Θελω να το πω καπου ...
Το πρωι εβαλα τα λουρακι στις κοκονες να τις βγαλω εξω ,ανοιγω τη πορτα,θυμαμαι να παρω τα γυαλια ηλιου ,νομιζω οτι κλεινω την εξωπορτα αλλα εμεινε λιγο ανοιχτη κ βγαινουν εξω τα κοπροσκυλα ,το αντιλαμβανομαι σχεδον αμεσως ,ειχαν ηδη κατεβει τα σκαλια (μενω 2ο οροφο) ,τα κατεβαινω κ γω και τι βλεπω??? Μια γρια της πολυκατοικιας τους ανοιγει τη πορτα να βγουν εξω και μου χαμογελαει !!!!! ΕΕΕ ρεεε ΘΕΕ μουυυ δε παει καλα ο κοσμος ! Παταω μια φωνη ,κοκαλωνουν στο πεζοδρομιο κ τις μαζευω...(ευτυχως εχω παρει τη γκαριδοφωνη της μανας μου).
Τι νομιζε οτι εβαλαν τα λουρακια να πανε μονα τους βολτα? Τι να πω? Και η γρια δεν εβγαινε απο τη πολυκατοικια ,μολις ειχε μπει...
Ποσο την κοβει δηλαδη ! Και μου χαμογελασε σα να μου εκανε εξυπηρετηση !
Τωρα στη βολτα,οταν μου μιλανε καλοπροαιρετα δε με πειραζει οτι κ να μου πουν,οτι μαργαριταρι κ να πεταξουν...αμα ομως λενε εξυπναδες ή κανουν κινησεις προς τα σκυλακια μου ,ειμαι ετοιμη για φασαρια...μια φορα εδωσα και φαπα σε εναν ετσι πως περασε απο διπλα μου γιατι ειπε το μωρο μου πατσαβουρα !!! (που καθομαι εγω η μανουλα και το χτενιζω 10 φορες τη μερα !!χαχαχα
)
Δε μπορω την αγενεια...απορω μερικοι που βρισκουν το θρασος και μιλανε ετσι σε αγνωστους ...