Ενοχλήσεις στη βόλτα;


Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Να μάθεις να μην ανοίγεις το στόμα σου και να μην πιάνεις κουβέντα, όταν είσαι έξω με σκύλο :p
H αλήθεια είναι ότι το κάνω αυτό που λες, αλλά και να μην το κάνω πάλι ακούω διάφορα!!!!!!!!
 








Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Eχω ενα καλο:

Πριν απο κανα μηνα βγαζει η γυναικα μου τη lovey για χεσιμοκατουρημα. Η Lovey μυριζει τον κορμο μιας ελιας η οποια βρισκεται μπροστα απο μια μονοκατοικια. Δεν τα κανει εκει, απλώς μυριζε το χωμα της ελιας. Την βλέπει ενας απο το μπαλκονι και λεει με υφος στη γυναικα μου "παρε το σκυλο απο δω, την ελια τη φροντιζω - το πεζοδομιο ειναι ιδιωτικο, την ελια τη φροντιζω για να βαζω το αμαξι μου απο κατω...(!)" (Ετσι ακριβως της τα ειπε. Δεν προσθετω ουτε αφαιρω κατι).
Εγινε ο σχετικος διάλογος που γινεται συνηθως σ' αυτες τις περιπτωσεις μεταξυ τους και η γυναικα μου εφυγε.

Μου λεει το περιστατικο και υστερα απο κανα μηνα με το που βγαινουμε απο το σπιτι τσουπ! απ' εξω ο τυπος να συνομιλει με μια γυναικα. Και μου λεει η γυναικα μου "που θα την παμε να τα κανει;" Και της απανταω δυνατα να τ' ακουσει ο μυστηριος "εδω πιο κατω εχει μια ωραια ελιτσα."

Για κατι τετοια ζω. :cool:
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Η τελευταία ιστορία της Κυβέλης μου θύμισε ένα σκηνικό πριν από ένα μήνα περίπου.
Περπατάμε με το Σάντσο στο πεζοδρόμιο και βλέπω μια κυρία κάποιας ηλικίας με φουσκωτό κομοδινί μαλλί και καμιλό παλτό να πλησιάζει. Επειδή στενεύει λίγο το πεζοδρόμιο μπροστά μου, αποφασίζω να το παίξω πολύ ευγενική και να κάνω στην άκρη να περάσει σε περίπτωση που φοβάται. Έχω σταθεί λοιπόν και περιμένω να περάσει και καθώς φτάνει μπροστά μου χωρίς να πει τίποτα σηκώνει λίγο το χέρι της και τινάζει τα δάκτυλα προς τα έξω με ύφος εξαφανίσου-εσύ και-το-βρωμερό-πλάσμα-αμέσως.
Ξαφνιάστηκα τόσο πολύ που το μόνο που κατάφερα να πω ήταν ένα 'δεν πάτε καλά'. Ελικρινά, δε μου έχει ποτέ συμπεριφερθεί κανένας έτσι στη ζωή μου. Και γμτ δεν είμαι ετοιμόλογη. Μου πήρε πέντε λεπτά τουλάχιστον να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη. Μου ήρθε να στρίψω για να της πω αυτό που έπρεπε: άι μαρή μαντάμ Σουσού απο δώ! έτσι έδιωχνες και τα γίδια στη στάνη που μεγάλωσες.. ή κάτι τέτοιο αλλά δε μου φταίνε σε τίποτα οι τσοπάνηδες. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν υπάρχει πιο γελοίο και ανυπόφορο πράγμα στον κόσμο από την αρχοντοχωριατιά.

Α! Καλή χρονιά!
:)
 


fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Κι εμας για πρωτη φορα πριν δυο εβδομαδες σταματει τυπος γυρω στα 50 με το αμαξι ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ επανω και μου λεει:απαγορευεται ο σκυλος στο παρκο,εχει και ταμπελα,σεβασου τα παιδακια που παιζουν,και του λεω θελοντας να ανοιξω συζητηση για γελιο,γιατι τι κανει ο σκυλος;;;και εφυγε :(:(:(

καλη χρονια σε ολους!!!
 


MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εγω παλι καλο εχω να πω. Δεν αφορα αμεσα εμενα αλλα ημουν μπροστα και που εκανε τεραστια εντυπωση!
Ημουν στο καταφυγιο ''Μπαφι'' στην Παρνηθα εχθες και ειχε αρκετο κοσμο και πολλες οικογενειες με παιδακια.

Καποια στιγμη ερχεται μια οικογενεια τετραμελης με ενα Αγιου Βερναρδου 2 ετων. Ενα υπεροχο σκυλι ομολογουμενως και απο αποψη ομορφιας αλλα και απο χαρακτηρα, ηταν απιστευτα ισορροπημενος και κοινωνικος, καθολου αγαρμπος και πολυ καλος και προσεκτικος με τα παιδια!

Αυτο που εγινε μου εκανε απιστευτη εντυπωση και γι'αυτο το γραφω.

Οσα παιδακια ηταν εκει σχεδον ολα ηξεραν τι σκυλι ειναι, δεν φοβηθηκαν ουτε στιγμη, πλησιασαν ολα να το χαιδεψουν και να το βγαλουν φωτογραφια και το κυριοτερο οι γονεις τους ηταν ολοι θετικοι, κανεις δεν επαθε υστερια ολοι τον καλοκοιτουσαν και τον θαυμαζαν και εξηγουσαν στα παιδια τους τι κανει αυτος ο σκυλος.


Μια απιστευτη εικονα που μου εδωσε την ελπιδα οτι δεν πανε ολα στραβα σε αυτη τη χωρα και οτι οι επομενες γεννιες ισως αλλαξουν πολλα στην κυνοφιλια αυτης της χωρας!
 


marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ένα τέτοιο υπέροχο σκηνικό μου χε τύχει όταν έμενα Χολαργό ακόμα. Μια ολόκληρη οικογένεια (μαμά, μπαμπάς, γιαγιά και μάλλον θείος) μας είχε κυριολεκτικά "βουτήξει" κατά τη βόλτα μας με τη Λήδα και με είχαν παρακαλέσει αν γίνεται να περιμένουμε για να εξοικιωθεί το παιδάκι τους με τα σκυλάκια που ήταν λίγο διστακτικό. Το τι χαρές της έκαναν δε λέγεται. Μακάρι σιγά σιγά κάτι να αλλάξει σε επίπεδο κυνοφιλίας στη χώρα μας...Σιγά σιγά.
 


ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Ουτε καποιος ουτε καποια μας ενοχλησαν χθες στην βραδινη μας βολτα!! (Συνηθως βγαινουμε νωριτερα αλλα χθες ετυχε να καυθστερησουμε)

Τετοια θολουρα και βρωμα στην ατμοσφαιρα δεν ειχαμε ξαναδει..Τσουξιμο στα ματια και επιστροφη νωριτερα σπιτι!!!

Αραγε αυτη η ατμοσφαιρα μηπως επιβαρυνει χειροτερα τα μωρα μας απο οτι εμας??!?
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Περπατάω με Έλβις και περνάνε από δίπλα μου μπαμπάς με πολύ μικρό αγοράκι..Φωνάζει το αγοράκι, σκυλάκιιιι, σκυλάκιιιιιιι, ο Έλβις τον κοιτάζει χαρωπός και προσπερνάμε. Ακούω το αγοράκι που λέει στον μπαμπά του, εγώ μπαμπά δεν τα φοβάμαι τα σκυλάκια! Και του απαντάει ο ελληνάρας, τα σκυλάκια καλά κάνεις και δεν τα φοβάσαι αλλά όχι να μην φοβάσαι και τα θηρία!!!!!
 


νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
:) Μα και εσυ τι θέλεις να βγάζεις το άγριο θηρίο βόλτα κοντά σε αθώους περαστικούς :)

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
 


Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Κυριακή πρωί είμαι με τον Lupus σε έναν περιφραγμένο χώρο και παίζουμε με το μπαλάκι. Περνάει μια γιαγιά και μου λέει "Καλά σ'αρέσει αυτό τώρα? Δεν πας να πιεις κανάν καφέ?" :dohh:
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Κυριακή πρωί είμαι με τον Lupus σε έναν περιφραγμένο χώρο και παίζουμε με το μπαλάκι. Περνάει μια γιαγιά και μου λέει "Καλά σ'αρέσει αυτό τώρα? Δεν πας να πιεις κανάν καφέ?" :dohh:
Χαχαχαχααααααααα πες της έλα γιαγιά να κάνουμε δαγκώματα! :D
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εμεις χτες το απογευμα κι ενω επιστρεφαμε,απο μακρυα φανηκε ενα μαλτεζακι και φυσικα ο Ροκυ το γαβγιζε!!!
Ενας παπους βλεποντας τον να γαβγιζει μου λεει:
Να του φορεσεις φιμωτρο για να μη μπορει να γαβγιζει!!!
Μα το φιμωτρο ειναι γαι να μη δαγκωνουν οχι για για να μη γαβγιζουν!
Τιποτα ο παπους να επιμενει οτι ειναι για να μη γαβγιζουν!!:rolleyes:
Αφου ειδα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να τον πεισω εφυγα χωρις δευτερη κουβεντα!!!


