Εννοειτε πως δε μπορει να κρυφτει στο σπιτι ολοκληρος ο ντουνιας επειδη εμεις βγαζουμε βολτα τα σκυλια μας (κ μιλαω γενικα για ολους μας οπως βλεπεται κ οχι ειδικα) το αν (εσυ,εμεις) οποιοσδηποτε εχει στην κατοχη του ενα δυστροπο σκυλι ειναι ευθυνη δικη του αποκλειστικα κ χωρις πολλα πολλα!
Θελει εκπαιδευση,θελει δουλεια,διορθωση,ακομη κ τιμωρια δεν ειμαι εναντια,το σκυλι πρεπει να μαθει του κανονες που ακολουθουμε κ ολοι οι υπολοιποι,οπως ακριβως υπαρχουν κανονες μεστο σπιτι ισχυει το ιδιο κ για εξω κ ακομη χειροτερα!
Δεν μας χρωσταει κανεις τιποτα ουτε ειναι αναγκασμενος να ανεχεται τις δικες μας επιλογες,ο καθενας κοιταει την δουλεια του κ κανει οτι μπορει καλυτερο...κ γω εχω σκεφτει πολλες φορες "μα δε με βλεπει οτι παιδευομαι?γιατι δε μαζευει το σκυλι,παιδι,μηχανη,πι κλπ κλπ" αυτο που μπορω να κανω ειναι να διορθωσω την δικη μου κ εαν χρειαστει να κανω συσταση σαυτον που εχω απεναντι μου εφοσον πραγματικα μου δημιουργει προβλημα με την συμπεριφορα του,το να περναει απλα ενας απτον ιδιο δρομο με μενα,επι της ουσιας δε μου δημιουργει αυτος το προβλημα αλλα εγω το δημιουργω,απτην στιγμη που τον εξαναγκαζω να ρχεται μουρη με μουρη με ενα πλασμα που πιθανως να αντιπαθει κ συν τοις αλλοις το βλεπει ναναι κ σε μια διαολεμενη state of mind...οχι,οπως δε θελω να μου χαλανε τη μερα ετσι κ δε θελω να χαλαω...ανταυτου προτιμω να περιμενω,καθομαι στην ακρη με την Ηρα διπλα μου κ στο κατσε κ περιμενω ησυχα ησυχα να περασει,ο παππους με το πι,η γιαγια με το καροτσι,η μανα με το μωρο κλπ κλπ κ συνεχιζει καθεις το δρομο του ωραια κ καλα!απλο!
Εαν εμεις πρωτοι δε δινουμε το καλο παραδειγμα,εαν εμεις δε σεβομαστε καποιες καταστασεις,εαν απαιτουμε σεβασμο κ ανοιχτο δρομο γιατι απλα ημαστε πιο μαγκες η δε ξερω κ γω τι λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει σωτηρια,ουτε για σκυλια,γατια,πουλια ουτε για τον ανθρωπο!