Άρχισε τα woodo!!!Άσχετα με τον κwλόγερο (να μην αρχίσω τα ...woodo! ) κουβάλαμε πάντα μαζί μας κινητό τηλέφωνο... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει σε σένα ή το σκύλο.
Αστο... εχω ταλέντο εμφυτο στις κατάρες προς γερους...Άσχετα με τον κwλόγερο (να μην αρχίσω τα ...woodo! ) κουβάλαμε πάντα μαζί μας κινητό τηλέφωνο... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει σε σένα ή το σκύλο.
Προσυπογράφω ως προς αυτό!Αστο... εχω ταλέντο εμφυτο στις κατάρες προς γερους...
Μην ταράζεστε τόσο πολύ κα Μυρτώ......Φωνάζω την αστυνομία τώρα του λέω, αλλα δυστυχώς δεν είχα κινητό μαζί μου. Παίρνω όμως τον τζιμη άρων άρων τον βάζω στο αμάξι και τρέχω να βρω τον κωλόγερο. Δυστυχώς είχε εξαφανιστεί, προφανώς είχε μπει σε κάποιο σπίτι και δεν μπόρεσα να τον βρω...
Κύριε Γιάννη μου πως το γλύτωσα το εγκεφαλικό θαύμα είναι!! Έχετε τα δίκια σας κι εσείςΜην ταράζεστε τόσο πολύ κα Μυρτώ...
Θα πάθετε τίποτα, στην ηλικία σας!!!
Υ.Γ. Και να θυμάστε: "Εμείς", πάντα το κινητό μαζί μας... όταν (τολμάμε να) βγαίνουμε από το σπίτι!!!
Eγώ δεν αποκάλεσα ποτέ τον κύριο Γιάννη Μόκα.. Γέλασα απλώς με το "παρατσούκλι".Κος Γιάννης? Πάει ο «Μόκας»?
Θα σου φανεί βάναυσο αλλά εξαρτάται πως το βλέπεις. Αντι να την έχεις να πνίγεται για μια ώρα στην βόλτα γιατί δεν την διορθώνεις 1-2 φορές που κρατάνε 2δεύτερόλεπτα?... η αλήθεια είναι ότι χθες τη λυπήθηκα όταν άρχισε να βήχει που πιεζόταν ...