Γιαμι γιαμι γιαμι......φύλλα η καλύτερη λιχουδιά!!!!!!Τα κυνηγάει σαν τρελλός όπως επίσης
αν μπει στο οπτικό του πεδίο περιστέρι
χαχαχαχαχαχαχα.....πρώτα τα παρακολουθεί και μετά βολίδα!!!!!
Οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να τον αφηνεις λυτο μονο σε περιφραγμενο χωρο τον οποιο τον εχεις ελεγξει οτι δεν εχει κατι επικινδυνο που μπορει να καταπιει.
Ποτε σε ελευθερο χωρο λυτο,η σε περιφραγμενο αλλα τεραστιο που δεν εχεις οπτικο πεδιο.Εχουν αυξημενο το κυνηγετικο ενστικτο σε οτιδηποτε κινειται.Αν πχ δουν κατι απεναντι θα περασουν βολιδα τον δρομο οπως λες χωρις να υπολογισουν αυτοκινητα,τιποτα.
Για αυτον τον λογο αν χρησιμοποιεις φλεξι θα πρεπει να προσεχεις πολυ,αν πχ εισαι στην ακρη 1 δρομου με το φλεξι χωρις να εχεις βαλει την ασφαλεια,ο σκυλος με 1 αποτομο τραβηγμα θα εχει ηδη πεταχτει 1-2 μετρα απο εσενα μεχρι να φρεναρεις το φλεξι.
Στην βολτα επειδη ο σκυλος σου ειναι μικροσωμος και δεν φαινεται απο τους οδηγους να τον εχεις παντα απο την μεσα μερια,δλδ την μερια του πεζοδρομιου.
Οσο για το μπανιο ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι δεν χρειαζεται συχνα.Εγω την 1η φορα που τον εκανα μπανιο ηταν 4 μηνων καπου αφου ειχε τελειωσει ολα του τα εμβολια.Μετα τον εκανα καθε 2 μηνες και πλεον το νωριτερο 1 φορα τον μηνα,επειδη ειδικα το καλοκαιρι λερωνεται πιο ευκολα.
Τα λειοτριχα Jack ειναι ευκολα στην περιποιηση απο τα αλλα,εγω το μονο που κανω ειναι συχνο χτενισμα με 1 χτενα για ψυλλους και τσεκαρω για ψυλλους η οτιδηποτε αλλο αναμεσα στα δαχτυλα,στα πελματα των ποδιων και στα αυτια συχνα.Επισης δεν χρειαζονται ποτε κουρεμα.
1 κτηνιατρος μου ειχε πει οτι καποιος το ειχε κουρεψει γιατι μαδουσε!!!...