Ενοχλήσεις στη βόλτα;


Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εχουμε παρκάρει στο Athens metro mall (στον Άγιο Δημήτριο), κανονικά στο υπόγειο. Παίρνουμε το ασανσέρ για το ισόγειο (και δε βλέπουμε εν τω μεταξυ πουθενά κάποιο σκυλοαπαγορευτικό). Βγαίνουμε, περνάμε ανάμεσα από τον κόσμο, ο Ρας ΚΥΡΙΟΣ και να σου ένα παιδάκι: Μαμά μαμά! 'Κυλάκι! κι η μαμά με ένα ξινισμένο ύφος γυρνάει και μου λέι "Απαγορεύονται εδώ μέσα". Της απάντησα όσο πιό κόσμια μπορούσα, γιατί το παιδάκι της δε μου εφταιγε τίποτα (αλλά με βλέμμα που σκοτώνει) «Ερχόμαστε από το υπόγειο και πουθενά στη διαδρομή δεν είδα απαγόρευση». Και κάνας δυό σεκιουριτάδες που μας είδαν και πάλι δεν έβγαλαν άχνα. Επειδή είναι ιδιωτικός ο χώρος, ξέρει κανείς αν όντως απαγορεύονται τα σκυλιά, οπότε έκανα πατάτα ή ηταν απλά ξινή η "μαμά"?
 


dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
και ναι ειμαι το μοναδικο ατομο που κοροιδευουν τον σκυλο για το ονομα του...
-κοπελια πως λενε το σκυλι ..?
-πάπι..
_πώς μπαμπη..?
:mad::mad:
και εκεινη ειναι η στιγμη που ειρωνευομαι και λεω ναι απο το χαραλαμπος αλλα επειδη ειναι μεγαλο το εκανα παπι..ειναι τραγικο διοτι το ιδιο ατομο μετα απο αυτεην την συζητηση ειπε πως ο σκυλος μου ειναι σαν αγγελαδα...!τελικα υπαρχουν πολλοι χαζοι .!!! Απλα υπομονη !!!
 






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Δεν ήταν ενόχληση απλό περιστατικό.
Πάω με τον Τζιμάκο σε περιφραγμένο οικόπεδο. Εκείνη την ώρα έφευγε ένα παιδί με το πιτ μπουλ του. Πιάνουμε την κουβέντα, μην τον βγάλεις ακόμα από το αυτοκίνητο μου λέει, να φύγω πρώτα. Κανένα πρόβλημα του λέω και περίμενα. Ο Τζιμάκος τον είχε δει από μέσα και ωρυόταν. Το ίδιο και ο πιτμπουλάκος. (παρεπιπτόντως μεγάλη η ρετσινιά για τα πιτ μπουλ, αισθάνθηκα άσχημα όταν μου είπε το παιδί αυτό ότι τον πάω όταν δεν έχει άλλους γιατί δεν θέλω να τους τρομάζω...) τέλως πάντων ανοίγω το αυτοκίνητο και πετάγεται έξω ο βελζεβούλ πριν προλάβω να τον αρπάξω..κάνω μια βουτιά σε μία ύστατη προσπάθεια να τον σταματήσω, τρώω τρομερή τούμπα και σωριάζομαι όπως ο τύπος στην ιστορία της Βαγγέλως και κλείνω τα μάτια για να μην δω dogfight..ο Τζιμάκος όμως για άλλη μια φορά με εξέπληξε και αντί να τρέξει στον σκύλο έτρεξε στο οικόπεδο και ούτε γάτα ούτε ζημια...
 


Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Ε,δεν αντισταθηκα και ειπα να μοιραστω κι εγω τον πονο της μανας!Για οσους δεν ξερουν,ο gucci μου ειναι ενα πινσερακι...Αυτα που μας λενε/ρωτανε συνηθως ειναι(τα πρωτα κυριως απο γιαγιαδες):1)Αχ καλε,τι αδυνατουλης που ειναι!!!Γιατι ετσι????Και ακολουθει η απαντηση...ειμαστε φαγανοι ολοι στο σπιτι και δε προλαβαινει να φαει!*demonio*2)Ποσο μηνων ειναι????5 χρονων!(ΣΟΚ!) και νταξει το τελευταιο που δεν ειναι και τοσο αστειο/ευχαριστο οσο τα αλλα...(αυτο σηνυθως απο κατι χαζα λυκειοπαιδα)αχαχχχαχαχαχχαχαχα κοιτα ρε μ@λ@κ@ ενα ντοπερμαν που μπηκε στο πλυσιμο!!!!:dohh: Νταξει τωρα τα κλασσικα δαγκωνει και τα σχετικα δε τα αναφερω...Μια φορα ομως ειχαν ερθει κατι αξιολατρευτα κοριτσακια να τον χαιδεψουν....και ακολουθει ο εξης διαλογος(κρατηθειτε γιατι εχει γελιο εδω)
-Πως τον λενε?
-Gucci
-AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!GOODY'S!Τι τελειο ονομα!goody!!!goody!!!μα γιατι δεν ακουει το ονομα του????Ειναι καλα??? Ε,τωρα εδω τι να πεις!Γελαγα μονη μου στο δρομο ενα τεταρτο!;)
 






