Επιτέλους... σκύλος!!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
44
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Νομιζω οτι ειμαι ερωτευμενος!!:)Δεν το νομιζω..ειμαι..

Καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε τον εχω αγκαλια...και τον κατεβαζω λιγο πριν μας παρει ο υπνος...αλλα πως γινεται να ξυπναμε και να ειναι αγκαλια δεν το εχω καταλαβει ακομα!!!

Σε αγαπαω Σπαικακο μου!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός

Καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε τον εχω αγκαλια...και τον κατεβαζω λιγο πριν μας παρει ο υπνος...αλλα πως γινεται να ξυπναμε και να ειναι αγκαλια δεν το εχω καταλαβει ακομα!!!

Σε αγαπαω Σπαικακο μου!!

Είναι κι αυτός......ερωτευμένος μαζί σου, γι αυτό!!!!!;)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ουυ ειναι πανεμορφος!!!
τελειο ονομα να σου ζησει!! εγω το επομενο σκυλακι μ θα το ονομασω σπιρτουλη :D

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα

Σε αγαπαω Σπαικακο μου!!

Είναι από τα ωραία μυστήρια της ζωής!! :) Τρυπώνουν το βράδυ μέσα στα σκεπάσματα και χουχουλιάζουν παρεούλα μας!! Κι εμένα τα ίδια έκανε και κάθε φορά αναρωτιόμουν πώς δεν την έπαιρνα χαμπάρι! Και τελικά πήρα απόφαση πως ό,τι και να κάνω, εκείνη θα κάνει τα δικά της! :)

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
44
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Αισιως ειμαστε περιπου 6μιση μηνων.
Ειναι αρκετα εως πολυ πεισματαρης!!
Εμενα με κανει οτι θελει..δυστυχως...Πρεπει να πατησω λιγο ποδι..Αγαπημενο του παιχνιδι ειναι να παιρνει κατι (που δεν κανει) και να το μασουλαει επιδεικτικα μπροστα μου...και μετα δωστου κυνηγητο...

Με τα στολιδια τα χριστουγεννιατικα εχουμε ενα θεμα..Εφαγε ενα αγιοβασιλακι κερακι και ενα ακομα το αποκεφαλισε..εριξε το δεντρο μια φορα κατω....ολα αυτα οταν λειπαμε...οποτε τωρα εφαρμοζουμε τακτικη <τα μαζευω-τα κρυβω> και το δεντρο ειναι στολισμενο απο την μεση και πανω.

Στον υπνο τον ανεβασα 1-2 φορες στο κρεβατι και τωρα καλομαθε..και δεν θελει να κοιμαται στο κρεβατακι του...γενικα νομιζω οτι εχω κανει μπολικα λαθη στο μεγαλωμα του και σκεφτομαι να στραφω σε λυση εκπαιδευτη για βοηθεια.

Γενικα ομως τα παμε μια χαρα.Εχει εξελιχθει σε πολυ μεγαλη αγαπη και πλεον ειναι αναποσπαστο κομματι της οικογενειας!!!

Πολυ φαγανας ομως ρε παιδια!!!Απαπαπα αδελφακι μου!!! Μην ακουστει κατι απο την κουζινα ,πεταγεται ο Σπαικ..

Μερικες φωτο ακολουθουν ετσι για το καλο :)

Βασιλιάς με κουβερτουλα και μαξιλαρακι

πονηροφατσας!!!

σκυλος οβιδα

με την κολλητουλα

ζζζζζ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Πάντως ο τύπος έχει τρομερή προσωπικότητα, φαίνεται τι φατσόνι είναι!!! Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις πάντα όπως τώρα :)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Να σου πω ένα μυστικό? (Λέω πολλά σήμερα... ;))

::Αν δεν σε ενοχλεί το αποτέλεσμα των λαθών, μην κάνεις τίποτα. Κ τι έγινε? Θα κοιμάστε κ επίσημα μαζί...::

Γκουουουουχ γκουχ!:-\":-\":-\"

Καιαιαιαι... Σου έχω κ φίλη...7878..jpg

Last edited:

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
44
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Σε ευχαριστω Κυβελη!!!

Μαρια ενα απο τα λαθη που με ενοχλουν τωρα ειναι το θεμα φαγητου...

Πιο μικρος που ηταν του εδινα κανενα μεζεδακι εκει που ετρωγα.ΛΑΘΑΡΑ!!

Τωρα δεν με αφηνει σε ησυχια οταν τρωω..Κλαψουριζει,γρατζουναει κλπ...Τωρα δεν του δινω τιποτα οταν τρωω,και αφηνω στην ακρη λιγο φαγητο και του το βαζω στο πιατακι του.

Στο κρεβατι η καλυτερη μου να ναι ο Σπαικακος!!!:D

edit
Τωρα ειδα και την φωτο..

Αχ γιατι να μενουμε μακρια???!!??

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Το έκανα κ γω αυτό το λάθος, αλλά το διορθώσαμε εδώ κ καιρό μόνοι μας.

Το έβαλα πείσμα κ αν με πιάσει είμαι και πολύ γαιδούρα! Δν της έδινα καμία σημασία. Ετρωγα στην ώρα μου, έτρωγε στη δική της κ τέλος. Αλλά έπιασε γιατι κατάφερα κ δν υπέκυψα σε τίποτα από ότι σκαρφίστηκε.

Τώρα είναι κυρία. Αν κάτι της μυρίσει πάαααρα πολύ θα έρθει να κάτσει να με κοιτάει μόνο... :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να τον χαιρεσαι! Ναι, ηταν λαθακια απειριας αυτα. Αλλα μιλαμε για ενα αρσενικο Τζακ :D