μεγαλωσε το θηριο.τελειωσε με τα δοντια του;μακαρι να ημουν αθηνα να το γνωριζα στον δικο μου.τωρα ειμαστε 4.5 μηνων.
Α Ελλη μου μην το λες. Η Τσίλλι καταστρέφει αμέσως τις μικρές -εκτός από τα ακριβούτσικα, αυθεντικά μπαλάκια του τέννις- ενώ με τις μεγάλες κάνει τον τερματοφύλακα. Της την πετάς κ όταν δει ότι αρχίζει να σέρνεται της γρυλίζει κ την σταματάει με το στήθος της. Κ μετά στην δείχνει με την μουσούδα για να την ξαναπετάξεις. Το σούργελο!Ρε τον Σπάικ! Αλλά και εσύ μωρέ παιδάκι μου τέτοια μπάλα?????
Για πρωινό την έχουνε χε χε χε
Αν τους ανοίξει τις ραφές, μην τα πετάξετε. Κρίμα είναι. Ράβονται εύκολα γτ η κλωστή κρύβεται στο γουνάκιτου είχα παρει και μια ποδοσφαίρου αλλα την έσκιζε λίγο λίγο μεχρι που την έσκασε και αυτη.
η μπάλα του βίντεο ήταν φουσκωμένη τέρμα και όπως είδατε δυσκολευόταν να την πιάσει..μετα την στρίμωξε ακουστηκε ενα μπαμ και κατέληξε στα σκουπίδια!!!
Γενικά δεν έχει μείνει παιχνίδι για παιχνίδι..Ολα να τα καταστρέφει πια αυτο το παιδι!!!
Τσιλι ηδη τα λιγουρεύεται και αυτά τα παντοφλινια!!!
1.15 έχει κάτι από σούπερ ήρωα ο σκύλος σουΤου πηρα μια μπαλα προχθες!!!
Σημερα του την εδωσα...
Να και ενα προχειρο βιντεακι!!!
Spike with his new ball - YouTube
Τωρα δεν υπαρχει μπαλα!!!
* στο 0:50 παραλιγο να γινει το κακο!!!
Να πτοηθεί? ούτε καν! αμφιβάλλω αν το κατάλαβε κιόλας!Αυτό πάλι με το κάδρο που έφαγε στο κεφάλι? Πως δεν χτύπησε,αλλά δεν είδα να πτοείται!!!