Ενα αλλο αστειο περιστατικο πριν δυο μερες,ηταν οτι συναντησαμε σε κηπο πολυκατοικιας δυο γατες να ζευγαρωνουν!!!
Ο Ροκυ σταματαει κατεβαζει τη κεφαλα σε σταση επιθεσης αλλά καθοταν ακινητος και τις κοιτουσε!!!
Απο την αλλη οι γατες,χωρις να χαλασουν τη σταση ζευγαρωματος,κοιτουσαν έντρομες το Ροκυ!!! Περασε ενα λεπτο περιπου να κοιταζονται,οποτε ο Ροκυ έλυσε τη σιωπη με γαβγισμα και οι γατες το βαλανε στα ποδια!!!
Αχ βρε Ροκυ τους εκοψες πανω στο καλυτερο!!!:p:D
 


AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Η πιο συνηθισμένη ενόχληση:
"Πνίχτη να της βάλεις, μόνο έτσι θα καταλάβει ποιός είναι ο αρχηγός..!!"

Η πιο πρόσφατη ενόχληση :
Κάθε πρωί γυρνώντας από την βόλτα μας, πετυχαίνω κυρία μεγάλης ηλικίας με μικρόσωμο σκυλάκι, το οποίο συνήθως το έχει αγκαλιά., δεν έχει τύχει να περάσουμε δίπλα - δίπλα ποτέ, όμως..
Πριν λίγες μέρες βγάζοντας την Άλμπα, την πετυχαίνω ακριβώς κάτω από το σπίτι μου, μόλις βγαίνω από την εξώπορτα.Ο σκύλος της να γαβγίζει σαν τρελλός, να την τραβάει κ αυτή να τον κρύβει με την ομπρέλα..:confused:μου λέει "Πάρτο κοπέλα μου από εδώ το σκυλί σου!!!"
λέω "Ορίστε, πως είπατε..;;;"
μου λέει "Δεν καταλαβαίνεις..;;; θέλω να περάσω..πάρτο κ κατέβα στην άσφαλτο να περάσεις..!!!" με ύφος, φυσικά..
της λέω "Λυπάμαι, αλλά θέλω να πάω από το πεζοδρόμιο..θα περιμένετε εσείς να περάσω ή να περιμένω εγώ..;;;" έχοντας πάρει το πιο γλυκο-ειρωνικό μου ύφος..
αρχίζει να μονολογεί, πως η νεολαία έχει ξεφύγει κ έχει θράσσος..κ αν είναι δυνατόν...κ βγάζουν τα θηρία έξω κ έχουν κ απαιτήσεις κ τέτοια..
Ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή..
Την επόμενη μέρα την πέτυχα πάλι, είδε από μακρυά ότι έρχεται σκύλος (δεν πρέπει να με κατάλαβε), πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, μπήκε μέσα από την πυλωτή μιας πολυκατοικίας =D> κ έλεγε στον σκύλο της , ο οποίος φυσικά είχε λυσσάξει.."Είναι καλό σκυλάκι..δεν σε πειράζει.."

Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα κάνουν υστερικά τα μικρόσωμα σκυλάκια..

Η πιο εκνευριστική ενόχληση:

