ειναι. Αν μονο το μινι ειναι τεριε τοτε τα αλλα τι ειναι; Ειδικα με ενδιαφερει το στανταρντ που ειναι και το αρχικο. Εγω ειχα την εντυπωση πως ολα ειναι τεριε.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν μάθεις να το στριπάρεις μόνη σου-που σίγουρα μπορείς-θα κάνεις και οικονομία και πολύ καλό στην σχέση σας.
και δεν θα έχεις και τρίχες στο σπίτι ;)

απο το κοκόνι (αφού μιλάμε και για αυτό) οι διαφορές είναι κυρίως στην ανεκτικότητα (το κοκόνι παραείναι ανεκτικό με τους δικούς του) και στο τρίχωμα (το κοκόνι μαδάει αλλά δεν λερώνεται ούτε μαζεύει "πράμα" στην γούνα)
στα υπόλοιπα όπως γαύγισμα φύλαξη γλύκα είναι σχεδόν ίδια.

γενικά τώρα το σνάουτσερ είναι δυναμικότερη φυλή και αθλητικότερη

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αν γινεται αυτο, φυσικα και να με μαθει. Νομιζα οτι ειναι κατι δυσκολο. Τωρα απο video που ειδα στο youtube ελεγε τι υλικα χρειαζεσαι κι εδειχνε περιπου κατι σαν μαδημα σε μερικες τριχες. Τι να πω λες να γινεται να το κανω? Το δικο σου σκυλακι χρειαζεται stripping?
Σίγουρα γίνεται, συζητησε το με τον εκτροφέα. Ναι και τα δικά μου westie χρειάζονται stripping

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Ναι και τα δικά μου westie χρειάζονται stripping
Ωραια λοιπον οταν μαθω (αν μαθω) θα κανω και στα δικα σου οταν θα ερθεις στην Ανδρο (γιατι Ανδρο μενω τα τελευταια 6 χρονια). ΟΚ?

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Δεν ξερω ακομα που θα καληξω kokoni, την δευτερα θα μιλησω παλι με τον εκτροφεα για το μινι σναουτσερ και θα αποφασισω αναλογα. Σε ευχαριστω και παλι.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα μετά απο ώριμη σκέψη

ευτυχισμένη συμβίωση να έχετε
όλα σκυλιά είναι
το ταίριασμα μετράει

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Το εκτροφείο που έχω βρει εγώ είναι το παρακάτω και ο άνθρωπος αυτός εκτρέφει και τα 3 μεγέθη, μελέτησε το όμως καλά γιατί μόνο το mini είναι terrier το standar, giant δεν είναι. Όπως είπα δεν το έχω επισκεφτεί ακόμα οπότε δεν ξέρω τι παίζει αλλά φαίνεται πολύ καλός και έχει κατέβει και σε εκθέσεις.

http://didomenicodanica.com/index.php

Μολις μιλησαμε και συμφωνησαμε.... εκλεισα ενα κουταβακι, θηλυκο γεννημενο στις 14 Αυγουστου... θα παμε να το παρουμε τον αλλον μηνα!!!!
τελικα με 50 ευρω και οχι 100 που αρχικα νομιζα, θα την τσιπαρουν κιολας.... εδωσα στον εκτροφεα το ονομα της για να την δηλωσει στο ΚΟΕ για το πεντιγκρι και τα στοιχεια για το τσιπαρισμα... σε ενα μηνα θα την εχουμε κοντα μας!!! ακομα δεν το εχουμε πει στα παιδια, τους το φυλαμε για εκπληξη!!!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
ΧεΧεΧε οχι Μαρια αλλα Zaira!!! υποσχομαι μολις την παρουμε να την βγαλουμε πολλες φωτογραφιες και να τις ανεβασουμε να τις δειτε.....
Ο εκτροφεας μου φανηκε παρα πολυ καλος... Ο κυριο Δανικας....απο το http://didomenicodanica.com/index.php
Μιλησαμε πολλη ωρα και μου εξηγησε παρα πολλα πραγματα...και ακομα περισσοτερα οταν την παραλαβουμε

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
Μολις μιλησαμε και συμφωνησαμε.... εκλεισα ενα κουταβακι, θηλυκο γεννημενο στις 14 Αυγουστου... θα παμε να το παρουμε τον αλλον μηνα!!!!
τελικα με 50 ευρω και οχι 100 που αρχικα νομιζα, θα την τσιπαρουν κιολας.... εδωσα στον εκτροφεα το ονομα της για να την δηλωσει στο ΚΟΕ για το πεντιγκρι και τα στοιχεια για το τσιπαρισμα... σε ενα μηνα θα την εχουμε κοντα μας!!! ακομα δεν το εχουμε πει στα παιδια, τους το φυλαμε για εκπληξη!!!
Καλή ζωή και να είστε πάντα ευτυχισμένοι! :) τι χρώμα πήρες; στο site δεν έλεγε τίποτα για διαθέσιμα κουτάβια :/ Μάλλον δεν το ενημέρωσαν...

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Αααα ναι,,,,, μαυρο κουταβακι ειναι.... εχει καποιο προβλημα ο κ. Δανικας με την ανανεωση της ιστοσελιδας του αλλα ενημερωνει το facebook, οποτε θα την δουμε συντομα σε φωτογραφια απο ο,τι μου ειπε.

εχει ακομα δυο αρσενικα και ενα θηλυκο κουταβι διαθεσιμα

Last edited: