Επιτέλους... σκύλος!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πιθανολογώ ότι θα έκρινες διαφορετικά τον εκτροφέα αν ζητούσε πάνω-κάτω το ποσόν που πλήρωσες τελικά για το κουτάβι σου.....

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
46
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Δεν ξερω που θελεις να καταληξεις (η μαλλον ξερω) αλλα ναι το οικονομικο ,ειδικα στις μερες που ζουμε τους τελευταιους μηνες,επαιξε ρολο.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
.....ας μην καθορίζεται όμως η κρίση μας για τους ανθρώπους με βάση την ....τσέπη μας.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Ο άνθρωπος μίλησε εκτός από οικονομικό...για το υφάκι...
Αρνείστε ότι παίζει να είχε?
Η το τεκμήριο της αθωότητας είναι πάντα υπέρ του εκτροφέα?

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
46
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Γιατι κοιταξα για αλλη ρατσα.

Σε 2 κτηνιατρους που τον πηγα μου ειπαν οτι για τα χρηματα που εδωσα,φαινεται εξαιρετικος.

Αν το χα παρει απο πετ shop παιζει να με ψαχνατε να με πλακωσετε ε?:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Σε 2 κτηνιατρους που τον πηγα μου ειπαν οτι για τα χρηματα που εδωσα,φαινεται εξαιρετικος.
Οτι πληρώνεις παίρνεις ένα πράγμα ε; :rolleyes:
ASFE άλλη πρέπει να είναι η δουλειά των κτηνιάτρων. Είτε από pet shop το έπαιρνες, είτε από κει που το πήρες, το ίδιο κακό έκανες.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
922
46
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Μαλλον έκανα κακή αρχή!!:(
Σε καμία περίπτωση δεν γράφτηκα στο Forum για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν….ίσα ίσα που πιστεύω πως θα μάθω ότι χρειάζεται για το καινούριο μέλος της οικογένειάς μου!
Μπορεί να ήταν λάθος η αγορά από ιδιώτη :(….αλλά πραγματικά φαινόταν άθρωπος που αγαπούσε τα σκυλάκια του και ξόδεψε αρκετή ώρα μαζί μας, για να μας μιλήσει για αυτά και για να δει σε τι ανθρώπους θα έδινε ένα από αυτά!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ! Καλλονός! Να σου ζήσει πολλά-πολλά χρόνια! :)

Υ.Γ. Το υπέροχο Μουφ το πήρα από καταφύγιο, όχι από ιδιώτη, ούτε από εκτροφέα. :)