αυτο είναι πολύ καλό που βλέπουν τα σκυλάκια σου και κάνουν ωραία σχόλιαΚαι εγω εχω ακουσει αρκετα κουλα στην βολτα παρολο που συγκριτικα με αλλες περιοχες δεν
πετυχαινω και πολλους πεζους. Αυτο που θυμαμαι εντονα ειναι οτι ολοι περνανε τα σκυλια
μου για μπουλντογκ και οταν τους διορθωνω κλασσικοι Ελληναρες μα οχι μπουλντογκ ειναι,
μια κυρια οταν τα ειδε εβαλε τα κλαματα και με αγκαλιαζε και ηθελε να τα παει αυτη βολτα
γιατι θυμηθηκε το δικο της sharpei και το κλασσικο σταματανε αυτοκινητα και μου λενε,
να τα βγαλω μια φωτο γιατι θελει να παρει ενα τετοιο η ξαδερφη του μπαντζανακη της
αδερφης μου!
Τα σκυλια μου ιπποποταμακια???? Δεν καταλαβαινω που βρισκεις τις ομοιοτητες!!
Με ραγδαία εξέλιξη μάλιστα!I.Kyveli, ο παππούς μήπως έχει αλτσχάιμερ?
Χα χα χα χα χα χα!!!!!!! Προσκυναω! Απαιχτος ο παππους!I.Kyveli, ο παππούς μήπως έχει αλτσχάιμερ?
Οποιος κακό για τα Shar Pei πεί να μην του ξανασηκωθεί
Το αφτί εννοούσε βρε... Μα που παει το μυαλο σας!!!! Τσ... τσ... τσ...Παπαπαα πιπερι στο στομα!! Εκανες και ρημα!
Η ανθρώπινη μ@λ@κια είναι ανίκητη τελικά! Οσον αφορά τα παιδιά του τύπου... τι να πώ... Μήπως τους καλλιεργεί ο ίδιος φοβίες του στύλ "Αν δεν φατε το φαί σας θα σας ταίσω στον σκύλο" και λοιπες αηδίες... Το κανει πολύς κόσμος τελικά. Γι'αυτ'ο υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που κάνουν σαν υστερικοί μόλις δουνε σκύλο...Από χαζά και κουλά έχω κι εγώ πολλά όσον αφορά τη βόλτα, άκουσα τη συμβουλή κάποιου από εδώ μέσα και πλέον δεν απαντάω καν.
\εμενα με σταματησε ενας τυπος την κυριακη και μου λεει
φιλε απο που το εχεις παρει το σαρπει
δεν ειναι σαρπει του λεω τσοου τσοου ειναι
τι λες ρε φιλε μου λεει θα μου πεις εμενα τι ειναι
ναι ναι του λεω σαρπει ειναι μπερδευτικα
ε βεβαια μπερδευτικες λεει και φευγει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
την ομοιότητα που την είδα ??? θα καταλάβουν τις διαφορες αχαχα\
Αχα χα εσενα σου λενε οτι ειναι sharpei και εμενα μου λενε μερικοι οτι ειναι chow chow!
Και οταν τους εξηγεις την διαφορα δεν την καταλαβαινουν καν!