Δηλαδη αν τα λαμπραντορ τα θεωρει αγρια τι θα κανει αμα δει κανα μπουλμαστιφ ή κανα τσεχικο?? θα ειχε γελιο να το ανακαλυπταμε
Εδώ αν υπάρχουν δεμένα σκυλιά είναι πολύ λίγα , όλα τα υπόλοιπα είναι άριστα κοινωνικοποιημένα και γυρνάμε αμολημένα στους δρόμους !!!δεν είσαι ο μόνος που τα τραβάει αυτά..άσε που με πιάνει μελαγχολία όταν περνάω απο τα σπίτια όσων έχουν σκύλο και είναι σε φάση δεμένα που μόνο φαί να τους δίνουν.
Απαπαπαπα... την ίδια γλώσσα (έξω) είχε και ο Elvis σήμερα, σαν να ήταν έτοιμος να μας φάει!!!...απαπαπαπα τα χειρότερα. Ειναι αγριοσκυλα κοιτά μια γλώσσα που εχει εξω έτοιμο να με φάει ειναι! ...
Αν τους αφήναμε σε ένα χώρο ελεύθερα θα σου έλεγα με βεβαιότητα ότι δεν θα είχαμε εντάσεις. Ο Έλβις πλέον δεν δείχνει ενδιαφέρον σε αρσενικούς (oύτε για παιχνιδι) και αν τραμπουκιστεί υποχωρεί αμέσως.Απαπαπαπα... την ίδια γλώσσα (έξω) είχε και ο Elvis σήμερα, σαν να ήταν έτοιμος να μας φάει!!!
Μεταξύ μας, απ' ότι κατάλαβα, ο Casper (που δίνει 100% σημασία στη λεπτομέρεια), δεν μου πέρασε καμμία ένταση, παρά μόνο ένα σχετικό "ενδιαφέρον" για τον Elvis... συνεπώς, με καθοδηγεί να εκτιμήσω ότι ο Elvis έχει όμορφη "γλώσσα"... δηλαδή, είναι Labrador εκτός "προτύπου"... την επόμενη φορά μήπως τον πλησιάσω?
Α ευχαριστούμε πολύ!! Είσαι εξαιρετικά ευγενής όπως πάντα και δεν περιγράφεις ότι είχε σεληνιαστεί ο έλβις στην θέα της γλυκιάς αδεσποτούλας , να την μυρίσει ήθελε αλλά έτσι που έκανε τρόμαξε το σκυλάκι.Δεν γράφω αυτό το post, για να περιγράψω κάποια ενόχληση στη βόλτα... το αντίθετο...
Για να περιγράψω το μεγαλείο, την αρχοντιά που αισθάνεσαι, όταν περνάς με το αυτοκίνητο από τη γειτονιά σου... και έχεις την ευκαιρία να παρατηρήσεις την κάθε λεπτομέρεια...
Ενώ, όταν είμαι με τον κούταβο, "εγώ κι ο σκύλος μου, ο μόνος φίλος μου"...
Ετσι, σήμερα το πρωί, φεύγοντας από το σπίτι, είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω το μεγαλόσωμο αρσενικό Cane Corso, που σας έχω γράψει ότι αποφεύγω (και η ιδιοκτήτριά του το ίδιο) να έρθει μούρη με μούρη με τον Casper... για να είμαι ακριβής, δεν είναι τόσο μεγαλόσωμο, όσο (πολύ) χοντρό! Θηρίο!!! Και με βαρύ - αργό περπάτημα (γιατί άραγε?)... το έχει στα ώπα-ώπα η κυρία του, όπως φαίνεται... ίσως για να μη τους φάει μέσα στο σπίτι...
Χοντρός, λοιπόν κι αργός... αλλά αν αποφασίσει ακόμα και να καθίσει επάνω στον κούταβό μου, τον έχει πνίξει από ασφυξία...
Και το έξτρα μπόνους ήταν ότι, 300 μέτρα πιο πίσω, μπόρεσα, επιτέλους, να καμαρώσω τον Elvis σε λεπτομέρεια! Πραγματικά πολύ όμορφος σκύλος!!!
1. Αυτή η γλυκειά αδεσποτούλα, είναι η Φλόξυ... μία από τις 2 "γριούλες" μου!*agapoylas*1. ...δεν περιγράφεις ότι είχε σεληνιαστεί ο έλβις στην θέα της γλυκιάς αδεσποτούλας, να την μυρίσει ήθελε αλλά έτσι που έκανε τρόμαξε το σκυλάκι...
2. ...Το cane corso το είδα και σήμερα πανέμορφο αλλά πάνχοντρο.
Εγώ όχι Μαρία γιατί δεν συναντιόμαστε φάτσα με φάτσα, φαίνεται και η ίδια να αποφεύγει τα πολλά πολλά, κυκλοφορεί με ένα μπαστούνι στο χέρι.Της το 'χετε πει της κυρίας, ότι δεν πρέπει να είναι έτσι το σκυλάκι της;
Αν ρωτάς εμένα, για να τα εξηγήσω αυτά στην κυρία (διακριτικά - για να μη με πάρει με τις πέτρες!), θα πρέπει να έχω χρόνο κοντά της!!!Της το 'χετε πει της κυρίας, ότι δεν πρέπει να είναι έτσι το σκυλάκι της;
Αν το αποφασίσει ο σκύλος της, τη ρίχνει κάτω για πλάκα... και την σέρνει κιόλας...Εγώ όχι Μαρία γιατί δεν συναντιόμαστε φάτσα με φάτσα, φαίνεται και η ίδια να αποφεύγει τα πολλά πολλά, κυκλοφορεί με ένα μπαστούνι στο χέρι.
Ε....θα είναι υπερτυπικό ρε συ mareca....Της το 'χετε πει της κυρίας, ότι δεν πρέπει να είναι έτσι το σκυλάκι της;
Κι εμεις στη βολτα ακουμε διαφορα κουλα!!
-Να τη βαλω να ζευγαρωσει για να "σπρωξω" τα κουταβια και να βγαλω τα λεφτα
Ένας ένας παιδιά, μην "σπρώχνεστε"θα σπρωχνουμε κουταβια ρε φιλε....αυτο ειναι!!!!