Καλοκαίρι, κάνω βόλτα με την Άλμπα στο δάσος της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, είναι στο λουρί κ περπατάμε.. Βλέπω από μακρυά ένα Γ.Π. (ελεύθερο φυσικά..)να μας κοιτάει, να κοκκαλώνει κ μετά να τρέχει καταπάνω μας..
Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα, μέχρι να δω τον ιδιοκτήτη του να τρέχει έντρομος να τον πιάσει κ να του φωνάζει να γυρίσει πίσω..
Μου φωνάζει από μακρυά.."πες μου ότι δεν είναι αρσενικός..!!!"
του λέω πως δεν είναι..κ χαλαρώνει..
φτάνουμε κοντά κ μου εξηγεί πως ο σκύλος του έχει θέμα με τα αρσενικά..κ αρπάζεται..κ γι'αυτό έτρεχε..
κ ρωτάω.."Οκ, κ γιατί τον έχεις ελέυθερο;;"
μου λέει "Για να τρέχει, μωρέ λίγο.."
κ του λέω.."Ναι, αλλά τελικά..τρέχεις εσύ.."ζώοο..!!!-αυτό το σκέφτηκα..δεν το είπα..
με τα πολλά λίγες μέρες μετά , τον ξαναπέτυχα ακριβώς την στιγμή που ο σκύλος του την έπεσε σε ένα αρσενικό που πέρναγε σε απόσταση 10 μέτρων περίπου , με λουρί..
ευτυχώς δεν έπαθε κάτι..
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Δεν το λες ακριβώς ενόχληση αυτό που θα περιγράψω αλλά κάπου πρέπει να το βάλω.
Σήμερα πήγαμε μια βόλτα στο βουνό στην επιστροφή σταματήσαμε σε μια λίμνούλα, είχε πολύ κόσμο οικογενειούλες, παιδάκια και δυο αδέσποτα. Κανένα δεν έκανε φασαρία αλλά ο ένας πήγαινε γυρεύοντας. Γυρόφερνε το Σάντσο - εγώ προσπαθούσα να το παίξω κουλ για να μη δημιουργήσω άθελα μου θέμα - ήταν στητός, δεν κουνούσε ουρά, προσπαθούσε να βάλει το κεφάλι στην πλάτη κλπ. Σε κάποια στιγμή - είμασταν σε ένα μονοπάτι ας το πούμε κάπως στενό, γρύλισε οπότε κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να απομακρυνθούμε. Ο αδέσποτος, όμως, ήρθε και κάθισε στη μέση σαν επίτηδες να κόβει το δρόμο. Για να προχωρήσουμε έπρεπε να τον παρακάμψουμε. Σκέφτηκα αυτό που λένε ότι αν δεν μετακινηθεί του δίνεις την αίσθηση ότι έχει το πάνω χέρι και απλώς στάθηκα και του είπα 'κουνήσου' ΄'φύγε' κλπ. Αυτός εκεί. Μας κοιτούσε με μισό μάτι. Είχα λίγο φοβηθεί για να είμαι ειλικρινής. Πάλι καλά που ο Σάντσο σε μεγάλα αρσενικά από φόβο δε δίνει καμία σημασία. Τον ακούμπησα λοιπόν με το γόνατο έτσι για να κουνηθεί και προχώρησε. Και μετά από πέντε μέτρα, έκανε πάλι το ίδιο. Και τον ξαναέσπρωξα. Η άλλη επιλογή θα ήταν να τον προσπεράσω και να τον έχω πίσω μου στο μονοπάτι που δεν πολυήθελα γιατί έτσι θα ήταν εκτεθειμένος ο Σάντσο.

Μετά βγήκαμε σε ένα άνοιγμα επιταχύναμε και όλα καλά.
Αναρωτιέμαι όμως αν αυτό που έκανα ήταν σωστό ή βλακεία. Θα ήταν καλύτερα να είχα 'υποχωρήσει'; Πολύ θα με βοηθούσε κάποιος με περισσότερη πείρα στη σκυλίσια συμπεριφορά, μου έλεγε μια γνώμη.
 


jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα για αυτό θα τα γράψω όλα μαζεμένα εδώ!!

Αρχικά να να πω για την βόλτα στο εμπορικό πάρκο στα σπάτα που είναι οτι πρέπει για να πάρει κανεις τον σκύλο του μαζί κάτσαμε και για καφέ μέσα σε καφετέρια με τον σκύλο και σε 2-3 μαγαζιά!

Στο μερος υπάρχουν 2-3 αδέσποτα ήρεμα και φιλικά!

Κατά την διάρκεια της βόλτας μας ''την έπεσαν'' πολλά παιδάκια να χαιδέψουν την μικρή, που τα περισσοτερα την τρόμαζαν έτσι που τρέχαν κατα πάνω της.....

Μας αποκάλεσαν γκέκα, τσιουάουα, λουκάνικο, κοκκόνι και όλοι μα όλοι μας περνάνε για κουτάβι!

Ελπίζω να εχει καποιος την ιδέα να ανοιξει πετ-σοπ και σκυλοπάρκο εκεί θα είναι ιδανικά!


Μετά πήγαμε στο σκυλοπάρκο χολαργού οπου παίξαμε με εναν πανέμορφο σκυλάκο!

