Επιτέλους... σκύλος!!!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Σας ευχαριστω ολους παιδια!! Ο μικρος εχει επανελθει κανονικα και απλα περιμενουμε να περασουν οι μερες για να βγαλουμε τα ραμματακια. Επισης παιρνουμε και μια αντιβιωση για να μαστε σιγουροι.

Αλλα ρε γαμωτο πραγματικα ωρες ωρες δεν μπορω να τον ψυχολογισω τον Σπαικακο. Ειχαμε μια ιστοριουλα πριν 2-3 βδομαδες οταν τον αρπαξε ενας λυμενος βελγος και τον δαγκωσε λιγακι..Ενταξει ενα γδαρσιματακι μικτο ηταν στο σωματακι του...Αλλα μαχαιρια μεγαλη στην ψυχολογια του..Τωρα ειναι πιο υποτακτικος και πιο φοβισμενος..Στις γατες αλλαζουμε πεζοδρομιο...Και με σκυλακια που επαιζε πιο μικρος τωρα δεν θελει πολλα πολλα...Αλλά σε 2 συγκεκριμενα σκυλια (Ντοπερμαν 1ος ετους και πιτμπουλ 9-10 μηνων) γινεται πολυ τσαμπουκας με αγριαδες και δαγκωματα...πανω σε αυτο ειπα οτι δεν μπορω να τον ψυχολογησω...Μαλλον θελουμε σοβαρο εκπαιδευτη να μας καθοδηγησει..

Κανεις λογαριασμο στο youtube και πας upload video. Ειναι πολυ απλο.

Ο δικος μου εχει δαγκωθει 2 φορες απο μεγαλο σκυλο.Την 1 απο αδεσποτο αρσενικο που του εκανε 3 τρυπες στον ποπο και την αλλη απο 1 αδεσποτο ημιαιμο γερμανικο ποιμενικο.Τον εβαλε κατω και καταφεραμε τελικως να τον σωσουμε 3 ατομα απο του χαρου τα δοντια.Την γλιτωσε μονο με 1 δαγκωνια στον αυχενα.
Ειναι κυριαρχικα σκυλια και μπορουν να τσακωθουν ανα πασα στιγμη με αλλο αρσενικο ακομα και αν φαινεται οτι ταιριαζουν.Αν μεσολαβει παιχνιδι στην μεση ολα αλλαζουν.
Παρ'ολα αυτα δεν φοβαται τους μεγαλους σκυλους,μονο αυτον που τον δαγκωσε.Με τις γατες επειδη "κολλουσε" απο μικρος και γρυλιζε του ελεγα παμε και ξεκολουσε ωσπου περνουμε πλεον διπλα απο γατες και δεν τους δινει σημασια.Καποιες φορες θελειι να παει πανω τους οχι για τσαμπουκα αλλα σαν να θελει απο περιεργεια να τις μυριζει.Δεν τον αφηνω ομως να πλησιασει γιατι θα του βγαλουν τα ματια.

Τα Jack μετα απο καποια ηλικια 1,5- 2 χρονων αλλαζει ο χαρακτηρας τους,ωριμαζουν.Δεν θελουν πολλα χαδια απο ξενους και με σκυλους που στο παρελθον οταν ηταν κουταβια επαιζαν,τωρα ειναι εχθροι.Π.χ. ο δικος μου επαιζε μικρος με τις ωρες με 1 ημιαιμο 30 κιλα.Ποτε δεν ειχαν τσακωθει,μονο 1 φορα που αγριεψαν για 1 μπαλακι.Τωρα πλεον γρυλιζει ο 1 στον αλλον σαν εχθροι γιατι εχουν μεγαλωσει και οι 2.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Όσο μποι τους λείπει τόσο τσαμπουκά κανουν! :p Πριν λίγες μέρες στην βόλτα όρμησε ένα στον Ντιεγκο τον δάγκωσε, θύμωσε και αυτός, το βούτηξε και πήγε η ψυχή μου και ήρθε μέχρι να το τραβήξει ο ιδιοκτήτης του και να δω οτι είναι καλά. Και η πλάκα είναι οτι δεν πήγαινε αρχικά να δαγκώσει τον δικό μου, αλλά ένα πιτ και ο Ντιεγκο μπήκε καταλαθος στη μεση. Ατρόμητα αυτά τα σκυλια!! :D

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Εγω παντως στραφηκα,και την κυριακη εχω ραντεβου με εκαιδευτη που εχει εξειδικευση σε επιθετηκοτητα και φοβιες.(Συμβουλος ψυχολογιας σκυλων)
Δεν θελω να το αφησω να περναει ετσι ο καιρος.Θελω να βοηθησω και τον Σπαικουλη αλλα να βοηθηθω και γω!!! Την κυριακη τα ωραια λοιπον!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η καλύτερη κίνηση που θα μπορουσες να κάνεις!

