Α ρε Φλάφυ, εχουν και στο χωριό σου οι βλαχοι ιντερνετ και τα βλέπουν τα καθαρόαιμα και ξέρουν...
Καλά μιλάμε ειναι τρελό θεατρο... και νόμιζα μόνο η δικιά μου το κάνει. Αλλά αφου ειδε ότι δεν πιάνει, πλέον απλά κλαψουρίζει για να την αφήσω να πλησιάσει τη γάτα.xaxax θα τους πω πιάνει τσαλαπετεινούς Μαγαδασκάρης και μπεκάτσες Ινδοκίνας γι αυτό και την παράτησαν :-({|=:lloroso:
Καλά οι γάτες δεν παίζονται αφού μπορούν και γεννάν πάνω στα κλαδιά ... σήμερα είχαμε θερμό επεισόδιο , έκανε το λάθος μία και έκανε την εμφάνιση της...την παίρνει κατά πόδας η Ραλού και με το που φτάνουν σε απόσταση αναπνοής η γάτα κάνει χχχχχχχχχχχχχχχχ και η δικιά μου ... έβαλε τα κλάματα τύπου με γρατζούνισε καλά τη λέω Βουγιουκλάκη ....
Το παράτησε η σκατόγατα από ότι μαθαμε από νωρίς το μεσημερι, γιατι ξαναπεσε και μάλλον το ανεβασε, αλλά και παλι τα ίδια. Δεν ξερω αν ισχύει αυτό με τη μυρωδιά γιατι και στο παρελθόν ειχε γεννησει γάτα στην ταράτσα μου και τα παρατησε, οπότε τα φρόντισα και μια μέρα ήρθε και τα πήρε η σκρόφα.Γκέλυ, χωρις να είμαι τελείως σίγουρη νομίζω οτι αν το γατί έχει πάνω του ανθρώπινη μυρωδια δε το δέχεται παλι η γάτα πίσω
Μη λετε για παρκα... ζηλεύω...Μακάρι να τα καταφέρει το μικρούλι κρίμα είναι .... καλά και η μάνα η Τούρκα δεν το είδε ότι λείπει ;;
Όσοι φορουμίστες έχετε πάει στο πάρκο που λέτε στο Μαρούσι μπορείτε να ενημερώσετε για τιμές κ.τ.λ;;:fan:
Ε δεν είμαστε καλά...Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν ελεύθεροι...Σημερα το πρωί έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα!
Επιστρέφοντας, όπως στρίψαμε από ένα στενό σε έναν κάθετο δρόμο, είδα προς το τέλος του τετραγώνου κάποια γυναίκα 60 περίπου χρονών με 3 μικρόσωμα σκυλια σε οδηγούς που ερχόταν πρός το μέρος μας.
Μολις αλληλοκοιταχτήκαμε και πριν προλάβω να βρώ κάποιο άνοιγμα στα παρκαρισμένα για να βγώ στον δρόμο να την διευκολύνω, σταματάει 15 περίπου μέτρα μακρυά και μου φωνάζει ενοχλημενη με πολύ έντονο ύφος Αφέντη προς υποτακτικό: «Πήγαινε από την απέναντι μεριά του δρόμου για να περάσω»View attachment 38739View attachment 38740
Αφου περασαν κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα που ο εγκέφαλός μου προσπαθούσε να συνέλθει, να αναλύσει το υφος της και να συνηδητοποιήσει τι και πως μου το λέει...της απαντώ: «Διαταγές δεν εκτελώ κυρία μου»
«Μα θα σφαχτούνε» μου λέει.
«Ας σφαχτούνε»View attachment 38741 της ανταπαντώ «εκτός κι αν επαναλάβετε αυτό που είπατε, αυτή την φορά με την μορφή και τον τόνο ευγενούς παρακλήσεως»
-«Αι γ@μ#δια ρε μ@λ#κα που κυκλοφορείς στους δρόμους, με το τέρας το τσοπανόσκυλο και θελεις και ευγένειες»View attachment 38738View attachment 38742 μου απάντησε και προτιμησε να συρει τα σκυλία της αυτή στον δρόμο!
Ε! Μετά έχασα την ψυχραιμία μου και με άκουσε όλη η περιοχή...
Πάει έχουμε ξεφύγει τελείως...
Δε βαριέσαι... παράβλεπε, δίνε τόπο στην οργή και προχώρα...κι εγώ από καυγά γυρνάω στο γνωστό οικόπεδο πίσω από το δημοτικό ν. ψυχικού
με μια θείτσα χριστιανή που πρόλαβε και με έστειλε στο διάολο
και με ακολουθούσε για να δει που μένω.
κι όλα αυτά γιατί έχουν βάλλει παράνομες πινακίδες για την απαγόρευση των σκύλων.
Ενώ αν το σκυλί ήταν τσέπης, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα! Απορώ με την υπομονή σου! Εγώ προσωπικά θα της ζητούσα τα στοιχεία της κι αν δεν μου τα έδινε, θα την έπαιρνα από πίσω να δω πού μένει! Η κάργια!!... που κυκλοφορείς στους δρόμους, με το τέρας το τσοπανόσκυλο και θελεις και ευγένειες».