Επιτέλους... σκύλος!!!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Γιαμι γιαμι γιαμι......
φύλλα η καλύτερη λιχουδιά!!!!!!Τα κυνηγάει σαν τρελλός όπως επίσης
αν μπει στο οπτικό του πεδίο περιστέρι

χαχαχαχαχαχαχα.....πρώτα τα παρακολουθεί και μετά βολίδα!!!!!

Οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να τον αφηνεις λυτο μονο σε περιφραγμενο χωρο τον οποιο τον εχεις ελεγξει οτι δεν εχει κατι επικινδυνο που μπορει να καταπιει.
Ποτε σε ελευθερο χωρο λυτο,η σε περιφραγμενο αλλα τεραστιο που δεν εχεις οπτικο πεδιο.Εχουν αυξημενο το κυνηγετικο ενστικτο σε οτιδηποτε κινειται.Αν πχ δουν κατι απεναντι θα περασουν βολιδα τον δρομο οπως λες χωρις να υπολογισουν αυτοκινητα,τιποτα.
Για αυτον τον λογο αν χρησιμοποιεις φλεξι θα πρεπει να προσεχεις πολυ,αν πχ εισαι στην ακρη 1 δρομου με το φλεξι χωρις να εχεις βαλει την ασφαλεια,ο σκυλος με 1 αποτομο τραβηγμα θα εχει ηδη πεταχτει 1-2 μετρα απο εσενα μεχρι να φρεναρεις το φλεξι.
Στην βολτα επειδη ο σκυλος σου ειναι μικροσωμος και δεν φαινεται απο τους οδηγους να τον εχεις παντα απο την μεσα μερια,δλδ την μερια του πεζοδρομιου.:)
Οσο για το μπανιο ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι δεν χρειαζεται συχνα.Εγω την 1η φορα που τον εκανα μπανιο ηταν 4 μηνων καπου αφου ειχε τελειωσει ολα του τα εμβολια.Μετα τον εκανα καθε 2 μηνες και πλεον το νωριτερο 1 φορα τον μηνα,επειδη ειδικα το καλοκαιρι λερωνεται πιο ευκολα.
Τα λειοτριχα Jack ειναι ευκολα στην περιποιηση απο τα αλλα,εγω το μονο που κανω ειναι συχνο χτενισμα με 1 χτενα για ψυλλους και τσεκαρω για ψυλλους η οτιδηποτε αλλο αναμεσα στα δαχτυλα,στα πελματα των ποδιων και στα αυτια συχνα.Επισης δεν χρειαζονται ποτε κουρεμα.
1 κτηνιατρος μου ειχε πει οτι καποιος το ειχε κουρεψει γιατι μαδουσε!!!...:eek:

11 Μαϊου 2011
23
0
Επείδη ο μικρός είναι ατίθασος του έχουμε απλό λουράκι...δεν μπορώ να πω ότι του αρέσει και πάρα πολύ αλλά σιγά σιγά πιστεύω πως θα το συνηθίσει:rolleyes:
Με το νερό έχει πολύ καλή σχέση:)!!!Με δυσκολία τον κρατάω για να μην γίνει μούσκεμα κάθε φορά που ποτίζουμε!!!Από την άλλη....μόλις δει την βούρτσα σελινιάζεται.....:flip:χαχαχαχαχαχα!!!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αχ μωρέ τι κουκλί είναι αυτό;;; Εχω κι εγώ ένα θηλυκό. Θες να πούμε χαζοιστορίες σαν κανονικοί χαζογονείς χαζο-JRT;;; :) Δεν είναι απλά ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ;;;