Να πω οτι το παρκο Χολαργού παει απο το κακο στο χειρότερο απο σκουπίδια και σκ@τ@ σκύλων. Το μονο καθαρο μέρος είναι η περιφραγμένη εκτάση του σκυλοπάρκου.....
Ντροπή να λερώνουμε όλο το πάρκο.....
 


KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν μας ενόχλησε κανείς στην βόλτα εκτός βέβαια απο την κλασική ερώτηση δαγκώνει όταν παιρνάνε απο δίπλα μας....
αυτο που με ενοχλεί είναι η μεταχείρηση απο όσους έχουν σκυλιά στην περιοχή μου αλλά και πιό μακριά όταν παίρνω το λεοφωρείο για την σχολή μου.μιλάμε είναι όλα παρατημένα και τα περισσότερα δεμένα και κοιτάζουν έξω θλιμμένα,πραγματικά δεν έχουν αισθήματα αυτοί οι άνθρωποι μα ούτε μία βόλτα δεν ασχολούνται να τα κάνουν?

δύο παραδείγματα

ένα περιστατικό ενώς σκυλιού πρίν απο λίγο που βγήκαμε βόλτα στον πάνω δρόμο που δεν το συνηθίζω γιατί το πεζοδρόμιο είναι κάπως στενό,δεν έχει να δείς κάτι και φοβάμαι μην κάνει καμία επίθεση απο μάντρα κάνενα και φοβηθεί η μπέλα και πεταχτεί στον δρόμο έτσι απο το πουθενά.τέλος πάντων είδαμε ένα τσοπανόσκυλο με φάτσα γκόλντεν ρετρίβερ εκτός αν έτσι μοιάζουν κουτάβια αυτά ,πολύ όμορφο και γλυκό αλλά μόνο του σε μία μεγάλη έκταση μέν αλλά εκείνο φοβισμένο.ήρθε κοντά μας στο πορτόνι και μας έγλυφε ,η μπέλα χαλαρή αλλά μόλις είδε στο πάτωμα την τροφή του η οποία έκανε σαν μουρλή να βρεί τρόπο να την φάει.να φανταστείται ούτε κάν σε μπόλ έτσι πεταμένη ήταν αρκετή στο χώμα και ένα μπόλ με νερό μέσα στην βρωμιά.

πρός την μεριά παραλίας σε ένα σπίτι κάθε φορά που παιρνάω για την σχολή όπως είπα βλέπω ένα κουτάβι γκόλντεν ρετρίβερ περίπου σαν εμάς ,στο μπαλκόνι μέσα σε κράτε.αυτό άντε να το βγάζει καμία βόλτα αλλά εκείνο τις περισσότερες φορές είναι ξύπνιο και πάει πέρα δώθε.αυτός το καλοκαίρι που πήγαινα βόλτες πρός τα εκεί το έβγαζε μικρό να κάνει την μόστρα του και τώρα σταμάτησε ενώ έχει ολόκληρη διαδρομή που την ζηλεύω.

ίσως το τελευταίο να είναι το λιγότερο αλλά το παρατηρώ κάθε φορά που παιρνάω απο περιέργεια.

πραγματικά δεν αντέχω κάθε φορά που βλέπω τέτοιες μεταχειρήσης, είναι πολύ άδικο για αυτά.:(
 
Last edited:


Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Μετά βγήκαμε σε ένα άνοιγμα επιταχύναμε και όλα καλά.
Αναρωτιέμαι όμως αν αυτό που έκανα ήταν σωστό ή βλακεία. Θα ήταν καλύτερα να είχα 'υποχωρήσει'; Πολύ θα με βοηθούσε κάποιος με περισσότερη πείρα στη σκυλίσια συμπεριφορά, μου έλεγε μια γνώμη.
Αν ειχες υποχωρησει παλι θα τον ειχες πισω σου οποτε..
Εκτος αν πιγαινες με την οπισθεν (ειπες το μονοπατι ηταν στενο)

Εγω παντως προτιμω να βλεπω αυτο που εχω ν'αντιμετωπισω αν κ δεν μπορω να σου πω κανε αυτο κ οχι το αλλο γιατι δεν ειμαι εκει να ζυγισω την κατασταση.

Εσυ ησουν εκει, εσυ ειχες την δυνατοτητα να ζυγισεις τα πραγματα κ απ'οτι φανηκε μια χαρα τα πας με το ζυγισμα :)
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78