Επιτέλους... σκύλος!!!

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
μεγαλωσε το θηριο.τελειωσε με τα δοντια του;μακαρι να ημουν αθηνα να το γνωριζα στον δικο μου.τωρα ειμαστε 4.5 μηνων.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
918
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Αλικι ειναι τοσο λιχουδας που η εκπαιδευτρια ειπε να το εκμεταλευτουμε αυτο για να μαθει πραγματακια!!!
Παλια δεν προλαβαινα να του αφησω μια τροφουλα κατω και αυτη βρισκοταν ηδη στο στομα του!!! Εχουμε προοδο αλλα σαφως
εχουμε δουλεια ακομα μπολικη!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εγώ εκτός από τον κούταβο είδα κ τις παντόφλες της γυναίκας σου πάντως. Εχουμε ίδιες! :D :D :D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ρε τον Σπάικ! Αλλά και εσύ μωρέ παιδάκι μου τέτοια μπάλα?????
Για πρωινό την έχουνε χε χε χε

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ρε τον Σπάικ! Αλλά και εσύ μωρέ παιδάκι μου τέτοια μπάλα?????
Για πρωινό την έχουνε χε χε χε
Α Ελλη μου μην το λες. Η Τσίλλι καταστρέφει αμέσως τις μικρές -εκτός από τα ακριβούτσικα, αυθεντικά μπαλάκια του τέννις- ενώ με τις μεγάλες κάνει τον τερματοφύλακα. Της την πετάς κ όταν δει ότι αρχίζει να σέρνεται της γρυλίζει κ την σταματάει με το στήθος της. Κ μετά στην δείχνει με την μουσούδα για να την ξαναπετάξεις. Το σούργελο!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Με μεγάλη μπάλα στην αρχή και μένα τα ίδια μετά από λίγο όμως δεν επιβιώνουν!

Έβγαλε τα μάτια σε μπάλα του βόλεϋ καλέ.... δεν λέω δυσκολεύτηκε λίγο αλλά να ΄ταν και άλλη

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
918
41
45
Αθηνα..Δυστυχως.
:D του είχα παρει και μια ποδοσφαίρου αλλα την έσκιζε λίγο λίγο μεχρι που την έσκασε και αυτη.

η μπάλα του βίντεο ήταν φουσκωμένη τέρμα και όπως είδατε δυσκολευόταν να την πιάσει..μετα την στρίμωξε ακουστηκε ενα μπαμ και κατέληξε στα σκουπίδια!!!

Γενικά δεν έχει μείνει παιχνίδι για παιχνίδι..Ολα να τα καταστρέφει πια αυτο το παιδι!!!

Τσιλι ηδη τα λιγουρεύεται και αυτά τα παντοφλινια!!!:mad:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
:D του είχα παρει και μια ποδοσφαίρου αλλα την έσκιζε λίγο λίγο μεχρι που την έσκασε και αυτη.

η μπάλα του βίντεο ήταν φουσκωμένη τέρμα και όπως είδατε δυσκολευόταν να την πιάσει..μετα την στρίμωξε ακουστηκε ενα μπαμ και κατέληξε στα σκουπίδια!!!

Γενικά δεν έχει μείνει παιχνίδι για παιχνίδι..Ολα να τα καταστρέφει πια αυτο το παιδι!!!

Τσιλι ηδη τα λιγουρεύεται και αυτά τα παντοφλινια!!!:mad:
Αν τους ανοίξει τις ραφές, μην τα πετάξετε. Κρίμα είναι. Ράβονται εύκολα γτ η κλωστή κρύβεται στο γουνάκι ;)
Στο λέω γτ μου την έκανε με το που βγήκαν από την σακούλα. Είδε ψώνια, νόμιζε είναι δικά της κ περιποιήθηκε την μία καταλλήλως!:rolleyes:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Του πηρα μια μπαλα προχθες!!!
Σημερα του την εδωσα...

Να και ενα προχειρο βιντεακι!!!

Spike with his new ball - YouTube

Τωρα δεν υπαρχει μπαλα!!!

* στο 0:50 παραλιγο να γινει το κακο!!!:eek::eek:
1.15 έχει κάτι από σούπερ ήρωα ο σκύλος σου
View attachment 33883

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είδα το βιντεάκι μόλις!!! Έχω λιώσει!!! Το έχω μες τη καρδιά μου αυτό το πλασματάκι κι ας μην το έχω γνωρίσει!! Το κλου της υπόθεσης το κάδρο που του έρχεται κατά κέφαλα αλλά και τα μάτια αλά "τιμωρός της νύχτας" που φωσφορίζουν!!! Είναι τέλειος!!!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Απαιχτος ο Σπάικ,μιλάμε έκανα πολύ γέλιο! Διαολάκι!:p
Μου άρεσαν και τα.....διαστημικά μάτια!
Αυτό πάλι με το κάδρο που έφαγε στο κεφάλι? Πως δεν χτύπησε,αλλά δεν είδα να πτοείται!!!
Κουκλάκι!;)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αυτό πάλι με το κάδρο που έφαγε στο κεφάλι? Πως δεν χτύπησε,αλλά δεν είδα να πτοείται!!!
Να πτοηθεί? ούτε καν! αμφιβάλλω αν το κατάλαβε κιόλας!:cool:
Η δικιά μου παίζοντας έχει κοπανίσει το κεφάλι στο τραπέζι που είπα πάει.... κρανιοεγκεφαλική κάκωση έπαθε..... ναι πως......
Άσχετα που αν την ζουλίξεις λίγο η την πατήσεις κατά λάθος το έχει το σκούξιμο για πλάκα.....:p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Απίστευτος ο Σπάικ....πάντος εγώ προχθές δε τις γλύτωσα της παντόφλες μου και έχουν 2 τρυπούλες!!