Επιτέλους... σκύλος!!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Οταν το παιχνιδι παρολιγο να εξελιχθει σε τραγωδια..

Καλλιστα θα μπορουσε να ειναι αυτος ο σημερινος τιτλος...
Μεσημερακι γυριζω απο δουλεια και κλασικα ο Σπαικακος με περιμενει..μολις μπαινω φερνει το μπαλακι του για παιχνιδακια...το αφηνει μπροστα του και οταν παω να το παρω το παιρνει,κλπ κλπ...

Μετα παιζουμε το το γνωστο (στο πεταω και πιαστο)..ε εκει εγινε...

Το πεταω απο το δωματιο μου και βρισκει σε ενα επιπλακι...ενα γκελ παραπανω και βρισκει ενα γυαλινο που μπαινουν μεσα κερακια ρεσο.

Παρτο κατω το γυαλινο ο Σπαικ απο διπλα για να πιασει την μπαλα...Την επιασε και οπως γυρισε για να μου ερθει ειχε μια αμυχη διπλα στο ματι...Του βαζουμε bedadin και φευγουμε για να παω την Ανδριανα στην δουλεια.

Γυρναω σπιτι και κανει χαρουλες....παρε το ποταμι αιμαι!!!!Βρισκω μια καρτα απο μια κτηνιατρο (που να παω στον δικο μου στον Αλιμο απο Γαλατσι) και τον παω εκει....

Μην τα πολυλογω ο Σπαικ εφαγε 2 ενεσουλες,κοιμηθηκε..και του καναμε ραματα!!!!

Για εναν ποντο δεν εχασε το ματακι του. Οποτε ειμαστε τυχεροι μεσα στην ατυχια μας...

Απο την μια στιγμη στην αλλη...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Βρε αγόρι μου, όταν ήσουν μικρός, δεν σου έλεγε η μαμά σου να μην παίζεις κυρίως με μπάλες, μέσα στο σπίτι; :rolleyes: Για να μην γίνει κάτι τέτοιο, στο έλεγε :)

Μην σκας. Συμβαίνουν αυτά. Περαστικά του :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δε θέλει και πολυ να γίνει η στραβή!

Μη στεναχωρίεσαι! Όπως είπες μες τη τρελή χαρα ήταν ο Σπαικάκος! :) όλα καλά λοιπόν και περαστικά στο τρελό αγόρι! :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Περαστικά σας :)

Γιατί το ντύσατε Ελισάβετ το παιδί, στο μάτι είναι το τραύμα, δεν μπορεί να το πειράξει έτσι κι αλλιώς!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Περαστικούλια του!!!!! :)
Θέλει προσοχη το αγριοκατσικο, πουθενα δεν στεκεται! :D

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Περαστικά στο όμορφο αγόρι.......και δώστου και ένα μεγάλο φιλί για γρήγορη ανάρρωση *agapoylas*

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Αγάααπη μου, Σπαικάαακο μου τί έπαθες μωρέ?
Σκέψου την Σάλβε να σε φιλάει και θα γιάνει!! ;)
Γιώργο εύχομαι περαστικούλια σας και προσοχή από εδώ και πέρα με τα παιχνίδια.
Της πετάω κι εγώ καμιά φορά μπαλάκι της Σάλβε αλλά βλέποντάς την να κουτουλάει σε έπιπλα και ντουλάπες λέω.....άστο καλύτερα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!!
Φιλάκια πολλά στον Σπάικ.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Περαστικα του.Πανω στο παιχνιδι μεσα στο σπιτι πρεπει να προσεχουμε τι υπαρχει τριγυρω.

Να ρωτησω κατι,με ποιους τροπους μπορουμε να ανεβασουμε βιντεο που εχουμε αποθηκευμενο στον υπολογιστη?Εχω πολλα βιντεακια με το τρελορασελακι και σκεφτομαι να ανεβασω καποιο.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Σας ευχαριστω ολους παιδια!! Ο μικρος εχει επανελθει κανονικα και απλα περιμενουμε να περασουν οι μερες για να βγαλουμε τα ραμματακια. Επισης παιρνουμε και μια αντιβιωση για να μαστε σιγουροι.

Αλλα ρε γαμωτο πραγματικα ωρες ωρες δεν μπορω να τον ψυχολογισω τον Σπαικακο. Ειχαμε μια ιστοριουλα πριν 2-3 βδομαδες οταν τον αρπαξε ενας λυμενος βελγος και τον δαγκωσε λιγακι..Ενταξει ενα γδαρσιματακι μικτο ηταν στο σωματακι του...Αλλα μαχαιρια μεγαλη στην ψυχολογια του..Τωρα ειναι πιο υποτακτικος και πιο φοβισμενος..Στις γατες αλλαζουμε πεζοδρομιο...Και με σκυλακια που επαιζε πιο μικρος τωρα δεν θελει πολλα πολλα...Αλλά σε 2 συγκεκριμενα σκυλια (Ντοπερμαν 1ος ετους και πιτμπουλ 9-10 μηνων) γινεται πολυ τσαμπουκας με αγριαδες και δαγκωματα...πανω σε αυτο ειπα οτι δεν μπορω να τον ψυχολογησω...Μαλλον θελουμε σοβαρο εκπαιδευτη να μας καθοδηγησει..

Να ρωτησω κατι,με ποιους τροπους μπορουμε να ανεβασουμε βιντεο που εχουμε αποθηκευμενο στον υπολογιστη?Εχω πολλα βιντεακια με το τρελορασελακι και σκεφτομαι να ανεβασω καποιο.
Κανεις λογαριασμο στο youtube και πας upload video. Ειναι πολυ απλο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αλλη ανησυχία να μην εχετε!!!
Τα μουρλόσκυλα σε φτάνουν από την απόλυτη ευτυχια στην τρομάρα σε χρόνο dt