11 Μαϊου 2011
23
0
Αχ μωρέ τι κουκλί είναι αυτό;;; Εχω κι εγώ ένα θηλυκό. Θες να πούμε χαζοιστορίες σαν κανονικοί χαζογονείς χαζο-JRT;;; :) Δεν είναι απλά ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ;;;
:D:D!!!!Γιούπι!!!
Όντως είναι πανέξυπνα και τόσο αγαπούλες!!!!
Λίγο πεισματάρης ο δικός μου....ειδικά με τις κάλτσες!!!!Είναι ικανός να μου τις βγάλει από το πόδι για να τις μασουλήσει!!!!:D:D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
:D:D!!!!Γιούπι!!!
Όντως είναι πανέξυπνα και τόσο αγαπούλες!!!!
Λίγο πεισματάρης ο δικός μου....ειδικά με τις κάλτσες!!!!Είναι ικανός να μου τις βγάλει από το πόδι για να τις μασουλήσει!!!!:D:D
Λίγο? ΛΙΓΟ? Εμένα όταν θέλει βόλτα πχ κ δεν μπορώ αμέσως να την πάω με παίρνει από πίσω όπου πάω μέσα στο σπίτι, όχι κλαίγοντας, ΜΙΛΩΝΤΑΣ. Παίρνω όρκο παιδιά! Εκείνο το γουα-γουα-ααα που το κάνει με φουσκωμένα μάγουλα κ είναι σαν να μιλάει! Όταν όμως κάνει ζημιά... Με το "Τσίλιιιιιιιιι? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;;" Αργά αργά για να κόβει κίνηση πρώτα ξαπλώνει κ μετά γυρνά ανάσκελα κ καλά ότι θέλει χάδια...
Κ όσο για το νερό... Εμένα κάθεται κυρία στο μπάνιο, από το λάστιχο της αυλής το κυνηγάει να το δαγκώσει, στην βροχή μην της πει να βγει, ούτε να μπει στη θάλασσα...
Α και στην βόλτα κούει πιο εύκολα όταν είναι λυτή παρά όταν ειναι δεμένη. Εννοείται ότι με οδηγό κάνουμε βολτα, αλλά έχουμε κ μέρος με γκαζόν όπου παίζει με άλλα ζωάκια. Εχει μάθει από μικρή κ δν φεύγει από το γκαζόν! Κόβει κ γυρνάει στην άκρη του

Last edited:

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
45
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Προχθες πηγαμε τον Σπαικουλι να κανει το 3ο του εμβολιο!!!
Οταν ηρθε η σειρα μας να μπουμε εβγαινε ενα παληκαρι που κρατουσε ενα μικρουλι τρισχαριτωμενο!!Κοκονι μας ειπε ο κτηνιατρος οτι ειναι..Σκετη γλυκα 2 μηνων!!

Στα του Σπαικ μια χαρουλα τον βρηκε ο γιατρος.4 κιλα εχει γινει,μας ειπε για την αμπουλα που πρεπει να του βαζουμε καθε μηνα,για το περιλαιμιο σκαλιμπορ. Τον ζαλισα εγω με τις ερωτησεις και φυγαμε!!

Οποτε απο το ερχομενο σαββατο ειμαστε ετοιμοι για τις πρωτες μας 'κανονικες' βολτες!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Οταν ηρθε η σειρα μας να μπουμε εβγαινε ενα παληκαρι που κρατουσε ενα μικρουλι τρισχαριτωμενο!!Κοκονι μας ειπε ο κτηνιατρος οτι ειναι..Σκετη γλυκα 2 μηνων!!

Στα του Σπαικ μια χαρουλα τον βρηκε ο γιατρος.4 κιλα εχει γινει,μας ειπε για την αμπουλα που πρεπει να του βαζουμε καθε μηνα,για το περιλαιμιο σκαλιμπορ. Τον ζαλισα εγω με τις ερωτησεις και φυγαμε!!

Οποτε απο το ερχομενο σαββατο ειμαστε ετοιμοι για τις πρωτες μας 'κανονικες' βολτες!!!
αντε μπραβο!
Να κανονισουμε απο Σεπτεμβρη που θα μαζευτουμε σκυλοσυναντηση ομαδικη να κανετε και κοινωνικοποιηση στα μικρα σας...χρεωνουμε 5 ευρω την ωρα:p
γιατι φιλε ASFE κι εμεις Αθηνα μενουμε δυστηχως :( :p

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4

Οταν του φορεσεις το Scalibor καλυτερα να ειναι ημερα για να μπορεις να παρακολουθησεις τον σκυλο και να το βγαλεις σε περιπτωση που τον πειραξει.Εχει πειραξει και αλλα σκυλια οπως και το δικο μου οταν ηταν κουταβι.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Οταν του φορεσεις το Scalibor καλυτερα να ειναι ημερα για να μπορεις να παρακολουθησεις τον σκυλο και να το βγαλεις σε περιπτωση που τον πειραξει.Εχει πειραξει και αλλα σκυλια οπως και το δικο μου οταν ηταν κουταβι.
μη μου τον αγχωνετε!!! :p
πολυ σπανια τα πειραζει...κι αν παρουσιασει ερεθισμο, μην ανησυχησεις, βγαλτο, και απλα ζητα ενα αλλο "οικολογικο" ;)

