γριφος συμφωνω ,αλλα αυτο ρε συ,παει κ αναλογα τον ιδιοκτητη....τον σκυλο...τα θελω του....
αυτη η βδομαδα παιδια ειναι χαλια!!!συνεχως γινεται κατι!!!!!εχθες λοιπον εγινε η αλλη στραβη κ "ψιλο"(ευτυχως)δαγκωσαμε εναν κυριο αλλοδαπο..τυφλα σουρωμενο,ζαντα,κοκκαλο,δεν εκανε απλα 8αρακια,περπατουσε στην προπαιδεια!!!!!
γενικα λοιπον κ πιο ειδικα αν αραξουμε καπου,το σκυλι εχει την ταση να διωχνει οτι ερχεται προς εμας,δεν θελει τιποτα κοντα...σε καποια φαση λοιπον,βλεπει εναν τυπο κ γαυγιζει...τον βλεπει κ ο τυπος κ αντι να φυγει,αρχιζει κ ερχεται προς τα εμας,μιλωντας αλβανικα!τραβαω τον κοπρο,συνεχιζει ο "την ειδα τσακ νορις" προς το μερος του σκυλου,ξανατραβαω σκυλο κ ερχεται ο παπαρας μπροστα στον σκυλο ακριβως,εγω εχω μεινει μαλακας,τον καρφωνει στα ματια φυσικα,ο σκυλος εχει βγαλει αφρους κ καθεται απο πανω του κ συνεχιζει να μιλαει αλβανικα κ να τσαμπουκαλευεται στο ζωο!!!!χαχαχα!!!!σουπερ!!!!!εντωμεταξυ ο κοπρος να κανει ντου προς τα μουτρα....ε ρε γαμω το λεω βραδυατικα....τον σταματω,το παιρνω πιο πισω....λεω θα φυγει ο μπερισα ,που θα παει...
ελα ντε που δεν εφυγε!!!!!!ξανα μανα προς τον σκυλο ,να μιλαει κ να λεει δικα του κ να κανει ψιλοντου στο σκυλι,ωσπου καποια στιγμη κανει την μαλακια κ κανει μια κινηση με τα χερια ε κ γινεται το τσακ!!!!!εκει την ακουσε κ πηγε λιγο πισω....ελα ντε που τον προλαβε (ευτυχως) στην ακρη στο χερι....εντομεταξυ χαμος στο μερος που ημουν!!!!απο το γαυγισμα ξεσηκωθηκαν ολοι,ηρθαν κατι αλλοι αλβανοι να τον μαζεψουν γιατι ειδαν τι γινοταν κ τον διωξαν,οι γιαγιαδες απο τα μπαλκονια κλασσικα με στελναν στον διαολο γιατι εδω δεν ειναι σκυλοπαρκινκ(παρακαλω!!!!!) λεγαν,ειδικα μια νομιζα θα παθει τιποτα απο τις φωνες!!!!
λοιπον,παει παρακατω ο τσακ,χαλαρωνουμε κ εμεις κ εκει που καθομαστε,μου λεει το φιλαρακι μου ,λαβ,προσεχε .....κ ο τυπος ξαναηρθε!!!!ο απιστευτος!!!!!ξαναμανα τα ιδια.....γαυγισματα,γριες,αλβανοι.....κ με κοιταει κ τι μου λεει δειχνοντας μου το χερι του....
"αιμα μου".....
ο αλλος εχει πεθανει στα γελια,τον πηραν παραπερα να του καθαρισουν την πληγη,θα τον πατουσε κ αυτοκινητο τον βλακα κ εγω σηκωθηκα κ εφυγα,πραγμα που τελικα επρεπε να κανω πιο νωρις....στεναχωρεθηκα λιγακι....