Επιτέλους... σκύλος!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και μενα στην αρχη μου φανηκε αστειο αλλα οταν αρχισε να το μασουλαει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, αλλαξα γνωμη.
Δεν σας παιρνουν τ αυτια βρε παιδια??

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
39
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Για αυτο οταν κοιταει τον μπιμπικο ξερογλυφεται...τον θεωρει ενα παιχνιδι αλλα λιγο...πιο ζωντανο!!!Παντως αυτα τα παιχνιδια για εμας ειναι πεταμενα λεφτα. Μιας και κρατανε κανενα 10 λεπτο..και μετα τα κανει κοματακια αργα και βασανιστικα.. Αλλα μια στο τοσο παντα του παιρνω!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Για αυτο οταν κοιταει τον μπιμπικο ξερογλυφεται...τον θεωρει ενα παιχνιδι αλλα λιγο...πιο ζωντανο!!!Παντως αυτα τα παιχνιδια για εμας ειναι πεταμενα λεφτα. Μιας και κρατανε κανενα 10 λεπτο..και μετα τα κανει κοματακια αργα και βασανιστικα.. Αλλα μια στο τοσο παντα του παιρνω!!!
Αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια! Οσα παιχνίδια είχε ο Ντιεγκο τόσα χρόνια τα κομμάτιασε η Ροη σε λίγες μέρες! Τωρα πρεπει να παρω αλλα και να τα διαλυσω απο την αρχη :p
Πάντως είναι απίθανος ο άτιμος, η προσωποποίηση της χαρας. Να τον χαίρεσαι!!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εμένα αυτά που φωνάζουν που ματώνουν τα αυτιά στην κυριολεξία! Νιώθω πως διασπάται ο εγκέφαλός μου στα δύο! Τόσο πολύ με ενοχλούν! :) Ξεκίνησε ο μικρός με τον επαιδευτή;; Ελπίζω να τα πηγαίνει καλά!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
39
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Αυρακι μου, ακομα δεν ξεκινήσαμε.
Η αλήθεια είναι πως είμαστε λίγο ζορισμένοι οικονομικά λόγω του επικείμενου γάμου μου στις 31/08 με την Ανδριάνα. Και φοβάμαι οτι ίσως βιάστηκα λίγο. Από την άλλη όμως θέλω σαν τρελός να έχω τον μικρο μαζί μου στο κτήμα ...Θα δείξει..Είμαστε σε διαπραγματεύσεις ενδοοικογενειακές :p

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
!!! Άντε άντε με το καλό!! Να έχεις τον μικρό παράγαμπρο! :D Φωτογραφία του Spike με παπιγιόν να κορδώνεται δίπλα στην νύφη! Θα σου κλέψει την παράσταση να το ξέρεις!

(όταν με το καλό ξεκινήσετε, let me know πώς πάει κι αν είναι αποτελεσματικός γιατί θα χρειαστούμε κι εμείς έναν αποτελεσματικό λείαν συντόμως όπως το κόβω!)

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
39
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Το Σπαικακι μου ειναι λιγο αρρωστουλι...

Εδω και 10-15 μερες ειχαμε καποια συμπτωματα, και πριν μια εβδομαδα (επειδη ελειπε ο δικος μου κτηνιατρος)πηγαμε στον Λιαπη.

Μυκητιαση!!!
Σημερα με πηρε τηλεφωνο που ολοκληρωθηκε η καλλιεργεια. Αλλα επειδη ηταν σχεδον βεβαιος οτι κατι τετοιο θα ηταν αρχισαμε αγωγη εδω και μια εβδομαδα.
Με Σπορανοξ και Μαλασεμπ μπανακι 3-4 φορες την εβδομαδα!!!
Περαστικα κουτσουνι μου!!!

υγ θα βαλω και 2 φωτος για να δειτε τα συμπτωματα.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
39
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Σας ευχαριστω πολυ ολους!!
Θα θελα να ξερα πως μπορει να δημιουργηθηκε αυτη η μηκυτηαση :(

Επισης ενα δημοσιο ευχαριστω στην Αλικη που με βοηθησε τοσο σε ψυχολογικο οσο και στο πρακτικο κομματι του θεματος!!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
39
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Εχουν φυγει σε μεγαλο βαθμο τα σημαδια που ειχε. Τελειωσαμε την θεραπεια με το Σπορανοξ και απλα τωρα κανουμε μπανιο με Μαλασεμπ. Πρεπει να κανουμε ομως και εξετασεις σε λιγο καιρο να δουμε αν το φαρμακο επηρεασε το συκωτακι του!!

Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.

Ασχετα με τα παραπανω χθες πηραμε crate!!Επισκεφτηκαμε εκπαιδευτη και γενικα ετοιμαζομαστε να ξαναχτισουμε μια νεα σχεση με το μωρο μας. Γιατι τωρα ειναι εκεινος αρχηγος της αγελης και μας κανει οτι θελει!!!

Αλλα και παλι ειναι γλυκας ο ατιμος!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είδες άμα ο αρχηγός της αγέλης είναι δίκαιος? Τον λατρεύει η αγέλη του και τον βλέπει γλύκα!

Περαστικά του και αγύριστα του Spike!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Επισης ενα δημοσιο ευχαριστω στην Αλικη που με βοηθησε τοσο σε ψυχολογικο οσο και στο πρακτικο κομματι του θεματος!!!
Τώρα το είδα αυτό... :oops: :)

Γιώργο είμαι σίγουρη οτι με υπομονή, επιμονή και κυρίως αποφασιστικότητα από μέρους σου σύντομα θα δούμε έναν άλλο Spike! :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είναι! Κι από κοντά ήταν! Απλά δεν είχα πάρει πρέφα ότι ήταν Α. Κι απ'ότι διαβάζω δεν θα παραμείνει για πολύ.

Πάντως, και σαν τελευταίος στην ιεραρχία, μια λατρεία θα είναι!!!