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
45
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Scarlett ενα μικρουλη εχουμε βρε..Το λεω επειδη εγραψες αυτο
και κοινωνικοποιηση στα μικρα σας
:D

Ανυπομωνουμε παρα πολυ για σκυλοσυναντηση!!
Αλλα μολις δειτε την γλυκα του Σπαικ θα ξεχασετε τα 5 eur :p

RussellKind αστα μου το πε και ο γιατρος αυτο.Θα ειμαι σε επιφυλακη!!!!!:)
Και μολις δω φαγουρα η κοκκινιλα,τσουπ θα βγει αμεσα!!!
Σημερα θα παρουμε και autan για extra προστασια!:p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Scarlett ενα μικρουλη εχουμε βρε..Το λεω επειδη εγραψες αυτο

:D

Ανυπομωνουμε παρα πολυ για σκυλοσυναντηση!!
Αλλα μολις δειτε την γλυκα του Σπαικ θα ξεχασετε τα 5 eur :p

RussellKind αστα μου το πε και ο γιατρος αυτο.Θα ειμαι σε επιφυλακη!!!!!:)
Και μολις δω φαγουρα η κοκκινιλα,τσουπ θα βγει αμεσα!!!
Σημερα θα παρουμε και autan για extra προστασια!:p
το ξερω οτι εχετε ενα, απλα στη σκυλοσυναντηση μπορει να ερθουν κι αλλοι με κουταβι;)
oχι μονο τα 5 ευρω θα ξεχασουμε, αλλα θα σου τα πληρωσουμε εμεις για να τον ζουπηξουμε τον σπορο!!!!

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα

ASFE στον κ. Κονταδάκη ήσουν;;;
Χαχα, μικρός που ναι ο κόσμος!
Εγώ ήμουν το παληκάρι με το κοκόνι!:D
Μες στη ζωντάνια ο Σπάικ απόσο θυμάμαι:)

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
45
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Ναι στον Κωστα!!!!Ειμασταν συμμαθητες!!!

χαχαχα απιστευτο!!! Πολυ γλυκουλι το κοκονακι!!! φτου φτου!!

Σκαρλετ ποτε περιπου να υπολογιζουμε για την συναντηση? :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com

εσυ ξεκινα τις βολτες σας & stay tuned στα θεματα "εξορμησεις των μελων"....με το μαζεμα μας απο τις διακοπες, ολο και κατι θα κανονιστει:)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα

Σ' ευχαριστώ, κι ο δικός σου γλύκας και πολύ φάτσα!
Άρα μένεις Νότια. Όταν κάνει κι ο δικός μου τα εμβόλια να κανονίσουμε καμιά κοινή βόλτα!

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Απιστευτο χθες νομιζω οτι συναντησαμε και μεις τον Σπαικ να κηνυγαει το μπαλακι σε ενα παρκο στην περιοχη. Προσπαθουσε να μας καβαλησει και να μας δαγκωσει τα αυτια:grin:

Να σας ζησει ο μικρος...

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
45
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Απιστευτο χθες νομιζω οτι συναντησαμε και μεις τον Σπαικ να κηνυγαει το μπαλακι σε ενα παρκο στην περιοχη. Προσπαθουσε να μας καβαλησει και να μας δαγκωσει τα αυτια:grin:

Να σας ζησει ο μικρος...
χαχαχχα οχι βρε δεν ειμαστε εμεις.

Εμεις ειμαστε καλα παιδακια!!Εξαλλου τωρα καναμε το 3ο μας εμβολιο οπως εγραψα και πριν!!

Αληθεια σε ποια περιοχη εγινε αυτο?

υγ
η βραδινη βολτα πολυ ψυχοφθορα βρε Σκαρλετ!!Δεν βλεπεις τι μυριζει και τι τρωει...ουφ!!:p