Φίλε να τον χαίρεσαι, πολύ όμορφο! Να είναι καλότυχος. Νομίζω ότι στην ηλικία που είναι δεν κάνει να του δίνεις κόκκαλα από δέρμα (στην 3η φώτο), μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα στην σωστή ανάπτυξη των δοντιών στο μέλλον, προτίμησε παιχνίδια όπως είναι π.χ. τα kong ή τα nylabone for puppies. Επίσης, λάθος-σωστό, το σκυλάκι το έχει πάρει, έχει νόημα να υπάρχει αντιπαράθεση όσον αφορά τον εκτροφέα ή όχι; Συμβουλές ζήτησε και βοήθεια, εκτός από τον vasgial και την I.Kyveli που του επισήμαναν το θέμα με το πλέγμα στο μπαλκόνι, που ακριβώς τον βοηθάει η κριτική-ειρωνεία ως προς το θέμα της αγοράς από εκτροφέα; Το κατάλαβε και ο ίδιος άλλωστε το κομμάτι αυτό, βασικά πιστεύω ότι το γνώριζε το θέμα, και επέλεξε. Λάθος σίγουρα, αλλά αμφισβητεί κανείς ότι το χρηματικό, ειδικά τις δύσκολες μέρες που ζούμε, αποτελεί εμπόδιο-κριτήριο; Και το άλλο με το υφάκι, ούτε εμένα θα μου άρεσε, και να τον πληρώσω και να μου πουλάει και μούρη. Εντάξει,ξέρει 1000 πράγματα παραπάνω πάνω στην ράτσα του, έχει μοχθήσει για να δώσει αυτό το παραπάνω στην φυλή που εκτρέφει, αυτό του δίνει το δικαίωμα να πουλάει υφάκι και στυλάκι; Άσε δε που ένας σωστός επαγγελματίας δεν θα έπεφτε σε αυτό το επίπεδο!