antonis6

Active Member
1 Δεκεμβρίου 2012
31
0
Thessaloniki
Μόλις γύρισα απο δραματική βόλτα με την Arya.

Αρκετά συχνά πηγαίνουμε βόλτα στη μαρίνα του εοτ στην αρετσού της Καλαμαριάς, οπου έχει χώρο και πράσινο για παιχνίδι, τρέξιμο κλπ. Εννίοτε και ειδικά οταν εχει καλή μέρα συναντάμε κι άλλα σκυλάκια και παίζουν όλα μαζί.

Σήμερα λοιπόν, ενώ πάνε όλα καλά σκάει μύτη μια κυρία με ενα θηλυκό pitbull και πλησιάζει. Με το που κάνουν να το πλησιάσουν τα άλλα σκυλιά, σηκώνει τρίχα το pitbull και αρχιζει τα γρυλίσματα. Πετάγεται λοιπόν μια διάνοια απο παραδίπλα και λέει στην κυρία "κάνει έτσι γιατί το έχεις δεμένο, λύσ' το να παίξουνε". Σε αυτή τη φάση εγώ και μια ακόμα βάζουμε τα σκυλιά στο λουρί και αρχίζουμε να φεύγουμε αδιάφορα. Έλα όμως που το γ@μημένο το pitbull με το που είναι λυτό ορμάει καρφί στην Arya [η οποια να σημειώσω είναι μικρόσωμη γυρω στα 5 κιλά και κουτάβι] και πάει να την αρπάξει! Ευτυχώς που την έιχα στο λουρί και πριν τη δαγκώσει πρόλαβα και την τράβηξα! Η σκηνή που διαδραματίστηκε μετά είναι η εξής: :-({|= Η Arya στον αέρα να την φέρνω βόλτες γύρω μου γιατί το άλλο έχει λυσσάξει και ορμάει δαγκώνοντας στον αέρα, παράλληλα να ρίχνω κλωτσιές στο pitbull το οποίο υποχωρεί κάθε φορά αλλά στο δευτερόλεπτο επιτείθεται πάλι, να φωνάζω την ιδιοκτήτρια να το μαζέψει και αυτή να κάθεται η κ@ριόλα απαθής και να μ λέει "Δε μπορώ, εξ' άλλου έχει θέμα με τα μικρά και τους ορμάει πάντα" :?

'Ελα μου?:mad::mad: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΥΝΕΙΣ ΜΩΡΗ????:mad::mad: Τέσπα με τα πολλά [και τις κλωτσιές] σταμάτησε να ορμάει και φύγαμε, ευτυχώς χωρίς να έχει τραυματιστεί η μικρή.

Και βασικά ξέρω οτι δεν έφταιγε το pitbull, και τις κλωτσιές έπρεπε να τις έχει φάει η ιδιοκτήτρια και όχι ο σκύλος, αλλα κάπως έπρεπε να προφυλάξω το δικό μου!
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.637
7.093
Μμμ.. και τη ζαχάρωνα πάντα τη μαρίνα να πάω βόλτα τον δικό μου, δε μ'αρέσουν τώρα οι γείτονές σας...
 




antonis6

Active Member
1 Δεκεμβρίου 2012
31
0
Thessaloniki
Γενικά έιναι μιά χαρά και ήσυχα. Σπάνια θα έχει πολλούς σκύλους μαζεμένους [μόνο όταν έχει καλό καιρό και ώρες 12:00-14:00] και δεν ενοχλείται κανείς. Αλλά ναι, οι συγκεκριμένοι γείτονες δεν μ' αρέσουν ούτε και μένα! Δεν ξέρω και αν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό...
 




Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εμεις χτες το απογευμα ειχαμε ενα ασχημο περιστατικο,με ενα θηλυκο κουταβι τζακ ρασελ!!!

Το κουταβι το ειχε με flexi ενας νεαρος, και καποια στιγμη δεν το κρατησε καλα και ηρθε γαβγιζοντας τρελλα προς το Ροκυ που ήδη το γαβγιζε κι αυτος! Προσπαθωντας να τον απομακρυνω,το τζακ δεν υποχωρουσε,οποτε ορμαει ο Ροκυ το καβαλαει και του εριξε μια δαγκωνια!!!
Τραβαω αποτομα το πνιχτη και τον ακινητοποιω,ενω το κουταβι ετρεχε εντρομο στην αγκαλια του αφεντικου της!!!
Σοκαριστηκα γιατι φοβηθηκα μην εκανε καμμια ζημια ο κανιβαλος μου στο σκυλακι:confused:,και αφου με διαβεβαιωσε το παιδι ότι ήταν ενταξει,φυγαμε! Το τι κατσαδα του εριξα του δικου μου δε περιγραφεται!!:mad:
Ειδα κι επαθα για να ηρεμησω μετα!!! Αυτη η κυριαρχια του πια με κανει εξαλλη ωρες ωρες!!!:mad:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.734
19.995
Ποιά κυριαρχία του βρε Βιβή μου;
Και γιατί τον μάλλωσες;
Αφού τον ξέρεις ότι είναι τέτοιος, πρέπει τον νου σου να τον έχεις από την αρχή, στο πως θα ακινητοποιήσεις τον δικό σου σκύλο. Οχι πως θα διώξεις το άλλο.
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μα εγω τον τραβουσα στην αντιθετη κατευθυνση για να φυγουμε,αλλά το παιδι που κρατουσε το κουταβι,του ξεφυγε και ηρθε τρεχοντας προς το μερος μας...
Σε κλασματα δευτερολεπτου γινανε ολα,και του το ειπα του νεαρου να το κρατησει,αλλά αυτος δεν...
Του εφυγε απο το φλεξι το σκυλι και ηρθε τρεχοντας προς εμας!!!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.734
19.995
Νομίζω, χωρίς να σας έχω δει από κοντά, ότι πρέπει να εστιάζεις μόνο, στο τι κάνεις εσύ. Προφανώς, όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένα από αυτά που διαβάζω και γράφεις, το τράβηγμα την επίμαχη στιγμή προς την αντίθετη κατεύθυνση, δεν πιάνει. Πρέπει να βρεις άλλους τρόπους, πιο αποδοτικούς. Δεν ξέρω ποιούς. Ισως θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον εκπαιδευτή. Εγώ πχ, από την ώρα που θα τον δω να λοκάρει κάπου, μπαίνω μπροστά του αρχικώς, να έχει όσο λιγότερη οπτική επαφή γίνεται. Τον βάζω ήρεμα στο κάτσε και προσπαθώ να τον "καθηλώσω" εκεί, μέχρι να περάσει το αντικείμενο του πόθου του. Και τον κρατάω από το περιλαίμιο και από το σαμαράκι του, που φοράει πλέον μόνιμα στις βόλτες, μόνο και μόνο για να μπορώ να τον κρατάω πιο σταθερά. Μέχρι στιγμής, είμαστε ok. Εσύ όμως, γράφεις συνεχώς για τέτοια περιστατικά. Και κάποια στιγμή, κάποιο κακό θα γίνει. Αφού λοιπόν, τον σκύλο σου τον ξέρεις ότι είναι έτσι, για μένα, όταν θα γίνει το κακό, θα είσαι φάουλ εσύ. Δούλεψέ το από τώρα. Από χθες...
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Εγώ πάλι αν έρθει σκυλάκι τρέχοντας προς την μεριά του Τζίμη και δαγκωθεί δεν θεωρώ ότι φταίω εγώ που τον έχω στο λουρί και δίπλα μου.
 


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
Εγώ πχ, από την ώρα που θα τον δω να λοκάρει κάπου, μπαίνω μπροστά του αρχικώς, να έχει όσο λιγότερη οπτική επαφή γίνεται. Τον βάζω ήρεμα στο κάτσε και προσπαθώ να τον "καθηλώσω" εκεί, μέχρι να περάσει το αντικείμενο του πόθου του.
κι εμενα μου πήρε χρόνο να το αφομοιώσω αυτό που ακούγεται τόσο απλό!!!


αλλα είναι μονόδρομος
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78