Επιτέλους... σκύλος!!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
918
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Νεο μπαλακι σημερα...το αγαπημενο του ειδος..που σε καθε δαγκωνια κανει και μπιιιιιιιπ!!!

Φυσικα μεσος ορος παιχνιδιου με τετοιο μπαλακι ειναι το 5λεπτο με 10λεπτο.Γιατι μετα απλα το καταστρεφει με μανια!!!

ιδου...(ο μλκς κρατουσα στραβα το κινητο και εκανα κατι rotate στο youtube..)

[video=youtube;Tcl3DEyheIA]http://www.youtube.com/watch?v=Tcl3DEyheIA[/video]

[video=youtube;Ek6gaHyWBPg]http://www.youtube.com/watch?v=Ek6gaHyWBPg[/video]

[video=youtube;Lj-JzKlu1_k]http://www.youtube.com/watch?v=Lj-JzKlu1_k[/video]

στο 0:36 με πατατει και ριχνει το κιν κατω για να παρει το μπαλακι!!:)

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
918
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Εχω συγκινηθει...

Χρονια σου πολλα και καλα αγαπουλινι Σπαικουλινι!!!!!
Ενός ετους ο μικρος μου και πραγματικα περασε ενα υπεροχο 10 μηνο (ηρθε σπιτι μας τελος Ιουλιου)!!!

Να σαι καλα αγορινα μου ομορφη!!!

Εδω 2 φωτος με την κολλητη του Ριτσι!
(Εγινε και αυτη ενος πριν 10 μερες)

Και για το τελος τα 'ωραια'!!!Απο χθες η αγελη μας μεγαλωσε!!!Ηρθε ο μπιμπικος σπιτι!!!

Και ο Σπαικακος εχει ψηλοαφηνιασει!!!Κλαψουριζει και ολο θελει να ειναι εκει κοντα του....Να κοιταξτε!!!!

Ο Θεος βοηθος!!! :p

Και του χρονου!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Το αγόρι το όμορφο μεγάλωσε!!!! Να σας ζήσει ο Spikeακος Γιώργο και Ανδριάννα!!!!!! Να είναι πάντα υγιής, χαρούμενος και με το χαμόγελο όπως τώρα! :)

*να σας ζήσει και ο Μπιμπίκος! :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Χρόνια του πολλά και καλά και πάντα να περνάτε όμορφα!!!!!
Να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται κι αυτός...:)

(να σας ζήσει και ο Μπιμπίκος...)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Χρόνια πολλά Spike!!!!!!:):)
Να τον χαίρεστε παιδιά, να είναι πάντα υγιής και χαρούμενος!!!!!!:)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Να σας ζήσουν δίποδα, τετράποδα, πετούμενα και μη!! Να βγάλετε κι άλλες φωτό με τις χαρές σας, να είσαι πάντα όλοι χαμογελαστοί και με παιχνιδιάρικη διάθεση!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Χρονια πολλα στο αγορακι σου και να χαιρεστε και το νεο μελος :D Θα εχει τρομοκρατιθει ο καημενος ο μπιμπικος με τον κερβερο και την τεραστια γλωσσαρα του. Back to Spaik now, ευχομαι να ζησει πολλα πολλα και ευτυχισμενα χρονια κοντα σας. Τα καλυτερα ερχονται ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Mεγάλωσε και ο Σπαϊκάκος ! :D
Χρόνια πολλά και να είναι όλα τα χρόνια της ζωής του τόσο ευτυχισμένα όσο το πρώτο του :D

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
918
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Σας ευχαριστουμε πολυ!!!!

Ο μικρος λες και το ξερε και εκανε σκανταλια!!!
Για 1η φορα ανεβηκε στην καρεκλα της κουζινας,μετα στο τραπεζι και πηρε ενα συσκευασμενο γλυφιτζουρι-μπισκοτο (προσκλητηριο για βαπτησια) και το εξαφανισε...οταν γυρισα βρηκα την ζελατινα,το ξυλαρακι και εναν σπαικ να γλυφεται και να με κοιταει με ενα υφος...ελα ρε μπαμπα θα με μαλλωσεις στα γενεθλια μου???

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Είναι απρόβλεπτα τα μικρά μας! Θέλουν συνεχώς έναν άνθρωπο απο πίσω να λέει συνέχεια ΜΗΗΗΗ.....!!!!!
Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω στην Σάλβε, όλη την ώρα ( όταν δεν κοιμάται ) η λέξη ΜΗ έχει γίνει γλυφιτζούρι στο στόμα μου.
Χρόνια πολλά λοιπόν στον Σπαικάκο, να τα εκατοστήσει και να είσαστε κι εσείς πάντα καλά να τον χαιρόσαστε!!