Ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό...Μάλλον έχει κι αυτός σκύλο και σας καταλαβαίνει...
Με το "μαζί" ακούει (σχεδόν !!!) πάντα... είναι τέτοιος "κερατάς" που κάποιες εντολές οφείλει να τις εκτελεί τέλεια... τέτοια εντολή είναι το "μαζί" (για μας, τουλάχιστον - μιάς και δεν προσδοκούμε να μας φέρει την πάπια που πετύχαμε, ή το frisbie κλπ.), είναι το "Οχι" και είναι το "Αστο"...Και ακουει παντα ε??? Θα ανηφορισουμε και μεις προς Σταματα μια Τεταρτη η Σαββατο...
Η αλήθεια είναι ότι εδώ που κυκλοφορώ εγώ (Σπέτσες), ξέρω πάνω κάτω πού υπάρχουν σκυλιά, οπότε πάω από την απέναντι μεριά..., που και πάλι κοντά είναι δηλαδή (δεν έχουμε και δρόμους σαν την Κηφισίας!!!). Απλώς εκείνη την ώρα προσπαθώ να επιταχύνω βήμα, για να αποφεύγω το χαμό, κυρίως από την πλευρά του "μέσα" σκύλου, όχι τίποτα άλλο.agathe
νομίζως πώς έχεις δίκιο και καλύτερα να την απομακρύνω όταν βλέπω σκυλιά έξω απο σπίτια στις αυλές,πώς θα την μάθω όμως να μην τραβάει αφού δεν πιάνει καμία διόρθωση.σήμερα θα της πάρω easy walk γιατί λυπάμαι το λαιμό της που πολλές φορές αν τραβάει την αφήνω γιατί αν την έχω δίπλα μου γίνεται το έλα να δείς αφού θέλει να εξερευνήσει περιοχές το μουρλό.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....!!!!=D>Καθόμαστε σε καφετέρια με τον ´Ελβις ξαπλωμένο στα πόδια μας. Στενό διαδρομάκι αλλά άφθονος χώρος για να περνάει ο κόσμος. Εμφανίζεται γιαγιά με το εγγονάκι της η οποία μου λέει. "κλείστου το στόμα για να περάσω" .... "μην φοβάστε της λέω, αυτός ευτυχώς δεν μιλάει.."
Καθόμαστε σε καφετέρια με τον ´Ελβις ξαπλωμένο στα πόδια μας. Στενό διαδρομάκι αλλά άφθονος χώρος για να περνάει ο κόσμος. Εμφανίζεται γιαγιά με το εγγονάκι της η οποία μου λέει. "κλείστου το στόμα για να περάσω" .... "μην φοβάστε της λέω, αυτός ευτυχώς δεν μιλάει.."
Δεν είναι για 'μας αυτά, εγώ μέχρι το "" έχω προχωρήσει...View attachment 38796 «=D>» Αυτό τι είναι βρε παιδιά;
Δυστυχώς δεν τον έχω ξαναδεί πριν από το σημερινό ρε γμτ..αλλά πράγματι θα ήταν πολύ ωραία..Ορίστε;;;;;;
Να κανονίζαμε μια σκυλοβόλτα στο οικοπεδάκι;