Δώσε χάδια πολλά στο Σπάικ, σφύρα στο Μπιμπίκο και πες πολλά πολλά για στη γυναίκα σου!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εγω παντως στραφηκα,και την κυριακη εχω ραντεβου με εκαιδευτη που εχει εξειδικευση σε επιθετηκοτητα και φοβιες.(Συμβουλος ψυχολογιας σκυλων)
Δεν θελω να το αφησω να περναει ετσι ο καιρος.Θελω να βοηθησω και τον Σπαικουλη αλλα να βοηθηθω και γω!!! Την κυριακη τα ωραια λοιπον!
Επειδή θέλω κι εγώ να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για τις φοβίες και τις επιθετικές τάσεις της Κιάρας, δες πώς θα παέι ο μικρός και κράτα με ενήμερη! Αν είναι καλός, να τον επισκευτούμε κι εμείς, γιατί όσο περνάει ο καιρός, αντί να μαζεύεται, γίνεται πιο έξαλλο, και μου παρασύρει και τα άλλα 2 :)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Οριστε 1 βιντεο με το τρελορασσελακι...

Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πως να βαλω το βιντεο απο το You Tube στο φορουμ.Πηγα στον επεξεργαστη κειμενου,διαχειριση συννημενων αρχειων αλλα εκει ειναι μονο για εικονες.Δεν βρηκα καπου να εχει επιλογη που βαζεις το Link για να κανει upload.

Μετα προσπαθησα να κανω upload το βιντεο απευθειας απο το PC.Ουτε αυτο εγινε γιατι εγραψε οτι το αρχειο ειναι μεγαλο.

Αν δεν κανω λαθος οταν πατας απαντηση στο φορουμ για να γραψεις κατι,σου εβγαζε επιλογη με εικονιδια αν θες να ανεβασεις εικονα,βιντεο κλπ και εκει εβαζες το url του βιντεο.Ουτε αυτο βρηκα στην επεξεργασια σε αυτο που εγραψα.Μηπως παιζει ρολο που το βιντεο ειναι αρχειο MOV?

Που ακριβως βαζουμε το URL του βιντεο?Εκει που γραφει Tracback μηπως κατω απο το κειμενο στην επεξεργασια?

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.922
1.) Πατάς το εικονίδιο "Insert Video"
2.) Kάνεις copy το νήμα του βίντεο που έχεις κάνει upload στο You Tube
3.) To κάνεις paste στο πλαίσιο που λέει Enter your video clip URL below
4.) Πατάς okey και υποβολή και θαυμάζουμε το video !!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
916
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Επειδή θέλω κι εγώ να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για τις φοβίες και τις επιθετικές τάσεις της Κιάρας, δες πώς θα παέι ο μικρός και κράτα με ενήμερη! Αν είναι καλός, να τον επισκευτούμε κι εμείς, γιατί όσο περνάει ο καιρός, αντί να μαζεύεται, γίνεται πιο έξαλλο, και μου παρασύρει και τα άλλα 2 :)
Μεινε ησυχη Αυρακι!! Να υποθεσω οτι εισαι στα πατρια εδαφη?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μεινε ησυχη Αυρακι!! Να υποθεσω οτι εισαι στα πατρια εδαφη?
Πατάω ελληνικό έδαφος εδώ και λίγες μέρες και σε λίγες ακόμα θα πατάω και κρητικό και θα πάρω το παιδίίίί μου!!!!! Ήρθα και κάναμε και γενέθλια του Πατού (έχω και φωτό στο φεις). Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον Σπαικάκο και να ξεπεράσει φοβίες και επιθετικές συμπεριφορές γρήγορα!! :)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
[video=youtube;6LfguYiw8Vk]http://www.youtube.com/watch?v=6LfguYiw8Vk[/video]

Ευχαριστω,χθες δεν μου εβγαζε την επιλογη insert video και γενικα καθολου την μπαρα επιλογων,μαλλον ειχε κολλησει.Και εψαχνα αδικα...

Last edited:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
[video=youtube;6LfguYiw8Vk]http://www.youtube.com/watch?v=6LfguYiw8Vk[/video]

Ευχαριστω,χθες δεν μου εβγαζε την επιλογη insert video και γενικα καθολου την μπαρα επιλογων,μαλλον ειχε κολλησει.Και εψαχνα αδικα...
Αυτό είναι το δικό σου;; Με τι το ντόπαρες καλέ και κάνει έτσι;;;; :)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αν το ντοπαρω θα πεταξει χαχα!
Κι εγώ που νόμιζα πως μόνο το δικό μου κάνει τέτοια! Υπάρχουν και άλλα ανισόρροπα τελικά (με την καλή έννοια :) ). Να μην ανησυχώ δηλαδή!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πως το αντεχεις αυτο το πραγμα??? Ο Ντιεγκο ειχε καμια 10αρια παιχνιδια με τετοιο ηχο και τα διελυσα ολα. Απλα να τα μασουλαει, να μην κανουν θορυβο. Δεν την παλευα!! :p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ο Πίου!!!! χαχαχαχα την ίδια ακριβώς χαρά έχει και ο μουσιας οταν ακούει πίου πίου!

lenaki123456789 έλα ρεεεεεε!!!!! εμένα μου φαίνεται πολύ αστείο! :confused: