Ο σπαικακος δεν ειναι πολυ καλα.
Αυτο ξεκινησε την τριτη το βραδυ. Αφου βαλαμε το τσπακι και μετα το μπολικο παιχνιδι με τον Ορεστη της Αλικης, πεσαμε για υπνο.
Γυρω στις 3μιση ακουει η Ανδριανα το χαρακτηριστικο 'ηχο' λιγο πριν τον εμετο. Μεχρι τις 4 ειχε κανει 3 εμετους με φαι μεσα και εναν με σαλια και διαφορα αλλα υγρα.
Το πρωι της Τεταρτης εκανε παλι μονο σαλακια. Απογευμα βγηκαμε βολτα,εκανε νορμαλ κακα.
(Ο κτηνιατρος μας ειχε πει να του δωσουμε μονο ρυζακι) Πεμπτη μια φυσιολογικη μερα με παιχνιδι στην βολτα ,λιγο τρεχαλα πολυ τραβηγμα κατω απο το σπιτι του Handler-Γιαννη κλπ κλπ..
(προσθεσαμε και λιγα λαχανικα στο ρυζακι,λιγες κροκετες και 1-2 λιχουδιες)....Μεχρι που ηρθε η νυχτα!
Κατα τις 12μιση ,1παρα ακουω εγω αυτην την φορα τον γνωριμο ηχο του εμετου παλι.2 πυργακια με φαι..Το διαφορετικο σε σχεση με τους αλλους εμετους ηταν οτι ο μικρος ετρεμε λιγο..Παω στο δωματιο να ριξω κατι πανω μου και ακουω απο την Ανδριανα --
Γιωργο δεν ειναι καλα,ελααα--
Αυτο ηταν..Στο θεαμα να τρεμει ο Σπαικ εγω εχασα την ψυχραιμια μου..Με ταχυκαρδιες και μουδιασματα!! Πολυ αγχος! Πηρα τον κτηνιατρο μου και με καθυσηχασε..Ετσι μας βγηκε απο το μυαλο να τον παμε καπου..Οποτε κατσαμε μαζι του στο σαλονι και περιμεναμε...15 λεπτα αργοτερα ο Σπαικ πεφτει στα πλαγια με πιο πολυ τρεμουλο!!Αυτο ηταν ,τον πηραμε σηκωτο και πηγαμε στον Λιαπη!
Ηρθε του χορηγησε μια ενεση αντιεμετικη και μας ειπε να δουμε πως θα κυλησει η νυχτα
Γυρισαμε κατα τις 3+ σπιτι και ξαπλωσαμε. Ο σπαικ με λιγοτερο τρεμουλο κουρνιαστηκε αναμεσα μας και κοιμηθηκαμε!
Το πρωι ηταν πολυ πεσμενος!
Και ετσι πηγαμε εκ νεου στον Λιαπη να τν δει!
Ξεχασα να αναφερω πως η Ανδριανα την τριτη βραδυ εκει που επαιζαν με τον Ορεστη, λιγο πριν τον ειχε τσακωσει στα σκουπιδια στο πισω μπαλκονι..με την μουσουδα μεσα!!! Και ελειπε ενα καλαμακι σουβλακι μαζι με το ξυλακι!
Η ακτινογραφια στον Λιαπη ηταν καθαρη οπως και η εκ νεου ψιλαφιση!Μας χορηγησε αγωγη και ειδικη διαιτα!
Το απογευμα δεν ειχε ορεξη..Ισα ισα εγλειψε την i/d τροφη! Πριν λιγο εφαγε λιγακι και ηπιε νερακι!
Τωρα που γραφω κοιμαται στα ποδια μου και νιωθω μικρα τρεμουλακια!!
Καλη δυναμη Σπαικακο μου!!