Επιτέλους... σκύλος!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
η βραδινη βολτα πολυ ψυχοφθορα βρε Σκαρλετ!!Δεν βλεπεις τι μυριζει και τι τρωει...ουφ!!:p
Eσύ είσαι προχωρημένος , τον πας και βραδυνή βόλτα!!!! Εμείς 8-8 και έχουμε γυρισει γιατί στο σκοτάδι θα φάει μέχρι και το πεζοδρόμιο !!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
45
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Τι προχωρημενος βρε..Η αναγκη με εφτασε σε αυτο το σημειο. Καθυστερησα σε κατι δουλιτσες και τον εβγαλα 8 κ 10 με 9 παρα..Να του κρεμασω κανενα φακουδακι στο λουρι? (πλακα κανω)
Το καλο ειναι οτι καναμε τσισα 1Η φορα εξω...και μετα απο λιγο κακα (3η φορα)!!!Εχω συγκινηθει!!

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
χαχαχχα οχι βρε δεν ειμαστε εμεις.

Εμεις ειμαστε καλα παιδακια!!Εξαλλου τωρα καναμε το 3ο μας εμβολιο οπως εγραψα και πριν!!

Αληθεια σε ποια περιοχη εγινε αυτο?
Λες να το επνιξα. Ητανε σε ενα σκυλοπαρκο πανω στην Βουλιαγμενης στην Αργυρουπολη. Καλα ποσα κουταβινια Jack Russel υπαρχουν που να ειναι και αρσενικα στην περιοχη?:grin:
Το πλησιασαμε την ωρα που επαιζαν με το μπαλακι...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παιδια εμενα η τελευταια μου βολτα ειναι στις 10, αλλα μονο μια τσισια κ βουρ σπιτι...
Μπραβο στον μικρουλη σου ASFE;)
μαθαινει γρηγορα αγνοωντας τον αγχωμενο ευαισθητο γλυκο πατερα:)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
:oops:

Παω στα φιλαρακια μου...Νυσταξα*...:zzzz:

*Αφου μουρλαθηκε και ετρεχε σαν τρελο μεσα στο σπιτι!!!

Χαχα, θεός!
Εμένα ο δικός μου πάει στο crate για να παίξει, κάνει πως κοιμάται, αλλά μετά από 10λεπτα τσουπ, βγαίνει επειδή τον ζεσταίνει η κουβερτούλα.
Συνήθως την αράζει στο πάτωμα δίπλα στην καρέκλα μου(όταν κάθομαι στον υπολογιστή καλή ώρα) ή δίπλα στο κρεβάτι μου όταν κοιμάμαι

Το σνομπάρει το κρεβάτι του το ζουμπουρλούδικο:D

Και για του λόγου το αληθές:

IMG_0168..jpg

:D:D

Last edited:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Χαχα, θεός!
Εμένα ο δικός μου πάει στο crate για να παίξει, κάνει πως κοιμάται, αλλά μετά από 10λεπτα τσουπ, βγαίνει επειδή τον ζεσταίνει η κουβερτούλα.
Συνήθως την αράζει στο πάτωμα δίπλα στην καρέκλα μου(όταν κάθομαι στον υπολογιστή καλή ώρα) ή δίπλα στο κρεβάτι μου όταν κοιμάμαι

Το σνομπάρει το κρεβάτι του το ζουμπουρλούδικο:D

Και για του λόγου το αληθές:

View attachment 25854

:D:D
τι καλα που ειναι μωρε....οταν κοιμουνται ειδικα:p
λογω ζεστης προτιμουν τα πατωματα...μολις κρυωσει ο καιρος θα χωνονται στα κρεβατια τους! ;)

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
45
45
Αθηνα..Δυστυχως.
χαχαχ ακριβως!!!Ξαπλωνει σαν κοτοπουλο να ακουμπαει ολη η επιφανεια με το δροσερο πλακακι..

Σκαρλετ μια αγωνια ακομα με περιτρυγυριζει...(ωχ τι θα ακουσω παλι)

Του πηρα χθες ενα παιχνιδακι Κονγκ (νομιζω) και του στριμωξα 2 μικρα μπισκοτακια..Ξετρελαθηκε και αρχισε να προσπαθει να βρει τον θυσαυρο!!!

Αλλα και αυτο το παιχνιδακι σαν τρελο πηγαινε..
Αν παει κατω απο τον καναπε και ο αλλος απο την λαιμαργια του σφηνωσει?:eyecrazy:

11 Μαϊου 2011
23
0
Σκαρλετ μια αγωνια ακομα με περιτρυγυριζει...(ωχ τι θα ακουσω παλι)

Του πηρα χθες ενα παιχνιδακι Κονγκ (νομιζω) και του στριμωξα 2 μικρα μπισκοτακια..Ξετρελαθηκε και αρχισε να προσπαθει να βρει τον θυσαυρο!!!
Αν παει κατω απο τον καναπε και ο αλλος απο την λαιμαργια του σφηνωσει?:eyecrazy:

......](*,)

Last edited:

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
:oops:

Παω στα φιλαρακια μου...Νυσταξα*...:zzzz:

*Αφου μουρλαθηκε και ετρεχε σαν τρελο μεσα στο σπιτι!!!

είναι μια γλύκα!!!!!Άσε να μαντέψω:κρεββατάκι από Jumbo και ο ιπποπόταμος είναι από τα Goody's δώρο στο γεύμα ARGoudaki :lol:

ps. έχουμε και μεις τα ίδια :lol:

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
χαχαχα :lol: :lol: :lol: αυτό το ιπποποταμάκι είναι κομματάκια τώρα :lol: το ψιλοέσκισε η μικρή :lol:

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εχει στα Jumbo τετοιο κρεβατι?Ποσο το εχουν?
Εγω εδω στα Jumbo το μονο που εχω δει ειναι αυτο το καφε στρογγυλο με 15 ευρω που θα το εχει παρει η μιση Ελλαδα.
Ο σκυλος μου το εφαγε το προηγουμενο κρεβατι λογω ορμονων,τωρα ειναι αστεγος.:D

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
ναι ,κανονικά το είxε εδώ στην Πάτρα πριν κανα 2μηνο που είχα πάει Jumbo :) τιμή δεν θυμάμαι καθόλου,πάντως ήταν χαμηλή :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εχει στα Jumbo τετοιο κρεβατι?Ποσο το εχουν?
Εγω εδω στα Jumbo το μονο που εχω δει ειναι αυτο το καφε στρογγυλο με 15 ευρω που θα το εχει παρει η μιση Ελλαδα.
Ο σκυλος μου το εφαγε το προηγουμενο κρεβατι λογω ορμονων,τωρα ειναι αστεγος.:D
???

11 Μαϊου 2011
23
0
Asfe μην ανυσηχείς ο μικρούλης είναι μια χαρά!!!;)
Το kong τρύπωσε κάτω από τον καναπέ, ο Spike πάλι....όχι!!!!:p:p
Ορίστε και μερικές φώτο από το δεύτερο ραντεβού του Spike με την γλυκιά Jilda!!!*agapoylas*

Attachments

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Asfe μην ανυσηχείς ο μικρούλης είναι μια χαρά!!!;)
Το kong τρύπωσε κάτω από τον καναπέ, ο Spike πάλι....όχι!!!!:p:p
Ορίστε και μερικές φώτο από το δεύτερο ραντεβού του Spike με την γλυκιά Jilda!!!*agapoylas*
!!!
Ποιανου ειναι αυτος ο υπεροχος κηπος? ποτε μας καλειτε να ερθουμε κι εμεις? :p